Súkromná stredná odborná škola Bytča - nástup od 9/25
Ahojte,
od septembra nastupujem na Súkromnú strednú odbornú školu v Bytči – dvojročné štúdium na dorobenie maturity.
Zápis mi bol pridelený 30.08.
Je tu ešte niekto, kto nastupuje tiež? 🙂
Poprípade niekto z okolia Prievidze?
@evellm tiez nastupujem ..a 30.8.mam prideleny zápis..som z TN..
@weronika666
@mirkaff super baby tak sa vidíme 🙂
A o koľkej chcete vyraziť na cestu?
A o koľkej chcete vyraziť na cestu?
@weronika666 napíšem ti správu 🙂
@weronika666
@mirkaff super baby tak sa vidíme 🙂
@evellm snaď tam budem o.8.30 hod..dúfam ze to stačí
Ahoj. Ja idem v sobotu. Ako to prebiehalo? Prosím. Je ostane že treba prísť o čosi skôr ako je ten čas. Oco skôr ste prišli.? Ď
Ahoj. Ja idem v sobotu. Ako to prebiehalo? Prosím. Je ostane že treba prísť o čosi skôr ako je ten čas. Oco skôr ste prišli.? Ď
@bumbajka ahoj, kľudne stačí prísť 30 max 40min pred..ide to rýchlo a potom sme dlho zbytočne čakali.
Začínali sme o 9:30 a odchádzali cca po 13tej
Vysvetlili čo nás čaká, hlavne prvý pól -rok.
@evellm Prosím ťa, mohla by si ma kontaktovať?
lucia.oravcova.24@icloud.com
Začala som teraz od septembra externé štúdium, všetko mám zaplatené a oni ešte nevykonali ani len zápis.
V januári je skúška a ja nemám žiadny prístup k predmetom, napriek tomu, že škola začala v septembri, oni ešte nespravili zápis pre externých online.
@evellm Prosím ťa, mohla by si ma kontaktovať?
lucia.oravcova.24@icloud.com
Začala som teraz od septembra externé štúdium, všetko mám zaplatené a oni ešte nevykonali ani len zápis.
V januári je skúška a ja nemám žiadny prístup k predmetom, napriek tomu, že škola začala v septembri, oni ešte nespravili zápis pre externých online.
@vsetkyobsadene materiáli sme dostávali až v októbri
„Ahojte, chcem sa spýtať na skúsenosti so Súkromnou SOŠ Bytča. Uvažujem, že by som nastúpil tento rok a zaujíma ma, ako sa tam darí ľuďom, ktorí školu stíhajú popri práci. Je to veľmi náročné? Máte pocit, že to dáte zvládnuť aj keď pracujete? Každá rada alebo skúsenosť by mi veľmi pomohla. 😊“
„Ahojte, chcem sa spýtať na skúsenosti so Súkromnou SOŠ Bytča. Uvažujem, že by som nastúpil tento rok a zaujíma ma, ako sa tam darí ľuďom, ktorí školu stíhajú popri práci. Je to veľmi náročné? Máte pocit, že to dáte zvládnuť aj keď pracujete? Každá rada alebo skúsenosť by mi veľmi pomohla. 😊“
@klientmns ahoj. Ja mám za sebou prvý polrok no áno všetko sa dá. No je toho veľa. Aké známky musia z niečo uzavrieť.. no neboj sa sú milí a ústretový. Určite choď keď uvažuješ nie je na čo čakať.
@klientmns ahoj tiež tu študujem akurát končíme prvý polrok... Je toho veľa hlavne ekonomika a bude ešte viac ale všetko sa dá pokiaľ si v tom nájdeš systém 🙂
dakujem vam pekne 🙂
Ahojte, prosím vás, nemá niekto informáciu, kedy je naplánovaná hodina angličtiny v sobotu 24.1? Chcel by som prísť na krátky rozhovor s učiteľkou. Vopred ďakujem 🙂

@evellm ahoj ja som z Pd a tiež mam termín 30.8.