icon

Mám si zobrať poličky pri sťahovaní?

7. nov 2025

Ahojte chcela by som počuť názor aj niekoho nezainteresovaného. Na nový rok sa s priateľom sťahujeme od jeho mami. ( dom je 2 posochodovy, hore býva mama s otcom a dolu babka a my ). Máme tu jednu izbu, ktorú sme si prerobili, nakúpili nábytok, kúpili lino. Sa ozrejme svoj nábytok si zoberieme no mne napadli poličky 😂 máme tu 3 poličky, ktoré neboli najlacnejšie. Zobrať aj tie alebo nechať. Lino tu budeme nechávať to nám je jedno, lebo bolo aj tak na mieru. Keď sa všetko vysťahuje tak samozrejme upracem no tie mi napadlo. Dať steny od poličiek a tv do pôvodného stavu? ( tj. Opraviť diery a vymaľovať) Izba nebude využívaná ako nebola predtým ako sme sa do nej nasťahovali. Pôvodne ti zostane 1 maličký skrinka a jedálenský stôl

Strana
z2
natalka13
8. nov 2025

Ako male decko, ale to uz bolo spinave ja som to nezaspinil🙈
Ved sa opytaj svokrovcov, ked babka je uz na tom tak zle. Robis akokeby ste odchadzali od cudzich.

tim23
8. nov 2025

@anonym_autor autorka píšeš, že diery opravíte ale maľovať nebudete, že nebudete kupovať farbu. Prosím ťa, prečo? Veď prebehnúť steny v jednej izbe obyčajnou bielou nieje ani finančne ani časovo náročné.

mk1111111111
8. nov 2025

Ja ani neviem, co Ti napisat. Si rozhodnuta. My by sme zalatali diery a vymalovali, Ty nechces, tak naco ta otazka?

chrobak7
8. nov 2025
@mk1111111111

Ja ani neviem, co Ti napisat. Si rozhodnuta. My by sme zalatali diery a vymalovali, Ty nechces, tak naco ta otazka?

@mk1111111111 Veď ja som jej hneď napísal, načo sa takú sprostosť pýta. Však nech urobí tak, ako uzná za vhodné (aj tak je už rozhodnutá, lebo vraj radu nechcela) a nech sa druhých nepýta.

lenka.25
14. nov 2025

Taký nevďak z teba ide že až. Asi ta nikto nenútil ísť tam bývať , tak neviem prečo by ti mali ľudia upraviť izbu podľa tvojich prestáv. Pochybujem , že ste platili nejaký prenájom , tak v akom stave bola izbe povodne je uplne nepodstatné . Ja by som si zobrala všetky svoje veci , diery zasadrovala a izbu na bielo vymaľovala . Vy som sa hanbila ako pes sa odťahovať a nechať diéty v stene

Strana
z2