Súkromná stredná škola Bytča
Dobrý deň,
Prosím Váš študovala ste niektorá na súkromnej strednej škole v Bytči (dokončenie maturity) externe. Ak áno napíšte mi prosím správu chcela by som sa pár veci opýtať.
Ďakujem vopred 🙂
@nena007 ahoj od maturovala si? Nejake podklady k učeniu by si mi nemohla poslať ?
@aryana ahoj mohla by si mi poslať nejake podklady k učeniu?
@aryana dobrý deň vedeli by ste mj prosím poslať maturitné otázky a odpovede z angličtiny ďakujem pekne
Ahojte. Prosím aké je teraz školne ? Dá sa to zvládnuť?
@kristina6014 600€ ,ja som na 2 roky externe zatiaľ som v 1.rocniku
@barbora9312 písala som ti SS 🙂
Mali ste prosím nejakého spolužiaka čo maturoval aj z RJ? 🙂
@kristina6014 600€ ,ja som na 2 roky externe zatiaľ som v 1.rocniku
@barbora9312 ahoj môžem ti napísať? 🙂
Ahojte, kto by ste chceli mam vsetky maturitne otazky z AJ a SJ.Napiste mi do spravy mail a poslem vam ich
@vsetkyobsadene škola začne posielať materiály koncom septembra, nakoľko ešte pretrváva zápis do prvého ročníka
Nemate niekto vypracovane otazky z ekonomiky ?
Nemate niekto vypracovane otazky z ekonomiky ?
@domin1k777 Vypracuj si ch sama. Je to lepšie ako sa bifliť poznámky iných. My sme sa dohodli pri maturitných, že každý vypracuje nejaké, ale otázky ku skúškam si každý riešil sám. Ja konkrétne som otvorila word, vedľa materiál, prečítala otázku, potom popis k otázke, svojimi slovami si odpovedala a to napísala do wordu. Samozrejme eko definície musia byť presné.Ver mi, rovno sa aj učíš. Všetko si vytlačila a učila sa iba to. Snaž sa vytiahnúť z toho popisu maximum, ale zároveň nech to nie je veľa. A samozrejme rozmýšľaj a snaž sa to pochopiť. Veľa to pomáha.

@aryana dobrý večer, ak by ste bola taká ochotná, vedeli by ste mi poslať tie materiály? Ďakujem