icon

Ploštice v byte

14. sep 2025

Ahojte. Mám 2 týždne do pôrodu a neprisposobiví susedia zavliekli v bytovke ploštice. Včera sme mali postrek v bytoch, vraj je to po 4 hodinách bezpečné už na bývanie. Ale stále som v rozpakoch. Nemám ani pripravenú postieľku pre bábätko a neviem si predstaviť tráviť čas s deťmi v takomto byte. Ja sa celý život starám o dôkladnú čistotu v byte, paplony periem každý týždeň, aj poťahy z matracov, vysavam často za postelami, lebo syn je alergik, robotický vysávač behá denne, mám doma ionizator, jednoducho sa snažím, aby som to mala udržiavané vkuse. A stačí jeden skvelý sused a život mám naruby. Možno nám prídu robiť druhý postrek v čase, keď budem na ceste domov z pôrodnice. Máte s tým skúsenosti? Bývali ste s deťmi v takom byte? To je stav na popôrodnú depresiu 😢

anonym_bb3e5a
14. sep 2025

Ach, ľutujem ta. Toto iste rieši moja známa, taktiež, nový susedia dovliekli plostice a ona ma doma novorodenca. Odišla bývať k mame.
Len taka otázka po mimo, nie si náhodou z LV?

autor
15. sep 2025
@anonym_bb3e5a

Ach, ľutujem ta. Toto iste rieši moja známa, taktiež, nový susedia dovliekli plostice a ona ma doma novorodenca. Odišla bývať k mame.
Len taka otázka po mimo, nie si náhodou z LV?

@anonym_bb3e5a Nie som z LV. A neviem kam pôjdem. Nemám kam ísť. Kto si nás prichýli, keď vie, že riskuje, že im môžeme niečo zavliect. Všetko oblečenie deťom keď budem musieť kúpiť nové, neostane mi ani euro. Situácia na zbláznenie.

anonym_3c17c2
15. sep 2025

Toto sa môže stať ozaj hocikomu. U nás muž doniesol zo služobky, netuší s ktorej krajiny ani hotela.
Derarizér hovoril že to vôbec nemá nič spoločné s čistotou, skôr taký čo majú doma pavúky sa ich skôr zbavia, lebo tie ploštice žerú.
Každopádne držím palce, bola to nočná mora. A v byte to máte ešte horšie, lebo oni prejdu cez stupačky. Ty môžeš byť dôsledná a zbaviť sa ich, ale či budú aj susedia to môžeš len dúfať