Ako zvládnuť bývanie mesiac bez kuchyne?
Ahojte baby, cca 15. decembra nám odovzdávajú dom ktorý staviame . Bude v ním už všetko na komplet , keďže máme dom na kľúč , avšak bez kuchyne kt. bude vyrobená a dovezená až 15. januára . Bývame zatiaľ u našich cca 10 metrov od nášho budúceho domu , avšak , manžel je v zahraničí , jediný čas kedy ma voľno a môže nás presťahovať aj s pomocou kamarátov je práve pred sviatkami a pomedzi ne . Do roboty ide už začiatkom januára a chodí len každý druhý víkend , dovolenku síce ma , ale nechávame ju na leto a na jar , keď sa bude robiť vonok. Čiže najlepšie by pre nás bolo presťahovať sa a povybalovat a zložiť nábytku ktoré nie sú vstavané už cez sviatky kedy ma dlhšie voľno . Avšak premýšľame , že by sme ten necelý mesiac boli bez kuchyne . Dáme priˇobizorne varič na stôl , máme aj kontaktný gril , Russel multifunkčný hrniec atd , že by sme sa už najkomplet odpratali do svojho a chvíľu bez kuchyne zvládneme . Jedine čo nebude je rúra , ale aj to vieme dať piecť u našich a doniesť , je to otázka minúty cez dvor . Máme 2 ročne dieťa a pubertiak ktorý sa už nemôže dočkať svojho kľudu vo svojej izby . A veru aj ja už odratávam , predsa sme rok u našich 🙈 išli by ste do toho ? Alebo nechať ešte postele u našich a ostatné presťahovať a počkať na kuchyňu ? Zaujíma ma názor iných žien , nakoľko ja stále neviem . Aj chcem , aj sa bojím toho diskomfortu bez kuchyne , ďakujem
@anonym_autor určite to zvládnete, uvaria cestoviny, omáčky, na panvici mäsko, my sme tak pred vianocami mali spodnu cast kuchyne, vrchnú domontoval sused po vianociach. Len nech ťa v pohode presťahuje manžel a pomôžu mu kamoši, aby si potom nemusela nosiť ťažké veci ty a nech sa vám v novom domčeku pekne býva a darí 😉.
Bývali sme chvilku takto, lebo dlho trvala výroba kuchyne a jediny ozaj nekomfort bol chýbajúci kuchynský drez.
Uplne v pohode zvladnes, dvojplatnicka a starsi stol a ides.... uplne v pohode. My sme pred rokom 10dni tak boli pri vymene kuchyne a slo to. Chybala mi iba rura,ale ak ju mate da sa zapojit do elektriky,alebp pouzit remosku.
Segra po nastahovani s 3 detmi nemalo kuchynu asi 3 mesiace, riady umyvala v kupelni.
@anonym_autor ja som byvala v byte bez kuchyne pol roka...(ale bez deti( a ani varic som nemala. a nelutujem.
Alebo nech muz vsetko prestahuje okrem veci,ktore pouzivate-oblecenie,veci do skoly a pod.A to potom prestahujes aj sama.
Úplne v pohode. Dvojplatnička a chladnička v obývačke. Tešte sa z nového bývanie.
Ja som prišla z nemocnice s novorodencom do nového domu bez kuchyne. Zvládla som to. Bolo to tuším mesiac a pol. Je pravdou, že mama mi pomáhala, keď som chcela niečo upiecť. Varenie sa dalo v pohode, viac mi vadilo riad umývať vo vani😁..
Inak som prekvapená, koľko z Vás bývalo takto, v mojom okolí viem len o sebe🙂. Potešilo..
Bola som 6t bez kuchyne.
Kupila som si multifunkcny hrniec ci ako sa to vola - a v nom som varila.
Nemala som nikoho kto by mi varil.
Jasne. Prestahujem len matrace a dvojplotenka staci. Bez rury sa isto vydrzat v pohode da. Pre ten klud 🙏🏿
Mesiac som bola bez kuchyne a bez možnosti variť si u mamy. Ty to mas oveľa jednoduchšie, kedze mas blízko rodinu. Zvládli sme to, ale uz by som tak nechcela byvat. Ale teda ja som nemala ani chladničku, vize to bolo príšerne
@anonym_autor Určite by som išla. Mas to dobre vymyslené, zvládnete to. Doma je doma.

@danieli toto je tak skvelý nápad . Ďakujem ti veľmi pekne . Aj ostatným za názory , rady , ale toto čo si napísala druhý raz čítam , je to milé. Takto to veru vyriešime. Ďakujem
@anonym_autor Nech sa Vam dobre byva