icon

Skúsenosti s hypnózou u Vladimíry Hirnerovej Bytča

dana243
22. jún 2026

Dobrý den chcem sa spýtať či niekto ma nejaké skúsenosti s touto pani.Bola som u nej na prvotnej konzultácii a teraz mám ísť na hypnózu a trocha sa obavám aj keď som už v takom stave že buď alebo ..Mám extrémnu nespavosť obavy strachy a dookola a celý život sa mi točí len okolo toho ..Potrebujem už normálne fungovať ..Ja len že či ma niekto skúsenosti s niečím takým a či mu to aj pomohlo napríklad pri strachu z nespavosti..Dakujem

ivicatolic
22. jún 2026

@dana243 no a ty si na ňu kde natrafila?

dana243
autor
22. jún 2026
@ivicatolic

@dana243 no a ty si na ňu kde natrafila?

@ivicatolic internet

patrike
22. jún 2026

Ehm, tvoje priznaky su skor pre psychiatra, nez pre nejaku pani, ktora samu seba prehlasila za terapeuta. Kolko si jej zatial zaplatila a kolko bude stat hypnoza ?

danica2711
22. jún 2026

neverila by som akejsi samozvanej alebo rýchlokvasenej "hypnotičke". Hypnózu musí robiť odborník

anonym_d1f144
22. jún 2026

išla by som za psychiatrom, toho sa minimálne nemusíš báť, tejto pani by som sa veruže "bála" 🙂 Pozrela som si jej stránku - nepíše nič o tom, že by mala za sebou štúdium psychológie, výcvik v hypnoterapii, žiadne odvolávanie sa na certifikované inštitúcie, ktoré ti poskytnú záruku, že človek prešiel "ozajstným" štúdiom/výcvikom. A toto by som teda neriskovala, zvlášť pri hypnóze nie. A určite by smo za to nevyhadzovala peniaze.
Ak chceš riešiť problém, rieš ho normálnou cestou a až ke'd sa ti všetky normálne, zdravé spôsoby minú a nič, skúšaj alternatívy (teda v stave, keď ti už aj jedno bude, či ti niekto pohorší, lebo všetko už bude lepšie ako "nič").

A problémy, ktoré opisuješ - ak sa s nimi trápiš dlhodobo - sú aj na terapeuta, ktorý ti pomôže odhaliť prečo sa s tebou deje to, čo sa deje, prečo tvoje telo takto reaguje a naučí ťa pracovať s tým.

dana243
autor
22. jún 2026
@danica2711

neverila by som akejsi samozvanej alebo rýchlokvasenej "hypnotičke". Hypnózu musí robiť odborník

@danica2711 hej preto stále uvažujem že či si ešte viac neuškodim už som bola zúfalá

anonym_a80456
22. jún 2026
@dana243

@danica2711 hej preto stále uvažujem že či si ešte viac neuškodim už som bola zúfalá

@dana243 radšej vyhľadaj odbornú pomoc. Kľudne môžeš mať úzkostnú poruchu, tetániu. Ak to začneš riešiť, možno si povieš, dávno som to mala urobiť a uľaví sa ti. Zatiaľ si uvar bylinkový čaj na ukľudnenie a zvýš príjem magnézia.

dana243
autor
22. jún 2026
@anonym_a80456

@dana243 radšej vyhľadaj odbornú pomoc. Kľudne môžeš mať úzkostnú poruchu, tetániu. Ak to začneš riešiť, možno si povieš, dávno som to mala urobiť a uľaví sa ti. Zatiaľ si uvar bylinkový čaj na ukľudnenie a zvýš príjem magnézia.

@anonym_a80456 mám tetaniu ale myslíš že mi pómozu antidepresíva ? Len z toho preberiem a náhle vyrsadenie môže všeličo spraviť ale aj nad tým rozmýšľam lebo poslednú dobu mám strasne psychické problémy a nemôžem normálne fungovať pracovať starať sa o malu ,vzťah proste nežijem

anonym_a80456
22. jún 2026
@dana243

@anonym_a80456 mám tetaniu ale myslíš že mi pómozu antidepresíva ? Len z toho preberiem a náhle vyrsadenie môže všeličo spraviť ale aj nad tým rozmýšľam lebo poslednú dobu mám strasne psychické problémy a nemôžem normálne fungovať pracovať starať sa o malu ,vzťah proste nežijem

@dana243 odborná pomoc existuje a pomáha.

https://www.youtube.com/watch?v=dHhBrrlfYzA

Lieky pomôžu preklenúť najťažšie obdobie. Tvoje telo je stále v napätí, aj nervy. Potrebuje sa skľudniť, aby si mohla s tým pracovať

tundra
22. jún 2026
@dana243

@dana243 skus TCM-akupunkturu,ale u cloveka,ktory to vie.

patrike
22. jún 2026
@dana243

@dana243 Bez liekov sa z depresie nedostanes, teda ak je to depresia. Chod najprv za lekarom, rozni samozvani liecitelia narobia viac skody, ako osohu.

veroni2
22. jún 2026

@dana243 chod k dobremu psychiatrovi. Dnes je tona liekov, ktore sluzia aj na uzdravenie duse. Za rok mozes byt fit. Najskor sa ti nevyplavuje serotonin a telo si ho nevie vytvorit. Neries hypnozu, je to nebezpecne. Dobry dr ti pomoze. Mnohym mojim znamym pomohli AD, a teraz funguju uz bez. Naozaj ti bude lepsie. Objednaj sa este dnes.

dana243
autor
22. jún 2026
@veroni2

@dana243 chod k dobremu psychiatrovi. Dnes je tona liekov, ktore sluzia aj na uzdravenie duse. Za rok mozes byt fit. Najskor sa ti nevyplavuje serotonin a telo si ho nevie vytvorit. Neries hypnozu, je to nebezpecne. Dobry dr ti pomoze. Mnohym mojim znamym pomohli AD, a teraz funguju uz bez. Naozaj ti bude lepsie. Objednaj sa este dnes.

@veroni2 veď áno mne aj obvodná povedala že mám ísť že mám depresie

patrike
22. jún 2026
@dana243

@veroni2 veď áno mne aj obvodná povedala že mám ísť že mám depresie

@dana243 A preco nejdes a namiesto toho platis sarlatanom ?

dana243
autor
22. jún 2026
@patrike

@dana243 A preco nejdes a namiesto toho platis sarlatanom ?

@patrike lebo nechcem antidepresiva mala som ich ako mladšia a nejako nezaberali ..vo ak je to nejaký blok v podvedomí ktorý sa mi celý zivot bude opakovat

patrike
22. jún 2026
@dana243

@patrike lebo nechcem antidepresiva mala som ich ako mladšia a nejako nezaberali ..vo ak je to nejaký blok v podvedomí ktorý sa mi celý zivot bude opakovat

@dana243 Bez liekov sa z toho nedostanes, ked mas raz rozhodeniu chemiu v mozgu. Cize si vyberas cestu utrpenia, namiesto modernej liecby. Teraz je tych liekov siroka skala a urcite si nevyskusala vsetky.

rozculena
22. jún 2026
@patrike

@dana243 Bez liekov sa z toho nedostanes, ked mas raz rozhodeniu chemiu v mozgu. Cize si vyberas cestu utrpenia, namiesto modernej liecby. Teraz je tych liekov siroka skala a urcite si nevyskusala vsetky.

@patrike som príklad toho,že sa to dá aj bez liekov,jedine že by psychiater zle určil moju diagnózu,ale také niečo si žiadny doktor neprizná,že?

dana243
autor
22. jún 2026
@rozculena

@patrike som príklad toho,že sa to dá aj bez liekov,jedine že by psychiater zle určil moju diagnózu,ale také niečo si žiadny doktor neprizná,že?

@rozculena a ako ste to riešili ? Asi to potom nebolo také hrozne

rozculena
22. jún 2026
@dana243

@rozculena a ako ste to riešili ? Asi to potom nebolo také hrozne

@dana243 mne diagnostikovali depresie a panickú poruchu,keby som to mala,tak nedokážem prežiť všetko,čo sa mi stalo.
Mám len tetániu.
Ale ty máš naozaj psych.problém,podľa toho,čo opisuješ.Radiť ti v tom nemôžem.