icon

Ako sa efektívne zbaviť chrobákov v byte?

bia246
26. okt 2025

Dobrý večer dámy, keďže AI nepomáha, rozhodla som sa spýtať tu, nakoľko niektorá z vás mohla mať podobný problém. Bývame v bytovke a v posledných týždňoch máme problém s týmito malými potvorkami. Vie niektorá z vás o akého chrobáčika sa môže jednať? Podľa googlu je to zrniar/pilous černý. Ak by sa náhodou jednalo o neho, ako ste proti nemu bojovali? Kuchyňu som už dva krát vyumývala, všetko sme povyhadzovali a oni stále vyliezajú. Po novom sú hlavne v obývačke. Za hocijakú radu budem vďačná 🙏

Ako sa efektívne zbaviť chrobákov v byte?Ako sa efektívne zbaviť chrobákov v byte?Ako sa efektívne zbaviť chrobákov v byte?
babatko2010
26. okt 2025

@bia246 áno je to pilous, býva v mukach, krupici, celkovo všetko obilninove

crazy_lazy
26. okt 2025

Riadne prekontroluj všetku múku, ryžu a pod obiloviny. Ja som ich tiež doma nachádzala a potom som zistila, že vyliezajú z krmiva pre vonkajšie vtáčiky.

any3108
27. okt 2025

@bia246 ja som s nimi bojovala už 2x
Naposledy.mali hniezdo v koreninach
Všetko mám teraz v uzatvaratelnych dozach a poličky som riadne poutierala octovou vodou

babushkaem
27. okt 2025

aj ja som s nimi bojovala, vsetko jedlo som aj povyhadzovala a nic. nakoniec som nasla potravu pre vtaky, kde sa usalasili. ked som to vyhodila, bol pokoj.