Ako riešiť problém so susedovým psom pred domom?
Ako by ste riešili, alebo čo by ste robili keby vám susedových pes neustále chodí s..ť pred dom. Mám okadenú celu ulicu vsade hovienka nemozem si ani prejst cez travu ked idem z auta lebo v kuse do niecoho ja, alebo decka šlapnu. Susedom je to jeno oni ho pustia nech sa venčí a on si vybral moju travu pred domom.
My sme raz hodili DO SCHRANKY! Pomohlo 🤣
@anonym_75bec5 no ak nepomoze ked im to zacnem hadzat pred schodiky zacnem asi aj schrankou dobrý napad 👍
@bukrisek Toto prosím nerobte. Neznížte sa na ich úroveň. A v druhom rade neviete, ako na to zareagujú. Pozemok nie je váš, tak to riešte s jeho vlastníkom, t.j. obcou. Hoďte im hovniská do schránky a zajtra budete mať posprejovaný dom, alebo prepichnuté gumy na aute. Takto to rieši predsa nemôžte.
@bukrisek Toto prosím nerobte. Neznížte sa na ich úroveň. A v druhom rade neviete, ako na to zareagujú. Pozemok nie je váš, tak to riešte s jeho vlastníkom, t.j. obcou. Hoďte im hovniská do schránky a zajtra budete mať posprejovaný dom, alebo prepichnuté gumy na aute. Takto to rieši predsa nemôžte.
@staryjarec ako to bude asi tak riesit obec? dohovorom tak ako aj policia a myslite si co ze ich budem volat pri kazdom jednom hovienku znova? obec to urcite nijako nevyriesi ani policia. max pridu a zase odidu. trva to niekolko rokov a naozaj nic extremne som ja zatial nepodnikla iba im dohovaram a vysledok je rovnaky.
@staryjarec ako to bude asi tak riesit obec? dohovorom tak ako aj policia a myslite si co ze ich budem volat pri kazdom jednom hovienku znova? obec to urcite nijako nevyriesi ani policia. max pridu a zase odidu. trva to niekolko rokov a naozaj nic extremne som ja zatial nepodnikla iba im dohovaram a vysledok je rovnaky.
@bukrisek ešte im môžete povedať, že to dáte do televízie. Ale určite by som si dala na dom kameru. Ja keď som mala rôzne napnuté situácie, tak som to riešila tým, že pôjdem do televízie. By ste sa čudovali ako to funguje
Ano zase bol incident v sobotu hned rano sused si veselo pofajcoval na ich dvore a pes sral pred mojim zobrala som to na lopatku a hodila do ich kontajnera ale povedala som ze uz to zacnem hadzat kade tade po ich dvore a kludne aj cez branu ked si nevedie zatvorit branu ked psa vencia. Ono aj keby zavolam policajtov oni by mu dohovorili a sused by to ignoroval dalej poznam jeho naturu ma vsetko na haku. Ale toto som aj im oznamila ze snad ked to zacnem hadzat na spolocne pozemky vsimnu si to ich spolocní susedia a bude sa to riešiť vo velko. cez leto to aspon uschne a neni tot aky bordel ako teraz. Ich sesedia maju tiez psikov aj ja mam ale starame sa onich .
@bukrisek ani mu to nehovor, načo, lebo to ešte obráti proti tebe. pozbieraj a prehoď na pozemok, natlač do schránky. aj aj.
@bukrisek Skúsim pomalšie, p o z e m o k n i e j e v á š.
@staryjarec a? co ked nieje môj ako to mení situaciu chcete povedat ze psi môzu znecistovať vykalmi verejné priestranstvo?? mám tam vjazd do domu mám tam chodník ktorý vedie do mojho domu a je tomu psovi absolutne jedno čo okadí či moj chodník alebo moj vjazd alebo trávu alebo čokolvek. nechápem čo s tým má to ze pozemok nieje moj tým myslíte že je to v poriadku ?
@staryjarec ako by to podla vás vyriešila obec?
@staryjarec ako by to podla vás vyriešila obec?
@bukrisek Nechápem, prečo sa to pýtate mňa. Na toto sa opýtajte na obci. Tá je vlastníkom pozemku, nie ja a ani vy.
@staryjarec a? co ked nieje môj ako to mení situaciu chcete povedat ze psi môzu znecistovať vykalmi verejné priestranstvo?? mám tam vjazd do domu mám tam chodník ktorý vedie do mojho domu a je tomu psovi absolutne jedno čo okadí či moj chodník alebo moj vjazd alebo trávu alebo čokolvek. nechápem čo s tým má to ze pozemok nieje moj tým myslíte že je to v poriadku ?
@bukrisek Určite to vyriešite hovnami v schránke.
@bukrisek Nechápem, prečo sa to pýtate mňa. Na toto sa opýtajte na obci. Tá je vlastníkom pozemku, nie ja a ani vy.
@staryjarec obec sa o tieto pozemky nezaujíma su to predzáhradky ľudí o ktoré sa sami staraju preto ich aj kosia . A to že susedovi dohovoria mi prd pomože ale ok dakujem.
čierne korenie a hadzať vykaly nazad to je jedno, kde byvaju, aj keď spoločne s niekým ( tým sa to tiež uričte nebude páčiť).

@bukrisek drbni im to do schranky
@anonym_75bec5 no ak nepomoze ked im to zacnem hadzat pred schodiky zacnem asi aj schrankou dobrý napad 👍