icon

Boj so šatovými moľami

Včera o 11:31

Dievčatá v lete som mala mole, všetko som vyprala,vyumývala, vydedinfikovala a dala všetko možné do skríň len aby som sa ich zbavila. Čiastočne sa mi to aj podarilo, medzi šatami.
Dnes som chcela meniť posteľné prádlo a zo zásuvky pod posteľou ako som vyberala posteľné vypadávali zdochnuté mole 😡 deky som dala ihneď prať, dvoje vankúšov kde som tiež videla zdochnuté mole som dala na terasu. Otázka, môžem dať aj posteľné prádlo von bez toho aby som to vyprala? Keby to nechám vonku pár dní, treba potom aj vyprať? Či stačí vytriacť a uložiť naspäť? Nejak sa už toho musím zbaviť. Ďakujem vám

viestta
Včera o 11:35

Vymrazit ich mozes, ale ja by som este oprala, pretoze tam bude dost bordelu z toho ako sa tam krmili

autor
Včera o 11:37
@viestta

Vymrazit ich mozes, ale ja by som este oprala, pretoze tam bude dost bordelu z toho ako sa tam krmili

@viestta a kebyže vyperiem a nechám vonku uschnúť? Aj to môžem?

doriiis
Včera o 11:39

Vyprať na 90 stupňov a sušička. Mole nemajú šancu. Len popozerať, či ti dierky nevyzrali

viestta
Včera o 11:42
@anonym_autor

@viestta a kebyže vyperiem a nechám vonku uschnúť? Aj to môžem?

@anonym_autor ano, aj tak sa da

autor
Včera o 11:57
@viestta

@anonym_autor ano, aj tak sa da

@viestta super ďakujem ti

autor
Včera o 11:58
@doriiis

Vyprať na 90 stupňov a sušička. Mole nemajú šancu. Len popozerať, či ti dierky nevyzrali

@doriiis sušičku nemám, aj v lete som prala na 90° a sušila vonku. Hej hej to pozerám, a to mám 3 či 4 úplne nové 😭