Súkromná stredná odborná škola v Bytči - platba
Ahojte, neviete koľko sa platí za externé štúdium na Súkromnej strednej škole v Bytči?Ďakujem
čaute rozmyšlam od dalšieho roka sa prihlasiť na študium.. viete mi niekto napisat súkromnu spravu? chcel by som nejake bližšie informacie 🙂 dakujem velmi pekne.
Ahojte, bol by tu prosím niekto ochotný poslať mi nejaké materiály na učenie z prvého ročníka ( 2rocneho štúdia)? Nastupujem až v septembri a rada by som sa už začala pripravovať. Ďakujem 😊
Ahojte,neviete mi povedať aká je aktuálna cena za štúdium?
@monika_mon 600 ročne
Ahojte, ak mám ukončené 3 roky strednej školy musím ísť odznovu na 4-ročné štúdium? Alebo aké sú podmienky na štúdium iba na dva roky?
@silva95 nie, nemusíš ísť znova na 4r, teba vezmú na 2r 🙂
Prosím vás maturoval tu niekto aj z RJ? 🙂
Ahojte, viete mi niekto poslať ekonomiku 1 ak máte spracované nejaké svoje poznámky na základe ktorých ste sa učili? Kľudne aj zaplatím 🙂 ďakujem 🙂
Ahojte, viete mi niekto poslať ekonomiku 1 ak máte spracované nejaké svoje poznámky na základe ktorých ste sa učili? Kľudne aj zaplatím 🙂 ďakujem 🙂
@evellm posli mi mail, a škola vam neposlala?
@evellm posli mi mail, a škola vam neposlala?
@barbora9312 ahoj, poslali nám prefotenú učebnicu..potrebujem skôr nejaký vycuc. evellmaslen@icloud.com ďakujem
@barbora9312 ahoj, poslali nám prefotenú učebnicu..potrebujem skôr nejaký vycuc. evellmaslen@icloud.com ďakujem
@evellm aha no ja mam len písané poznámky v zosite tak to ti moc nepomôžem
@evellm Uč sa s toho čo ti dali, potrebuješ vedieť aj poučky a nespoliehala by som sa na to, čo ti niekto pošle. Ja som sa učila z knihy.

@susi888 Ahoj. Áno. Nastúpila som.