Ako riešiť problém so susedovým psom pred domom?
Ako by ste riešili, alebo čo by ste robili keby vám susedových pes neustále chodí s..ť pred dom. Mám okadenú celu ulicu vsade hovienka nemozem si ani prejst cez travu ked idem z auta lebo v kuse do niecoho ja, alebo decka šlapnu. Susedom je to jeno oni ho pustia nech sa venčí a on si vybral moju travu pred domom.
Isla by som za majitelom a este raz mu povedala ze ho prosim aby tam pes nebehal navolno lebo ze dalsi Tvoj krok bude staznost na obec/mesto. A to by som aj spravila. A maj fotku.
Daj tam kameru. Ale tak, aby bolo vidieť ze pes ide od nich, aj sa k nim vráti. Teda po vysrani.
@doriiis kamerový záznam iba ak obec, ale súkromná osoba nemôže kamerovať verejný priestor.
@bielasovicka
komu patrí spomínaný pozemok ? ulica, cesta ?
@bukrisek nam tiez chodil s*at pes z domu oproti. ked sme este nemali ploty ani kamery, tak im to dal pred dvere. Neskôr sa vyhovarali, ze to nebol ich pes, ale mali smolu, uz sme mali kamery (ktore zaberaju nas pozemok a kusok cesty, uhol vyslovene len na nas pozemok sa nedal, cize povolenie ani oznam mat nemusime - zistovali sme si na policii), ukázali zaznam, muz im vynadal, ze na nich zavola policajtov a odvtedy je pokoj 😂 a samozrejme mame 2 metrove ploty, to by nepreskocil ani keby co bolo.
Pri pristupe vyssie by som im to hadzala lopatou cez branu (snad nema 5 metrov na vysku).
@bukrisek moja známa tak rozsypala pred svoju braničku mleté čierne korenie, psy to neznášajú ten ostrý pach a prestali tam chodiť. Keď časom opäť prišli, dala ešte zopár krát a už neprišli vôbec. Vyskúšaj to aj ty.
Ďakujem všetkým za rady no v éra som ich znova upozornila a im je to jedno ďalšie hovienka som si pozbierala . Priestor je mestský pozemok nieje môj ale prechádzam tade z auta do svojho domu ja sa o pozemok starám kosim. Pes zato samozrejme nemôže ale nakoľko majiteľov poznám sú to ignoranti a iba sa z toho smejú. Skúsim asi to korenie to je najlacnejšia cesta.
Umiestnenie kamery musí byť schválené minimálne mestským úradom + tabulky s upozornením na kameru.
@done Typické slovenské, psa a jeho majiteľov neporieši nikto, ale mňa budú riešiť za kameru. By som chcel vidieť toho, čo by ma prišiel za kameru buzerovať. A autorke doporučujem hovniská odfotiť a každý deň volať na obec. Kameru by som si osobne nainštaloval.
@bukrisek nam tiez chodil s*at pes z domu oproti. ked sme este nemali ploty ani kamery, tak im to dal pred dvere. Neskôr sa vyhovarali, ze to nebol ich pes, ale mali smolu, uz sme mali kamery (ktore zaberaju nas pozemok a kusok cesty, uhol vyslovene len na nas pozemok sa nedal, cize povolenie ani oznam mat nemusime - zistovali sme si na policii), ukázali zaznam, muz im vynadal, ze na nich zavola policajtov a odvtedy je pokoj 😂 a samozrejme mame 2 metrove ploty, to by nepreskocil ani keby co bolo.
Pri pristupe vyssie by som im to hadzala lopatou cez branu (snad nema 5 metrov na vysku).
@adonish Slovenské reálie, dvojmetrové ploty. Ach, ach...
@bukrisek pozbierať na lopatu a prehodiť im cez plot. Každý jeden deň.
@bukrisek pozbierať na lopatu a prehodiť im cez plot. Každý jeden deň.
@magdalienka11 keby mali súkromný pozemok určite to tak riešim . Ale žijú v spoločenstve 5 bytov a brána

@anonym_8e2361 toho samotne sa venciaceho psa tabulka asi neodradi
@done odradí majiteľov,keď sa budú báť,že ich psa nakameruje