icon

Kúpa chaty vedľa hlučnej horárne - za a proti

9. sep 2025

Ahojte,chcem sa spytat na nazor-obhliadame sa po chate,chalupe,vhodnej na trvale byvanie.Uz sme taketo nieco nasli,avsak vedla chaty je velka chata,akoby horaren(pre nejakych 25ludi).A tu je ten kamen urazu-ta nasa vyhliadnuta je fajn,ale mam obavy,ze ci ta vedlajsia nebude problemom-cez leto opekacky atd,proste hluk,hudba,vlastne opak toho co hladame-klud.Sli by ste do takejto kupy? Dakujem za odpovede

ukgirls
9. sep 2025

ja nie..hlavne ak tam chces byt celorocne... nielen mlady vedia byt hlucny na chate..vacsinou sa tam kazdy ide ozrat .. kopa hluku aut stale novy ludia ... nie ani zadarmo

nyusika
9. sep 2025

podla mna to problem bude.
ak je to horaren, budu sa tam bezne vytahovat ulovene zvierata, stahovat, porcovat...plus teda nielen hluk, ale aj smrad

wolf_
Autor odpoveď zmazal
autor
9. sep 2025

Zienky,toto je link na chatu ktora sa prenajima,vedla...nie je to klasicka horaren,ale vlastne ubytko pre 25 ludi...
https://chatahoraren.sk/ myslim ze do toho nepojdeme,len som sa chcela utvrdit v nazore,dakujem Vam

deninka233
9. sep 2025
@anonym_autor

Zienky,toto je link na chatu ktora sa prenajima,vedla...nie je to klasicka horaren,ale vlastne ubytko pre 25 ludi...
https://chatahoraren.sk/ myslim ze do toho nepojdeme,len som sa chcela utvrdit v nazore,dakujem Vam

@anonym_autor no neviem, vyzerá to krásne. A dosť rozľahlý areál, nebude to tak vedľa že dom na dome. Aspoň teda z fotiek usudzujem.

nyusika
9. sep 2025

Počuje, nebude toto len reklama na penzión ??
Akože aké je nenápadné 🙈🙈🙈

autor
9. sep 2025
@nyusika

Počuje, nebude toto len reklama na penzión ??
Akože aké je nenápadné 🙈🙈🙈

@nyusika nie nie,to urcite nie🙈maly nam zacal chodit do skoly 30km od bydliska,hladame nieco blizsie,lebo to cestovanie kazde rano je na nervy.

nikaeli
9. sep 2025

A kde sa nachádza tá chata?

autor
9. sep 2025
@deninka233

@anonym_autor no neviem, vyzerá to krásne. A dosť rozľahlý areál, nebude to tak vedľa že dom na dome. Aspoň teda z fotiek usudzujem.

@deninka233 ale ten link na tu chatu,nie je na tu co by sme chceli kupit🙂to je na tu co sa prenajima,pre tych 25 ludi.prenajima sa od marca do oktobra,tie jarne mesiace by sa este dalo,len toho leta sa obavame,tych "akcii" a pod.

autor
9. sep 2025
@nikaeli

A kde sa nachádza tá chata?

@nikaeli pri Spisskej N.Vsi,cast Kosiarny briezok

zuzu1304
9. sep 2025
@anonym_autor

@nyusika nie nie,to urcite nie🙈maly nam zacal chodit do skoly 30km od bydliska,hladame nieco blizsie,lebo to cestovanie kazde rano je na nervy.

@anonym_autor rodičia majú chatu cca kilometer od chaty kde sa konajú svadby a oslavy, v lete je to veľmi počuť a hlavne teda v noci

autor
9. sep 2025
@zuzu1304

@anonym_autor rodičia majú chatu cca kilometer od chaty kde sa konajú svadby a oslavy, v lete je to veľmi počuť a hlavne teda v noci

@zuzu1304 juj,toto je tak 2m,plot vedla plota hned,takze presne ako som cakala🫤

anonym_3c47f6
9. sep 2025
@anonym_autor

@nikaeli pri Spisskej N.Vsi,cast Kosiarny briezok

@anonym_autor ja som to myslela skôr k pozícii tej veľkej chaty 🙂 že ako je ďaleko. Už vidím 🫠 ak by som chcela chatu pod lesom, tak určite nie 2m od ubytovne.

denkabemommy
9. sep 2025

Toto majú na webe, tak to nemusí byť až taká tragédia očividne je to skôr rodinná chata, než chata na veľké párty 🙂

sono2
9. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor neviem, ako ďaleko je vaša chata, ale taktiež nie.

nikiki29
Autor odpoveď zmazal
anonym_cc9edf
9. sep 2025

Horaren bolo obydlie, v ktorom byval miestny horar s rodinou a patrilo štatu. Toto je nejaka chata, moze patrit Lesom SR, ale nevola sa horaren.

frflos_nespokojny
9. sep 2025

ak chces klud, tak urcite Kosiarny briezok nebude to prave orechove. samozrejme niektori ludia tam byvaju celorocne a je tam hafo turistov,

autor
10. sep 2025

Nepojdeme do toho,boli sme omrknut aj pristupovu cestu,no je to cca 1km hore dole lesom,ta chata vedla je od novembra mimo prevadzku,predpokladam ze aj kvoli ceste.Kazdopadne dakujem kazdemu za zapojenie do diskusie.pekny den🙂