icon

Ako riešiť hlučný spotrebič u susedov?

17. aug 2025

Dobrý deň, po 2 týždňoch dovolenky som sa vrátila naspäť na byt. No bohužiaľ ma čakalo nemilé prekvapenie. Najprv som si myslela, že len niekto perie, no bohužiaľ ten zvuk je už dva dni v kuse. Zvuk je podobný práčke, čo to prosím môže byť? Ide ma šľak trafiť nedá sa pritom spať ani normálne fungovať cez deň… najhoršie je že neviem od ktorých susedov to ani presne ide.. ako toto riešiť

zuzanaete
17. aug 2025

Kupelnovy ventilator? Ze by niekto odcestoval a nechal zapnuty.

sandri
17. aug 2025

Klinatizacia?

anonym_e66f56
17. aug 2025

@anonym_autor klimatizácia, ventilátor...bohvie, jedine chodiť a počúvať pri dverách, alebo klopat a pýtať sa

autor
17. aug 2025

Tak huci to nonstop tak neviem či klimatizácia, zajtra to budem musieť riešiť…

mimaapeto
18. aug 2025

môže byť klimatizácia... buď vonkajšia ukrytá na balkóne alebo tá prenosná vnútorná... bolo horúco tak možno ju mali zapnutú vkuse

autor
18. aug 2025
@mimaapeto

môže byť klimatizácia... buď vonkajšia ukrytá na balkóne alebo tá prenosná vnútorná... bolo horúco tak možno ju mali zapnutú vkuse

@mimaapeto ďakujem ale môže to až tak hučať?

mimaapeto
18. aug 2025
@anonym_autor

@mimaapeto ďakujem ale môže to až tak hučať?

@anonym_autor no prenosné hučia veľmi tie máme v práci a je to masaker... vonkajšia húčí tiež napr ja mám vlastnú pri okne v spálni a počujem ju cez zatvorené okno... má také rezonácie do múru občas..

autor
18. aug 2025
@mimaapeto

@anonym_autor no prenosné hučia veľmi tie máme v práci a je to masaker... vonkajšia húčí tiež napr ja mám vlastnú pri okne v spálni a počujem ju cez zatvorené okno... má také rezonácie do múru občas..

@mimaapeto tak to bude asi ono, len huci to nonstop aj v noci :(

anonym_23a560
18. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor potom napíš čo to tak hučí , keď to zistíš. Ale možno to je klimatizácia.

mimaapeto
18. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor no pokiaľ to riešili tak, že majú podpisy od nadpolovičnej väčšiny vlastníkov bytov neurobíš s tým nič.. teda to sa jedná vonkajšej klimatizácie.. pri prenosnej nepotrebuju ani súhlasy... zisti ktorý sused by to mohol byť a normálne sa opýtaj...

autor
19. aug 2025

Tak bola to nakoniec klimatizácia ako ste písali 😀 ďakujem

simsalabim
19. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a ako to budu riesit?

mimaapeto
20. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a prenosná alebo vonkajšia?

mimaapeto
20. aug 2025
@simsalabim

@anonym_autor a ako to budu riesit?

@simsalabim podľa mňa nijako... ako sa dá riešiť klíma? pokiaľ ako som písala má vonkajšiu jednotku+ nadpolovičná väčšina vlastníkov bytov to povolila nie je riešenie... jedine som čítala že sa dá dať niečo na držiak na klímu aby tie rezonancie z klímy nešli tak do stien... ale tak to by mal už hneď ponúknuť človek ktorý klímu montoval..

bosorkabb
20. aug 2025
@mimaapeto

@simsalabim podľa mňa nijako... ako sa dá riešiť klíma? pokiaľ ako som písala má vonkajšiu jednotku+ nadpolovičná väčšina vlastníkov bytov to povolila nie je riešenie... jedine som čítala že sa dá dať niečo na držiak na klímu aby tie rezonancie z klímy nešli tak do stien... ale tak to by mal už hneď ponúknuť človek ktorý klímu montoval..

@mimaapeto áno také gumené krúžky či ako to nazvať. Máme to tiež na klíme.

autor
20. aug 2025

Je to prenosná klíma a na tú vraj súhlas netreba. Akurát že posledný deň hučí už oveľa menej tak možno ju presunuli alebo stíšili aj keď stále to nie je najpríjemnejší zvuk hlavne v noci…

viera012345
22. aug 2025

@anonym_autor Nemôže to byť oxigenator?Ten, keby hučal aj v noci,s tým by ste toho veľa nenarobili...

bielasovicka
24. aug 2025
@anonym_autor

Je to prenosná klíma a na tú vraj súhlas netreba. Akurát že posledný deň hučí už oveľa menej tak možno ju presunuli alebo stíšili aj keď stále to nie je najpríjemnejší zvuk hlavne v noci…

@anonym_autor to ako môže mať niekto klímu zapnutú nonstop? To si neviem ani predstaviť. Aj ja mam klímu, ale v noci som ju nikdy nemala zapnutú.