Keď syn v noci plače, tak sused búcha na radiátor
Ahojte, mam 1,5 rocneho syna. Dnes sme boli na ockovani, tak to prispisujem tomu. Syn sa prebudil o 22:10, sadol si na postel a velmi plakal, nevedela som ho nijakym sposobom utisit. Sused pod nami, overena klasika, aby dieta stichlo, zacal trepat o radiator. Syn sa este viac zlakol a zacal mat hysaky, nevedela som si dat rady, ani hladenim, rozpravanim, mojkanim. Proste som uz bola zufala, ze ho neviem utisit. Susedia pod nami ma sem tam zastavia, ze maleho pocuju plakat aj v noci(no deti v noci placu) a nie su velmi prijemni. Cez den sa snazim, aby sa hral na podlozke, nekrical, nedupal. Rozumiem, ze im to asi vadi, ale to je predsa “dan” za byvanie v panelaku.
Otazka, sli by ste za nimi zajtra, vysvetlit im, ze ak ma dieta neutichajuci plac a oni zacnu trepat o radiator, len to zhorsia? Alebo to nechali tak? Ja len v dobrom, ze ak chcu cim skor ticho, nemali by buchat, lebo sa to len vystupnuje.
Nechcem byt s nimi za zle, ale buchat na radiator este ziadnemu dietatu nepomohlo pri placi.
Vdaka za rady
Zajtra? Muž tam šiel hneď !
@pribinak muz je na turnuse, som s nim sama doma. Inak by urcite siel.
@anonym_autor Ja by som mu to zahtra ironicky šplechla- že veľmi pekne ďakujem, aj nabuduce nech trieska o radiátor a dieta vyplaší ešte viac, nech sa zabavíme všetci ešte dlhšie s hysakom ktorý mu vyvolal. Že si mohla ukľudniť aj skôr, ale keď sa chcel sused zabavit dlhšie..
@anonym_autor Ja by som mu to zahtra ironicky šplechla- že veľmi pekne ďakujem, aj nabuduce nech trieska o radiátor a dieta vyplaší ešte viac, nech sa zabavíme všetci ešte dlhšie s hysakom ktorý mu vyvolal. Že si mohla ukľudniť aj skôr, ale keď sa chcel sused zabavit dlhšie..
@anonym_aca46c on je taky oduty 50tnik, predtym tu byvala starsia pani a bolo tu asi hrobove ticho. Jemu vadi vsetko. Aj plac, aj pracka, aj ked ideme von a maly blabota na chodbe.
@anonym_aca46c on je taky oduty 50tnik, predtym tu byvala starsia pani a bolo tu asi hrobove ticho. Jemu vadi vsetko. Aj plac, aj pracka, aj ked ideme von a maly blabota na chodbe.
@anonym_autor tak mu zabúchaj poriadne naspäť a keď príde muž nech si to s ním vydebatuje
mne decka nevadia, lebo su ake su a nemozu za to, ale ked kktko nezamestnany cely den nieco struzlika a pusta hudbu, trieskam tiez, ved im vysvetli, ze dieta vypnut nevies
Stary fas zatrep im aj ty naspat ked to urobi a na druhy den ho sprdni drzo. zije v bytovke dement nech sa prisposobi ako vsetci. Dietatko tomu nerozumie ale vytrety dedo by mal.
Urcite mu povedz nech s tym prestane chuj. Obtrela by som mu hovno psie o klucku aj pred dvere.
@anonym_autor no pozrime na kktka. Spievaj aj ty kolo mlynske na peky ked idete😂🙏🏻stary prd🤢
Jeziiiis ja milujem tychto zatrpknutych susedov, ktori ocividne zabudli na to, ze aj oni kedysi boli tie uplakane deti pripadne, ze aj oni raz v zivote mali uplakane dieta.
@anonym_autor a ja by som išla hneď, aj s malým plačúcim, nech vidi, že vdaka nemu je to horšie a dlhšie, ako to mohlo byť.
Nás syn mával nočné desy, aj 2 hodiny plakaval v noci.
Sused má očividne problém sám so sebou keď mu vadí aj práčka .. kľudne mu povedz nech sa dá vypchať , ty máš malé dieťa a tie plačú bodka koniec.
Skocim zajtra za nim, pritom ma sam syna okolo 20tky len uz asi zabudol, ze deti placu a nevypnu sa buchotom o radiator🤷🏻♀️
Skocim zajtra za nim, pritom ma sam syna okolo 20tky len uz asi zabudol, ze deti placu a nevypnu sa buchotom o radiator🤷🏻♀️
@anonym_autor a buď rázna, nech na Tebe nevidí žiadne pochybovanie alebo obavu. Myslela som, že tam býva uhundraný dôchodca a on je iba zakomplexovaný pán v andropauze. Potom napíš, ako to dopadlo.
50 ročný chlap? Veď to mladý človek. Išla by som a slušne mu vysvetlila, že robím maximum preto, aby sme ho nerušili.
A ten buchot akoze ziadnemu inemu susedovi nevadi? Ved to sa rozlieha vsade, nielen k vam.
Len si netrepte po tych radiatoroch. Pocuju to x poschodi hore aj dole. Pojdes za nim zbytocne. Tomu len tazko nieco vysvetlis. Ale ak pojdes tak sa priprav, ze ti vynada.
Nemám slov na takého suseda. Treba mu povedať že dieťa ešte viac plavé keď zabucha. To kde videl že zabuchanim sa plač zastaví?! Normálny je? Povedz mu to aj keď on príjemný nebude. A povedz aj domovnikovi. Nech mu dohovorí kým tvoj muž je na turnuse.
Úplne zbytočne aj ísť za ním. S takým človekom sa nedohodnes ani nedohadaš 🫣 ja by som ignorovala a nerobila by som aj nemožné, len aby dieťa nebolo počuť. Dieťa raz vyrastie ale debil zostane debilom navždy.
@anonym_autor zbytočne máš výčitky a pocit viny. Na suseda sa iba obrniť trpezlivosťou
@anonym_autor debil..sused..ja som sa ozvala , sla osobne ale vtedy ked dieta 2-3hod v noci plakalo a teda par dni po sebe ze som nespala. slepica matka k nim nestavala, dieta sa zadusalo soplom. aj take matky su. a chudak muz musel potom brat deti do obyvacku a utesovat kym matka co bola na rodicaku, si pekne v posteli spala.
co som tym chcela povedat, aj mne to vadilo ale ine je par hodin v noci a ine par dni v noci par hodin, to uz som ozaj nedavala,.aj ja mam deti aj mne plakali ale nie takto.to bol vyslovene nezaujem matky. ale teraz toto nie je tvoj pripad samozrejme.
asi pôjdeš zbytočne. si myslím že nepochopí. lebo nechce.
detských plačov mám už aj ja po krk, aj keď to máš malé dieťa. to nie je 15r autista ktorý má hlas už poriadny.
Úprimne? S mojou povahou by som ho poslala do prdele skôr ako by sa mi stihol pozdraviť. A dieťa by som naschval nijak neobmedzovala, nech sa hrá koľko chce a kde chce - za to som sa raz bola ospravedlniť slobodnému, bezdetnému susedovi a on mi na to “sú to deti, je to normálne, keď mi to bude vadiť, tak odídem do garáže”… takže odvtedy moc neriešim. A na dvere by som zavesila oznam, nech všetci vedia, ktorý dement trieska po radistore, keď sa susedia budú chcieť ísť sťažovať 🙂. Lebo to počuť v celom baráku.
@anonym_autor Nehadaj sa, nic tym nevyriesis. Zober placuceho syna do druhej izby, evidentne mate spalne nad sebou.
Vies, pan si uz svoje odzil s detmi a preco by mal pocuvat cudzie.
Mam 5 rocne tornado nad hlavou, nermaju protihlukove podlozky pod laminatkou a stazuju sa aj navstevy, ked pridu. A to chodia od 10-50 rokov, ze ci nam to nevadi. Budi nas rano o 6:00 aj cez vikend. Rodicia s nim nechodia von, je ako v muzeu, stale vnutri.
Teraz rad, mam im ist klopat a stazovat sa? Pochop, ze ludia chcu spat. Tvoj sused buchanim na radiator zobudi celu stupacku nad a pod sebou. Nie je dedko, ale ma iny zivotny styl. Pochopis, ked budes v jeho veku.
Nechaj ho dnes pohrat sa aj mi o podlozky kebo porazku dostanes casom a buchot by som ignorovala ked vies, ze je blbec. Muz nech mu dohovori ked bude doma a situacia sa zopakuje
@anonym_autor tak by som im dole zabuchala ale tak že by to nerozdychali kokos
@anonym_autor určite ísť za ním ja by som mu riadne vyčistila žalúdok
Ked ho stretnes, vycisti mu zaludok.
Ja by som mu aj na schranku inak nalepila listok, ze ci ma vsetkych 5 pokope v strede noci buchat o radiator, ze to rusi vsetkych. Ze plac dietata je oproti tomu nic. (Napisat tak, ze ty nie si ten, kto sa stazuje). Vsak ten buchol musi kazdy sused pocut..
@anonym_autor on asi búcha tebe, aby si sa zobudila a utisila svoje dieťa.
@anonym_autor on asi búcha tebe, aby si sa zobudila a utisila svoje dieťa.
@anonym_9dc39e plakal asi 15 minut a zacal trieskat o radiator. Potom sa zlakol tak pokracoval dalsich 10. Nebola to dlha doba.
Ja chapem, ze chce pokoj. My sme preto aj prestahovali spalnu do obyvacky, lebo sa stazovali. Takze jemu asi nevyhovies.
@anonym_d8b35e neviem ktora matka spi pri dietati so zachvatom placu.
@anonym_autor Asi bol ten chlap, co proste plac vlastneho dietata nepocul alebo proste zabudol. Tiez mame v baraku susedov s dospelymi detmi a ich deti nikdy nebehali, nekricali, nebuchali .... Teraz budu mat vnuca, tak dufam, ze im pripomenie realitu.

Zajtra? Muž tam šiel hneď !