Aké boli vaše pocity zo sťahovania do nového domu?
Ahojte, ake boli Vaše pocity zo stahovania do noveho domu? Prišla ta radosť okamžite už pri stavaní alebo až ked všetky krabice boli prádzne a spokojne ste sedeli na gauči
@anonym_autor pri stavani sme zazivali vsetky mozne pocity, ale radost to rozhodne nebola (stress, zufalstvo, nasrdenost) 🙂 🙂
@anonym_autor tešila som sa. Presťahovali sme sa s 8vrecami oblečenia, vsetucko novucke, nič staré sme nebrali, starý dom sme predali komplet zariadený, tak to bolo jednoduché 😀
@anonym_autor Stavanie, ako vyššie bolo spomenuté, sú všetky pocity dohromady. Radosť, starosti, niekedy zúfalstvo, hnev na majstrov .... Úľava príde až po presťahovaní.
my sme asi výnimka.
dom bol úplne postavený a zariadený a my sme sa ešte niekoľko mesiacov tisli u mojich rodičov. Lebo však nechoďte, však je nám tu všetkým dobre. a tak sme čakali kým sa rodičia ako tak s tým vysporiadali. Odišli sme na druhý koniec záhrady.
my sme asi výnimka.
dom bol úplne postavený a zariadený a my sme sa ešte niekoľko mesiacov tisli u mojich rodičov. Lebo však nechoďte, však je nám tu všetkým dobre. a tak sme čakali kým sa rodičia ako tak s tým vysporiadali. Odišli sme na druhý koniec záhrady.
@anonym_7eada4 😀
@anonym_autor my sme sa stahovali dva tyzdne pred porodom dcery. ja som chytila normalne depku, nemohla som okolo bytu ani chodit, pritom dom poslytoval nenormalny komfort oproti bytu trvalo to asi dva mesiace kym som zacala citit teplo domova po prestahovani. dovtedy som denne nariekala ze sa chcem vratit domov. samozrejme- nemenila by som ani omylom, ten dom je neporovnatelny v kazdom smere
@anonym_autor no u mňa teda žiadna radosť neprišla a už vôbec nie okamžite po sťahovaní, vôbec som si v dome nevedela zvyknúť zo začiatku, predtým som žila v meste a na dedine som tu nikoho nepoznala, takže asi po 2-3 rokoch som si ozaj zvykla
Rok byvame v nasom, pomalicky robenom vlastnymi rukami 🤩🤩🤩, bolo to tolko prace, ze ked sme sa z jedneho dna na druhy nastahovali ani som si to neuvedomila. Az cca po 6 mesiacoch prisla ozajstna radost a este stale nemozrm tomu uverit co vsetko sme dokazali. Ale este stale nemame vsetko dokoncene, prace je stale vela....financii malo takze vzdy je naco sa tesit 😅
My sme sa tesili a uzivali si to. Nam to slo rychlo a bezproblemov
@anonym_autor no u mňa teda žiadna radosť neprišla a už vôbec nie okamžite po sťahovaní, vôbec som si v dome nevedela zvyknúť zo začiatku, predtým som žila v meste a na dedine som tu nikoho nepoznala, takže asi po 2-3 rokoch som si ozaj zvykla
@janickacrazy ja som si nezvykla nikdy a to som projekt vyberala ja, ŕadosť som pocítila, až ked sme ho predali 😎. Ja nie som typ do domu, mne maximálne vyhovuje byt. Ja som v podstate aj v dome žila akoby v byte, záhrada a terasa mi boli v podstate na nič. Utekala som do prírody či z domu, ako utekám aj z bytu, ibaže v byte mám viac času na seba a svoje koníčky.

@anonym_autor Stavali sme 2 roky. Presťahovali sme sa behom víkendu. Veci boli vybalené do 3 dní. Naspäť by som nemenil.