icon

Ako zvládnuť bývanie mesiac bez kuchyne?

17. nov 2025

Ahojte baby, cca 15. decembra nám odovzdávajú dom ktorý staviame . Bude v ním už všetko na komplet , keďže máme dom na kľúč , avšak bez kuchyne kt. bude vyrobená a dovezená až 15. januára . Bývame zatiaľ u našich cca 10 metrov od nášho budúceho domu , avšak , manžel je v zahraničí , jediný čas kedy ma voľno a môže nás presťahovať aj s pomocou kamarátov je práve pred sviatkami a pomedzi ne . Do roboty ide už začiatkom januára a chodí len každý druhý víkend , dovolenku síce ma , ale nechávame ju na leto a na jar , keď sa bude robiť vonok. Čiže najlepšie by pre nás bolo presťahovať sa a povybalovat a zložiť nábytku ktoré nie sú vstavané už cez sviatky kedy ma dlhšie voľno . Avšak premýšľame , že by sme ten necelý mesiac boli bez kuchyne . Dáme priˇobizorne varič na stôl , máme aj kontaktný gril , Russel multifunkčný hrniec atd , že by sme sa už najkomplet odpratali do svojho a chvíľu bez kuchyne zvládneme . Jedine čo nebude je rúra , ale aj to vieme dať piecť u našich a doniesť , je to otázka minúty cez dvor . Máme 2 ročne dieťa a pubertiak ktorý sa už nemôže dočkať svojho kľudu vo svojej izby . A veru aj ja už odratávam , predsa sme rok u našich 🙈 išli by ste do toho ? Alebo nechať ešte postele u našich a ostatné presťahovať a počkať na kuchyňu ? Zaujíma ma názor iných žien , nakoľko ja stále neviem . Aj chcem , aj sa bojím toho diskomfortu bez kuchyne , ďakujem

Strana
z2
danieli
19. nov 2025
@anonym_autor

@danieli toto je tak skvelý nápad . Ďakujem ti veľmi pekne . Aj ostatným za názory , rady , ale toto čo si napísala druhý raz čítam , je to milé. Takto to veru vyriešime. Ďakujem

@anonym_autor Nech sa Vam dobre byva

margotka17
19. nov 2025

@anonym_autor určite to zvládnete, uvaria cestoviny, omáčky, na panvici mäsko, my sme tak pred vianocami mali spodnu cast kuchyne, vrchnú domontoval sused po vianociach. Len nech ťa v pohode presťahuje manžel a pomôžu mu kamoši, aby si potom nemusela nosiť ťažké veci ty a nech sa vám v novom domčeku pekne býva a darí 😉.

anonym_253ba8
19. nov 2025

Bývali sme chvilku takto, lebo dlho trvala výroba kuchyne a jediny ozaj nekomfort bol chýbajúci kuchynský drez.

katrin21
19. nov 2025

Uplne v pohode zvladnes, dvojplatnicka a starsi stol a ides.... uplne v pohode. My sme pred rokom 10dni tak boli pri vymene kuchyne a slo to. Chybala mi iba rura,ale ak ju mate da sa zapojit do elektriky,alebp pouzit remosku.
Segra po nastahovani s 3 detmi nemalo kuchynu asi 3 mesiace, riady umyvala v kupelni.

princezna_bosorka
19. nov 2025

@anonym_autor ja som byvala v byte bez kuchyne pol roka...(ale bez deti( a ani varic som nemala. a nelutujem.

anonym_1cf0d8
19. nov 2025

Alebo nech muz vsetko prestahuje okrem veci,ktore pouzivate-oblecenie,veci do skoly a pod.A to potom prestahujes aj sama.

vladovvv
20. nov 2025

Úplne v pohode. Dvojplatnička a chladnička v obývačke. Tešte sa z nového bývanie.

rayla
24. nov 2025

Ja som prišla z nemocnice s novorodencom do nového domu bez kuchyne. Zvládla som to. Bolo to tuším mesiac a pol. Je pravdou, že mama mi pomáhala, keď som chcela niečo upiecť. Varenie sa dalo v pohode, viac mi vadilo riad umývať vo vani😁..

rayla
24. nov 2025

Inak som prekvapená, koľko z Vás bývalo takto, v mojom okolí viem len o sebe🙂. Potešilo..

biglovemom
24. nov 2025

Bola som 6t bez kuchyne.
Kupila som si multifunkcny hrniec ci ako sa to vola - a v nom som varila.
Nemala som nikoho kto by mi varil.

jankak055
24. nov 2025

Jasne. Prestahujem len matrace a dvojplotenka staci. Bez rury sa isto vydrzat v pohode da. Pre ten klud 🙏🏿

nelka93
24. nov 2025

Mesiac som bola bez kuchyne a bez možnosti variť si u mamy. Ty to mas oveľa jednoduchšie, kedze mas blízko rodinu. Zvládli sme to, ale uz by som tak nechcela byvat. Ale teda ja som nemala ani chladničku, vize to bolo príšerne

evansova
24. nov 2025

@anonym_autor Určite by som išla. Mas to dobre vymyslené, zvládnete to. Doma je doma.

Strana
z2