icon

Bývanie v Michalovciach verzus sťahovanie sa do Košíc

10. dec 2025

Zdravím. Potrebovala by som radu. Mám 28 rokov bývam v Michalovciach v 3 izbovom byte maminom byte ona mi ho prenajíma platim jej 200 občas 300eur. Ale som bez práce. Chodí mi len invalidný. Neviem si tu nájsť prácu. Ďalšia možnosť je presťahovať sa do Košíc do garsonky za 500eu mesačne ale mala by som prácu. Garsónka ma 20 metrov štvorcových plus dve moje macky. Co by ste robili?

anonym_2a2f78
10. dec 2025

Uz si sa tu pýtala minule.

petamich
10. dec 2025

Vies v praci zarobit dost na to, aby si utiahla byvanie a zivot? Ak ano stahuj sa. Byvat v maminom byte bez prace, to nie je velmi perspektivne.

zmrzlinka8
10. dec 2025

@anonym_autor najprv zisti, či by ťa v tých Košiciach reálne prijali do práce a za koľko. Ďalej potrebuješ ten prenájom. Máš z čoho zaplatiť prvý nájom a prípadne aj depozit? Lebo zatiaľ to sú len také myšlienky. Potom sa vieš rozhodnúť, či do toho pôjdeš. Bez práce v maminom byte, to nemá perspektívu velmi. Ak cítiš, že môžeš pracovať, choď do práce.

parvinka0001
10. dec 2025

A hlavne keď si už nájdeš aj bývanie a prácu tak si zisti či ti vôbec dovolia mačky do bytu . Akú si hľadáš prácu v Mi ?

billy_jean
10. dec 2025

A akú prácu budeš mať v Košiciach? Myslíš, že tu si prácu nájdeš? V Michalovciach si vyberáš - tam nie, tam nie.

anonym_087ba1
10. dec 2025

a co tak ist pracovat? poslednu dobu mam pocit ze 1/2 naroda su tu invalidit najlepsie z mladosti, ktori ani prstom v zivote nepohli.

alickapusinka
11. dec 2025

A čo si mysliš že v Košiciach čo ved drahe bývanie tak čo zarobiš polka bývanie druha jedlo.A vyberať si prácu ako ID si myslim že na výber mať nebudeš.

victory7897
12. dec 2025
@anonym_087ba1

a co tak ist pracovat? poslednu dobu mam pocit ze 1/2 naroda su tu invalidit najlepsie z mladosti, ktori ani prstom v zivote nepohli.

@anonym_087ba1 čítaš? Alebo len obrázky prezeraš a potom napíšeš z brucha gebuzinu?