Skúsenosti s MUDr. Ďurčekom v Bytči: Tehotné pacientky vítané?
Ahoj, aké máte skúsenosti s Dr. Ďurčekom? Zaujíma ma hlavne prístup k tehotným pacientkám, či robí sono na každej poradni atď. A či berie ešte nové pacientky? Vďaka.
@terana ja mám s ním zasa dobre skúsenosti,
Cele tehotenstvo som chodila k nemu, nie je velmi výrečný ale vždy mi odpovedal na vsetky otázky, sono na každej poradni, aj mi ukázal babo čo kde ma… sestrička tiež milá, kriesila ma po zavedení vnútromaternicového telieska… za mňa na nich nič zle nemôžem povedať, ak sa nemáš potrebu vykecavat s doktorom o počasí
@terana ja s ním skúsenosti nemám,aké keď zomrel doktor Kauzal a on kúpil od jeho syna ambulanciu,tak som si pozerala jeho "históriu" a hneď som brala kartu inde😀,je to ten lekár,čo v PB nechal matku zomrieť pri pôrode aj keď prosila o cisársky,že už nevládze...kolovali vtedy videá na nete aj v televízii,stačilo mi.
@bielybenny a ako pekne sa to ututlalo však ? 🙂 neznášam ho .
@simona1998 áno,ututlalo,vôbec to nechápem,keď som ho videla aj v reportáži o tej udalosti aký bol arogantný,tak sa mi úplne zhnusil .
@terana ja s ním skúsenosti nemám,aké keď zomrel doktor Kauzal a on kúpil od jeho syna ambulanciu,tak som si pozerala jeho "históriu" a hneď som brala kartu inde😀,je to ten lekár,čo v PB nechal matku zomrieť pri pôrode aj keď prosila o cisársky,že už nevládze...kolovali vtedy videá na nete aj v televízii,stačilo mi.
@bielybenny Akurat som nahodou nasla, ze ma súd pre "prečin usmrtenia". To sa mozno tyka toho medializovaneho pripadu?
@bielybenny Akurat som nahodou nasla, ze ma súd pre "prečin usmrtenia". To sa mozno tyka toho medializovaneho pripadu?
@basska_b myslím si,že by to aj mohlo byť ono.
@basska_b myslím si,že by to aj mohlo byť ono.
@bielybenny Strasne pomaly pracuju tie sudy... vraj sa dlho cakalo na znalcov... najhorsie je, ze jej to uz zivot nevrati 😢
@bielybenny Strasne pomaly pracuju tie sudy... vraj sa dlho cakalo na znalcov... najhorsie je, ze jej to uz zivot nevrati 😢
@basska_b áno,veľmi dlhé prieťahy,jej to život nevráti,ale keď chlap ostane sám s malými deťmi je to náročné,aspoň odškodné nech vysudi pre seba a deti,zdá sa mi,že už jedno mali.

@terana neznášam ho . Otrasný arogantný doktor hnus . A sestrička to iste . Odišla som od neho hneď ako som mohla