icon

Hradí sa dezinsekcia ploštíc z fondu opráv?

10. okt 2025

Baby stala sa nam zrejme neprijemna vec a mame v byte plostice.Tym,ze byvame v bytovke by som chcela ist za domovnikom ,aby sa vystriekali aspon byty pod a nad nami ,popr.vedla nas.Chcem sa spytat je to mozne hradit aj z fondu oprav?Alebo to plati len pre spolocne priestory?
Dakujem
Poprosim len tych co fakt nieco o tom vedia.
Viem,ze susedia nas budu obchadzat na km ,ale bohuzial ,nema zrejme vyznam postriekat len nas byt

anonym_5801c4
10. okt 2025

@anonym_autor áno platí sa to z fondu opráv.

anonym_b7f881
10. okt 2025

Áno z fondu opráv

alickapusinka
10. okt 2025

len vtedy ak to robia plošne že všetkým tak je to s fondu oprav.

ukgirls
10. okt 2025

musi s atos pravit v kazdom byte inak to nema vyznam ..

anonym_0afafd
10. okt 2025

@anonym_autor Ak to robia celoplošne tak áno. Ak súkromne tak nie. Nám (rodičom)museli prísť kvôli hnusným švábom.Prišli asi cez šachtu.A hradili sne my 70eur Vyskriekali všetko.

autor
10. okt 2025

A ked niekto nebude suhlasit?tak pre par bytov mame smolu hej.

autor
10. okt 2025
@anonym_0afafd

@anonym_autor Ak to robia celoplošne tak áno. Ak súkromne tak nie. Nám (rodičom)museli prísť kvôli hnusným švábom.Prišli asi cez šachtu.A hradili sne my 70eur Vyskriekali všetko.

@anonym_0afafd no stoji 350€

anonym_0afafd
10. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_0afafd no stoji 350€

@anonym_autor Neviem ako to je.U nás sa s fondu nedalo, pretože nik iný sa nato nesťažoval a povedal,že sa vystrieka byt nad nami aj pod nami a moji rodičia platili 70€ .Vystriekali všetko. My sme to riešili hneď zbadali sne večer len tri a po linke išli.My sje sa veľmi zľakli aby sa to nezanieslo inde..

autor
10. okt 2025
@anonym_0afafd

@anonym_autor Neviem ako to je.U nás sa s fondu nedalo, pretože nik iný sa nato nesťažoval a povedal,že sa vystrieka byt nad nami aj pod nami a moji rodičia platili 70€ .Vystriekali všetko. My sme to riešili hneď zbadali sne večer len tri a po linke išli.My sje sa veľmi zľakli aby sa to nezanieslo inde..

@anonym_0afafd aj susedia platili?

anonym_0afafd
10. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_0afafd aj susedia platili?

@anonym_autor To neviem. My sme sa aj báli ako nás susedia ukameňujú,alebo nás budú obchádzať.
Domovník povedal,že to nemusí ísť od nás, možno od nich..neviem povrdah,že vystriekali stupačky..Ja k nim chodím každý deň a vždy zisťujem aj sa pýtam či už je pokoj. Chvalabohu nič od vtedy nebolo. To je obrovská pliaga. A to vždy sa upratuje ..

autor
10. okt 2025
@anonym_0afafd

@anonym_autor To neviem. My sme sa aj báli ako nás susedia ukameňujú,alebo nás budú obchádzať.
Domovník povedal,že to nemusí ísť od nás, možno od nich..neviem povrdah,že vystriekali stupačky..Ja k nim chodím každý deň a vždy zisťujem aj sa pýtam či už je pokoj. Chvalabohu nič od vtedy nebolo. To je obrovská pliaga. A to vždy sa upratuje ..

@anonym_0afafd cize susedom len stupacky?

Normalne rozmyslam ci to ist povedat ci nie

anonym_0afafd
10. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Domovník povedal, že sa to nedá z fondu aj kvôli tomu, že ľudia sú zlý a budú protestovať a možno nás aj odsudzovať, že to nemusí každý vedieť. Takže pravdupovediac ani neviem.A sme aj radi,že nik nič nehovoril..je to veľmi nepríjemné..Predsa len to nie sú mravce. Veď mamina bola hotová a ja tiež. Nakoľko nie sú žiadny špinďúri.

saxana000
10. okt 2025

U nasich striekali na 2x celoplosne cely
12 poschodovy barak a hradilo sa to z fondu. Ale sa ro.odsuhlasilo nadpolovicniu vacsinou na schodzi.Nikomu nepovedali kvoli komu to bolo lebo nemusia to byt vobec ziadni asociali.mozes to chytit hocikde aj na sedacke v autobuse.

20erika07
10. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nech sa zvolá schôdza urgentne. Treba to vykonzultovat. Pravdepodobne sa nikto neprizná, ze ma plostice, alebo o tom nemusia vedieť. Treba vysvetliť, ze sa množia rýchlo a môžu byt všade, aj tam kde by ich necakali. Preto treba konať rýchlo a vystriekat cely vchod ,inak to nema zmysel.
Kľudne moze plostica prísť aj cez spoločne rozvody v susediacej stene s druhým vchodom. Žiadny byt nie je teraz v "bezpečí".

autor
10. okt 2025
@20erika07

@anonym_autor nech sa zvolá schôdza urgentne. Treba to vykonzultovat. Pravdepodobne sa nikto neprizná, ze ma plostice, alebo o tom nemusia vedieť. Treba vysvetliť, ze sa množia rýchlo a môžu byt všade, aj tam kde by ich necakali. Preto treba konať rýchlo a vystriekat cely vchod ,inak to nema zmysel.
Kľudne moze plostica prísť aj cez spoločne rozvody v susediacej stene s druhým vchodom. Žiadny byt nie je teraz v "bezpečí".

@20erika07 no uvidim co povie ,kedze je to kopaaaa prachov a bojim sa aby to nehodili na nas a budem musiet vsetko hradit ja