Keď syn v noci plače, tak sused búcha na radiátor
Ahojte, mam 1,5 rocneho syna. Dnes sme boli na ockovani, tak to prispisujem tomu. Syn sa prebudil o 22:10, sadol si na postel a velmi plakal, nevedela som ho nijakym sposobom utisit. Sused pod nami, overena klasika, aby dieta stichlo, zacal trepat o radiator. Syn sa este viac zlakol a zacal mat hysaky, nevedela som si dat rady, ani hladenim, rozpravanim, mojkanim. Proste som uz bola zufala, ze ho neviem utisit. Susedia pod nami ma sem tam zastavia, ze maleho pocuju plakat aj v noci(no deti v noci placu) a nie su velmi prijemni. Cez den sa snazim, aby sa hral na podlozke, nekrical, nedupal. Rozumiem, ze im to asi vadi, ale to je predsa “dan” za byvanie v panelaku.
Otazka, sli by ste za nimi zajtra, vysvetlit im, ze ak ma dieta neutichajuci plac a oni zacnu trepat o radiator, len to zhorsia? Alebo to nechali tak? Ja len v dobrom, ze ak chcu cim skor ticho, nemali by buchat, lebo sa to len vystupnuje.
Nechcem byt s nimi za zle, ale buchat na radiator este ziadnemu dietatu nepomohlo pri placi.
Vdaka za rady
@anonym_autor debil..sused..ja som sa ozvala , sla osobne ale vtedy ked dieta 2-3hod v noci plakalo a teda par dni po sebe ze som nespala. slepica matka k nim nestavala, dieta sa zadusalo soplom. aj take matky su. a chudak muz musel potom brat deti do obyvacku a utesovat kym matka co bola na rodicaku, si pekne v posteli spala.
co som tym chcela povedat, aj mne to vadilo ale ine je par hodin v noci a ine par dni v noci par hodin, to uz som ozaj nedavala,.aj ja mam deti aj mne plakali ale nie takto.to bol vyslovene nezaujem matky. ale teraz toto nie je tvoj pripad samozrejme.
@anonym_9dc39e ty si u nich doma bývala, že to vieš takto presne?
@anonym_9dc39e ty si u nich doma bývala, že to vieš takto presne?
@letfenixa hus zagagala? ano viem pretoze cez steny vsetko pocujem . mozes prist na kafe.
Viem, že by som tým nasrala celý panelák a bolo by to odo mňa fakt že hnusne, ale asi by som chytila také nervy, že by som zabuchala o ten radiátor niečím kovovým a ťažkým.
Pravdepodobne ho bolelo brusko, lebo mi v noci este parkrat kakal, ale sused aj tak nepochopi. Ciham na neho na okne, lebo neviem kedy chodi z roboty, ale urcite za nim pojdem.
Pravdepodobne ho bolelo brusko, lebo mi v noci este parkrat kakal, ale sused aj tak nepochopi. Ciham na neho na okne, lebo neviem kedy chodi z roboty, ale urcite za nim pojdem.
@anonym_autor napis ako to dopadlo.
Snad debil pochopi
Bože, aj pod nami býva taký chudák 🤦♀️ pošli ho do kelu, na takýchto iné neplatí.
Ked citam, ako ho treba poslat do piiip...stary kkt...inac by som vrieskala...tak vy budete stare ufrflane jezibaby, co budu tyranizovat bytovku. 🫣🫣🫣
@anonym_autor Nehadaj sa, nic tym nevyriesis. Zober placuceho syna do druhej izby, evidentne mate spalne nad sebou.
Vies, pan si uz svoje odzil s detmi a preco by mal pocuvat cudzie.
Mam 5 rocne tornado nad hlavou, nermaju protihlukove podlozky pod laminatkou a stazuju sa aj navstevy, ked pridu. A to chodia od 10-50 rokov, ze ci nam to nevadi. Budi nas rano o 6:00 aj cez vikend. Rodicia s nim nechodia von, je ako v muzeu, stale vnutri.
Teraz rad, mam im ist klopat a stazovat sa? Pochop, ze ludia chcu spat. Tvoj sused buchanim na radiator zobudi celu stupacku nad a pod sebou. Nie je dedko, ale ma iny zivotny styl. Pochopis, ked budes v jeho veku.
@anonym_4d8e91 boha a čo je pes aby snim chodili každý deň von. Určite mas prehľad čo snim robia celý deň
Ked citam, ako ho treba poslat do piiip...stary kkt...inac by som vrieskala...tak vy budete stare ufrflane jezibaby, co budu tyranizovat bytovku. 🫣🫣🫣
@anonym_4d8e91 ja mu rozumiem, ale trepat o radiator dieta nepochopi, matku len vytoci a len predlzi cas upokojenia. Ak by tu bol muz uz mu vynada. Ja som este kludna a chcem mu len vysvetlit, ze pre dobro vsetkych je buchanie o radiator trosku cez. Myslim, ze som dost tolerantna, ak maju navstevu do vecera, pustaju hudbu, hadaju sa, ked vrta v sobotu rano, atd…neriesim…lebo byvam v bytovke.
Napriklad po 18:00 je uz syn len na posteli, citame si, hrame sa, aby nedupal, nekrical a mali pokoj. O 19:30 uz spi. V noci vstane, ale hned ho upokojim. Cize nekrici takto kazdu noc. Myslim, ze sused by tiez mal pochopit, ze tu nezije sam. Ze v bytovke pocut plac, buchot, klepat rezne, aj vysavac.
@anonym_4d8e91 ja mu rozumiem, ale trepat o radiator dieta nepochopi, matku len vytoci a len predlzi cas upokojenia. Ak by tu bol muz uz mu vynada. Ja som este kludna a chcem mu len vysvetlit, ze pre dobro vsetkych je buchanie o radiator trosku cez. Myslim, ze som dost tolerantna, ak maju navstevu do vecera, pustaju hudbu, hadaju sa, ked vrta v sobotu rano, atd…neriesim…lebo byvam v bytovke.
Napriklad po 18:00 je uz syn len na posteli, citame si, hrame sa, aby nedupal, nekrical a mali pokoj. O 19:30 uz spi. V noci vstane, ale hned ho upokojim. Cize nekrici takto kazdu noc. Myslim, ze sused by tiez mal pochopit, ze tu nezije sam. Ze v bytovke pocut plac, buchot, klepat rezne, aj vysavac.
@anonym_autor povedz mu, že až bude najbližšie búchať a vedome rušiť nočný kľud budeš to riešiť ďalej. A on nech sa kľudne sťažuje na príslušných miestach, že dieťa plače, si tak akurát poklopu na čelo. Ja som mala extrémne narocne dieťa asi by ho porazilo lebo áno susedia pod nami si museli stuple kúpiť, aby mohli fungovať. Mala som šťastie, že 13 rokov predtým absolvovali to isté so svojím, takže miesto trieskania a zduvania ma tak polutovali a zariadili sa.
Ako sa poznám, šla by som hneď aj s plačucim dieťaťom na rukách. Nevh Ti teda dajú radu nad zlato, ako ho utíšiť. A že trieskanie na radiátor nezaberá.
@anonym_4d8e91 boha a čo je pes aby snim chodili každý deň von. Určite mas prehľad čo snim robia celý deň
@anonym_f75559 Predstav si, ze robim z domu a pocujem ako ho o 15:00 vlecu hore schodmi, maly place az sa cely vchod otriasa. Nie, dieta nie je pes, ale na svoj mentalny a zdravy rozvoj potrebuje byt so seberovnymi, vonku a naozaj ma nebavi stale pocuvat krik,ked matka po nom krici, nech si sadne.
Pol mesiaca je s nim doma, ten dupot je cez ciaru. Pocujem ho cez sluchadla, luster sa otriasa. Teraz sa mam poklonit, ze mate male dieta a vsetci ho musia trpiet?! Asi zacnem buchat metlou do plafona ako.odpoved, nech si uziju aj z druhej strany.
@anonym_9dc39e plakal asi 15 minut a zacal trieskat o radiator. Potom sa zlakol tak pokracoval dalsich 10. Nebola to dlha doba.
Ja chapem, ze chce pokoj. My sme preto aj prestahovali spalnu do obyvacky, lebo sa stazovali. Takze jemu asi nevyhovies.
@anonym_d8b35e neviem ktora matka spi pri dietati so zachvatom placu.
@anonym_autor presťahovali ste spálňu do obývačky? čiže on spí v inej izbe, nie pod vami a trepal na radiátor? ale veď to musel zobudiť skôr iných susedov, než vystrašiť vás... či on prešiel do izby pod vami a na ten radiátor trepal?
mimochodom, pod nami je bábo, má cca 9 mesiacov a je tam od narodenia. áno, párkrát mrnčalo, aj v noci revalo, ale teraz má 9 a pohoda. aj ja mám dieťa, boli aj horšie noci. ale v 1,5 roku normálne spalo...
dala si mu hneď po príchode domov obklad na ranu po očkovaní a na noc nejaký nurofen? možno by si bola zabránila, aby sa zobudil a plakal...
@anonym_autor presťahovali ste spálňu do obývačky? čiže on spí v inej izbe, nie pod vami a trepal na radiátor? ale veď to musel zobudiť skôr iných susedov, než vystrašiť vás... či on prešiel do izby pod vami a na ten radiátor trepal?
mimochodom, pod nami je bábo, má cca 9 mesiacov a je tam od narodenia. áno, párkrát mrnčalo, aj v noci revalo, ale teraz má 9 a pohoda. aj ja mám dieťa, boli aj horšie noci. ale v 1,5 roku normálne spalo...
dala si mu hneď po príchode domov obklad na ranu po očkovaní a na noc nejaký nurofen? možno by si bola zabránila, aby sa zobudil a plakal...
@amdornik mame 3izbak. Povodna obyvacka s balkonom, spalna a detska, ktora je zatial herna. Spalna je malicka, takze sme ju presunuli do obyvacky, aby mi vosla aj postielka a v spalni mame malu obyvacku.
Stretla som susedu, ked som sla z prechadzky. Normalne som sa jej opytala, preco buchala. Vraj sa chcela vyspat a uz parkrat pocula v noci syna plakat. Ja sa vraj mozem cez den vyspat, ale ona nie. Ja ze ok, ale ked bude buchat na radiator, rusi aj inych susedov a moje dieta sa len vystrasilo. Ona ze jej dieta tak neplakalo, ze uz chcela ist hore za mnou, co s nim robim, ale radsej “len” zabuchala.🤷🏻♀️😀 a ze nas pocuje rozpravat sa a mame si dat koberce. Ale uz jej slo az do placu, takze neviem co to malo byt. Ci nema sama so sebou nejaky problem. Nakoniec som krivdila susedovi a bola to jeho zena. Alebo su rovnako neprijemni. Neviem🤷🏻♀️
Na tabuli vsak uz visi oznam, ze susedia, ktori buchaju o radiator s tym maju prestat.
@anonym_autor Nehadaj sa, nic tym nevyriesis. Zober placuceho syna do druhej izby, evidentne mate spalne nad sebou.
Vies, pan si uz svoje odzil s detmi a preco by mal pocuvat cudzie.
Mam 5 rocne tornado nad hlavou, nermaju protihlukove podlozky pod laminatkou a stazuju sa aj navstevy, ked pridu. A to chodia od 10-50 rokov, ze ci nam to nevadi. Budi nas rano o 6:00 aj cez vikend. Rodicia s nim nechodia von, je ako v muzeu, stale vnutri.
Teraz rad, mam im ist klopat a stazovat sa? Pochop, ze ludia chcu spat. Tvoj sused buchanim na radiator zobudi celu stupacku nad a pod sebou. Nie je dedko, ale ma iny zivotny styl. Pochopis, ked budes v jeho veku.
@anonym_4d8e91 no to je pravda, ale ked mu vadi aj pracka a iny bezny chod domacnosti, tak nech si odhlucni byt on. To je prva vec co by som ja pravila, keby som byvala v byte. Byva v panelaku nie v marnici. Kazdy citlivy na hluk by to mal spravit a nie otravovat buchanim na radiator byty nad a pod nim. Totalny magor.
@amdornik mame 3izbak. Povodna obyvacka s balkonom, spalna a detska, ktora je zatial herna. Spalna je malicka, takze sme ju presunuli do obyvacky, aby mi vosla aj postielka a v spalni mame malu obyvacku.
Stretla som susedu, ked som sla z prechadzky. Normalne som sa jej opytala, preco buchala. Vraj sa chcela vyspat a uz parkrat pocula v noci syna plakat. Ja sa vraj mozem cez den vyspat, ale ona nie. Ja ze ok, ale ked bude buchat na radiator, rusi aj inych susedov a moje dieta sa len vystrasilo. Ona ze jej dieta tak neplakalo, ze uz chcela ist hore za mnou, co s nim robim, ale radsej “len” zabuchala.🤷🏻♀️😀 a ze nas pocuje rozpravat sa a mame si dat koberce. Ale uz jej slo az do placu, takze neviem co to malo byt. Ci nema sama so sebou nejaky problem. Nakoniec som krivdila susedovi a bola to jeho zena. Alebo su rovnako neprijemni. Neviem🤷🏻♀️
Na tabuli vsak uz visi oznam, ze susedia, ktori buchaju o radiator s tym maju prestat.
@anonym_autor ze co s nim robis? 🤣 pre 15 minut placu. Nech si da stuple do usi jezibaba.
@anonym_aca46c on je taky oduty 50tnik, predtym tu byvala starsia pani a bolo tu asi hrobove ticho. Jemu vadi vsetko. Aj plac, aj pracka, aj ked ideme von a maly blabota na chodbe.
@anonym_autor Povedz mu, nech ide bývať na samotu kdesi do Lazov...sú to deti, tak občas plačú.
@anonym_autor toto keby skúsi u mňa, tak v tom momente tam nabehnem. Nemám problém. Ja osobne som veľmi tolerantná, nech si kadekto vŕta, tlčie reznie, sexuje nedbam. Ale ak je tam takýto sebecký nerešpekt tak by som tam nabehla a bol by bordel.
Ked ti nabuduce zabucha, tak normalne im dojdi zatrieskat na dvere, že čo maju za problem, že či si myslia že to pomaha.
@anonym_autor na nervy s takou susedkou ako sa s tebou baví. No jej decko neplakalo. Čo asi by chcela vedieť že ty so svojím robíš? Joj neznášam ľudí ktorí sa bavia drzo a pritom nevedia čo je vo veci.Ten oznam v bráne je dobrý.
Máš veľmi hlúpu susedu. Kôli jej trpia aj ostatní tak už musia dávať oznam.
@anonym_autor na nervy s takou susedkou ako sa s tebou baví. No jej decko neplakalo. Čo asi by chcela vedieť že ty so svojím robíš? Joj neznášam ľudí ktorí sa bavia drzo a pritom nevedia čo je vo veci.Ten oznam v bráne je dobrý.
Máš veľmi hlúpu susedu. Kôli jej trpia aj ostatní tak už musia dávať oznam.
@arianna25 nejak vydrzime, kym dostaviame dom a potom tu nastahujem nejaku rodinu so 4 detmi, aby vedela co je hluk😀
@anonym_f75559 Predstav si, ze robim z domu a pocujem ako ho o 15:00 vlecu hore schodmi, maly place az sa cely vchod otriasa. Nie, dieta nie je pes, ale na svoj mentalny a zdravy rozvoj potrebuje byt so seberovnymi, vonku a naozaj ma nebavi stale pocuvat krik,ked matka po nom krici, nech si sadne.
Pol mesiaca je s nim doma, ten dupot je cez ciaru. Pocujem ho cez sluchadla, luster sa otriasa. Teraz sa mam poklonit, ze mate male dieta a vsetci ho musia trpiet?! Asi zacnem buchat metlou do plafona ako.odpoved, nech si uziju aj z druhej strany.
@anonym_4d8e91 Tak choď do kancelárie a neseď doma
Pockala by som kym zacne trieskat po 10 a zavolala nanho policiu ze rusi nocny klud.Nech si zapamata idiot.
@anonym_4d8e91 Tak choď do kancelárie a neseď doma
@anonym_5eda8a Ja mam kancelariu doma. Len to niektori ludia nechapu, ze zivnost sa da prevadzkovat aj z domu. Oni taktiez robia obidvaja z domu, asi by si ho mali zobrat do kancelarie.
@anonym_5eda8a Ja mam kancelariu doma. Len to niektori ludia nechapu, ze zivnost sa da prevadzkovat aj z domu. Oni taktiez robia obidvaja z domu, asi by si ho mali zobrat do kancelarie.
@anonym_4d8e91 Domov je domov a práca je práca. V práci sa pracuje. Doma sa oddychuje, varí (počuť klepať rezne, pustený digestor), deti sa hrajú (počuť občas dupot, plač, smiech, doma sa pozerá telka a počúva hudba (občas to počuť). To, že ty si si spravila z domácnosti hybrid - prácu aj domov, tak to je tvoj problém, nie problém tvojich susedov, ktorí robia doma to sa doma robí, čo som vyššie vymenovala. Takže keď ti to vadí, tak šup do kancelárie - dajú sa aj prenajať. Alebo si odhlučni byt alebo choď do rodinného domu, kde ti budú psy štekať a susedia trávu kosiť, takže aj to by ti vadilo. A nečakaj, že susedia sa z toho poskladajú, že TVOJE bohorodie pracuje doma 😀
Nabudúce im povedz že ešte raz to urobíš a keď sa budete o pol roka sťahovať, prenajmeš byt tým najšpinavším cigáňom akých sa bude dať. Potom uvidí hrdina, čo je to rušenie nočného pokoja.

Mozes kupit stuple do usi, dat do obalky s poznamkou "na pokojny spanok" a dat do schranky. 😀