icon

Identifikácia ploštice

18. aug 2025
Identifikácia ploštice
maminkadeticiek
18. aug 2025

Podla mna ukazkova.

autor
18. aug 2025
@maminkadeticiek

Podla mna ukazkova.

@maminkadeticiek no mňa švihne … teraz sme sa vrátili z dovolenky. Všetci sme doštípaný a našla som toto …

anonym_43f28f
18. aug 2025
@anonym_autor

@maminkadeticiek no mňa švihne … teraz sme sa vrátili z dovolenky. Všetci sme doštípaný a našla som toto …

@anonym_autor kde ste boli na dovolenke ?.
Áno je to ploštica

andrejka1974
18. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ano sú to plostice nezostáva nič one zavolať špeciálnu firmu , ktorá vám to zlikviduje je to na nervy

autor
20. aug 2025

Dnes mi robil jeden pán dezinfekciu . Trvalo to 20 minút len. Mám 3 izbový byt . A vraj nenašiel ani jednu . Ani len stopu. Prezrel len postele, a nočné stolíky .

autor
20. aug 2025

A striekal len , aj to si riešil vodou .

selena_luna
20. aug 2025
@anonym_autor

Dnes mi robil jeden pán dezinfekciu . Trvalo to 20 minút len. Mám 3 izbový byt . A vraj nenašiel ani jednu . Ani len stopu. Prezrel len postele, a nočné stolíky .

@anonym_autor su na to normalne psy vycviceni. Pan najst nemusel, lebo tie svine mozu byt aj v zarubni, hocikde...

autor
20. aug 2025
@selena_luna

@anonym_autor su na to normalne psy vycviceni. Pan najst nemusel, lebo tie svine mozu byt aj v zarubni, hocikde...

@selena_luna hlavne že som zaplatila 350€ za to . Za takú rýchlovku .

anonym_d43b1e
20. aug 2025
@anonym_autor

@selena_luna hlavne že som zaplatila 350€ za to . Za takú rýchlovku .

@anonym_autor to je v pohode, keď tá ploštica po postreku prejde zdochne.
Nevysávať, neumývať zem.
Je jedno kde zalieźla, pojde za vami do postele a skape.
Držim palec

sllavienka
20. aug 2025

@anonym_autor kde ste boli prosim na dovolenke?

selena_luna
20. aug 2025
@anonym_d43b1e

@anonym_autor to je v pohode, keď tá ploštica po postreku prejde zdochne.
Nevysávať, neumývať zem.
Je jedno kde zalieźla, pojde za vami do postele a skape.
Držim palec

@anonym_d43b1e no az tak jedno to nie je, lebo sa ten boj v klude moze predlzit na roky. U nasich to postihlo cely barak, najma babraci deratizeri,co nepostriekali cakumprask vsetko ale vzdy len par bytov a plostice sa zatial sli zotavit k susedom ako na liecenie do kupelov. A plus dusevny mrzak sused, co ich nepustil do bytu.... po krvopotnych mesiacoch sa zistilo ze ich ma prave on plne zarubne a z tade chodia kade tade k susedom.

anonym_d43b1e
20. aug 2025
@selena_luna

@anonym_d43b1e no az tak jedno to nie je, lebo sa ten boj v klude moze predlzit na roky. U nasich to postihlo cely barak, najma babraci deratizeri,co nepostriekali cakumprask vsetko ale vzdy len par bytov a plostice sa zatial sli zotavit k susedom ako na liecenie do kupelov. A plus dusevny mrzak sused, co ich nepustil do bytu.... po krvopotnych mesiacoch sa zistilo ze ich ma prave on plne zarubne a z tade chodia kade tade k susedom.

@selena_luna riešíla si bleskovo postrek, čo je super, určite striekal okolo postelí, gauča, prahy, to je v pohode som myslela.