Máte skúsenosti s očnými lekármi Oftapoint a Bergdoktor?
Aké máte skúsenosti s očným lekárom pre dospelých Oftapoint alebo Bergdoktor?
Bola. Som. V Bytči zo synom.... Akože Dr bola v celku ôk. Syna pekne vyšetril bola. Milá... Alé jediná vec co mne tam vadila, ten priestor v akom. Sú.. Akože sestrička v akom kumbale robí to je neuveriteľné... Mestlu, mop. Vedro handra mala v rohu... Jej oblečenie co sa prezliekala mala. Za sebou a vedľa toho vešiak na bundy co sme si tam my zavesili bez okna... Akože to ma odradilo extrémne.. To je strašne podľa mňa.... Ale tak teda to som odbočil od témy
Bola. Som. V Bytči zo synom.... Akože Dr bola v celku ôk. Syna pekne vyšetril bola. Milá... Alé jediná vec co mne tam vadila, ten priestor v akom. Sú.. Akože sestrička v akom kumbale robí to je neuveriteľné... Mestlu, mop. Vedro handra mala v rohu... Jej oblečenie co sa prezliekala mala. Za sebou a vedľa toho vešiak na bundy co sme si tam my zavesili bez okna... Akože to ma odradilo extrémne.. To je strašne podľa mňa.... Ale tak teda to som odbočil od témy
@jahana22 to ste boli v bergdoktor ci oftapoint?
Bergdoktor v BY absolútne neodporúčam. Navyše ako je vyššie spomenuté, ja som nedostala ani na výber inú optiku na robenie skiel ako u nich, komunikácia hrozná, okuliare mali byť do dvoch týždňov, neboli, tak som volala, nedvahali a o pár hodín prišla sms, že buď si okuliare vyzdvihnem v ten deň do druhej alebo až o tri týždne, lebo majú dovolenku...... úžasný prístup... Ani komunikácia pána doktora mi nevyhovovala, ale to je už subjektívne......
Bergdoktor príšerná skúsenosť, doktor hrozná komunikácia a aj vyšetrenie nič moc.

@monkap kamarátka bola v Bergdoktor v ZA, vyšetrenie podľa opisu také normálne, len potom sa ju snažili hneď nahovoriť na kúpu okuliarov u nich v optike.