Súkromná stredná škola Bytča
Dobrý deň,
Prosím Váš študovala ste niektorá na súkromnej strednej škole v Bytči (dokončenie maturity) externe. Ak áno napíšte mi prosím správu chcela by som sa pár veci opýtať.
Ďakujem vopred 🙂
Ahojte, chcela by som sa opýtať. Od 1.9. nastupujem do školy v Bytči a chcela by som vás poprosiť, či by mi niekto vedel poslať nejaké podklady k učivu, aby som vedela, na čo sa mám pripraviť. Budem veľmi vďačná za každú pomoc. 🙂
@anetka275 ahoj, nerobila som žiadne skúšky ani nič podobné, podala som si prihlášku a čakala na rozhodnutie jedina podmienka bola pre nástup na 2rocne štúdium ,že musíš mať ukončené minimálne 2 ročníky strednej školy ... Inak ideš na 4 ročné štúdium ...prvý polrok je to ľahké, nejaké etesty, prezentácie, .... , druhý polrok je to už ťažšie, tam už ideš aj do školy na skúšky , ale dá sa to zvládnuť 🙂
@kristina6014 Ahoj, chcela by som sa opýtať, či by si mi vedela poslať nejaké učivo alebo podklady k prvému ročníku, aby som vedela, čo sa mám učiť a na čo sa pripraviť. Budem veľmi vďačná za každú pomoc. 🙂
Ahojte...🙂skúsila som si poslať prihlášku,tfuj tfuj ak ma vezmú,od septembra začínam 😁🤭 Viete mi niekto prosím len napísať, aké predmety vlastne ako externý študent budem mať?Čo som pozerala je tam dllllhý zoznam a akurát čo viem tak nebudem mať Telesnú výchovu a Etiku....
Ahojte, chcela by som sa opýtať. Od 1.9. nastupujem do školy v Bytči a chcela by som vás poprosiť, či by mi niekto vedel poslať nejaké podklady k učivu, aby som vedela, na čo sa mám pripraviť. Budem veľmi vďačná za každú pomoc. 🙂
@anetka275 ahoj, najlepšie sa Ti bude učiť z vlastných poznámok, ktoré si sama vypracuješ, ako s cudzích...a materiály sa z časti menia, najlepšie je mať aktuálne a čerstvé z daného roka. Všetko Ti bude vysvetlené v škole. Držím palce
Ahojte...🙂skúsila som si poslať prihlášku,tfuj tfuj ak ma vezmú,od septembra začínam 😁🤭 Viete mi niekto prosím len napísať, aké predmety vlastne ako externý študent budem mať?Čo som pozerala je tam dllllhý zoznam a akurát čo viem tak nebudem mať Telesnú výchovu a Etiku....
@veronikava92 držím palce ja to mám podobne 😀
@anetka275 ahoj, najlepšie sa Ti bude učiť z vlastných poznámok, ktoré si sama vypracuješ, ako s cudzích...a materiály sa z časti menia, najlepšie je mať aktuálne a čerstvé z daného roka. Všetko Ti bude vysvetlené v škole. Držím palce
@lusina80 Vďaka …môžem sa spýtať aké predmety sa učia na škole ..
@veronikava92 hlavné predmety ktoré sa učia je EKO,SJ A AJ,ostatné predmety sa robia len testy a nejaké prezentácie, skúšky sú len z tých 3.
@veronikava92 v prvom ročníku, teda polroku budeš mať hlavný predmet ekonomiku- tu máš aj online skúšku a aj testy... zvyšne predmety máš e testy a prezentácie a nejaké zadania dokopy je ich asi cca 10predmetov , v druhom polroku prvého ročníka ti pribudne už Slovenčina a angličtina a ešte účtovnictvo, nematuritne predmety tych je 5 tam máš zase nejaké zadania, prezentácie 🙂

@kristina6014 Ahojky, chcela by som sa ťa opýtať, do akého ročníka si nastúpila a či si robila nejaké skúšky, keď si nastúpila, prípadne aj nejaké opakovacie skúšky.
Chcela by som tiež vedieť, aké sú tam predmety a či sa to dá zvládnuť, či nie sú veľmi ťažké. Ja by som si to chcela tiež dokončiť popri práci, takže by som aj pracovala a aj študovala. Zaujíma ma, či sa to dá nejako skombinovať a zvládnuť.
Máš to aj ty podobne popri práci, alebo nie? Bola by som rada, keby si mi dala nejaké rady a podelila sa o svoju skúsenosť.
@anetka275 ahoj, nerobila som žiadne skúšky ani nič podobné, podala som si prihlášku a čakala na rozhodnutie jedina podmienka bola pre nástup na 2rocne štúdium ,že musíš mať ukončené minimálne 2 ročníky strednej školy ... Inak ideš na 4 ročné štúdium ...prvý polrok je to ľahké, nejaké etesty, prezentácie, .... , druhý polrok je to už ťažšie, tam už ideš aj do školy na skúšky , ale dá sa to zvládnuť 🙂