icon

Pes na balkóne - susedské problémy

25. dec 2025

Bývame v paneláku. Nad nami je návšteva - deti majiteľov a už 3 dni im vkuse breše pes na balkóne. V noci sme sa nevyspali, nedalo sa.
Je to krajný balkón, z jednej strany býva ich starká, takže tej to nevadí, nad nimi už nikto a pod nimi my. Ako by ste sa zachovali?

anonym_13a704
25. dec 2025

Volala by som políciu

zmrzlinka2021
25. dec 2025

@anonym_autor treba ísť za nimi, možno sa stalo niečo vazne

sevrin
25. dec 2025

Možno sa tam všetci postrieľali, ale tak to by bolo tiež počuť.

Takže najskôr volať políciu, rušenie nočného kľudu, žiadny bastard na balkóne nemá čo vyštekávať 3 dni v kuse, prípadne aj Slobodu zvierat, či je normálne nechať psa vyštekávať na balkóne, ale vraj oni skoro nikdy nič nevyriešia.

anonym_2fee50
Odpoveď bola odstránená
autor
25. dec 2025
@zmrzlinka2021

@anonym_autor treba ísť za nimi, možno sa stalo niečo vazne

@zmrzlinka2021 nič sa nestalo. Behajú ako kone. Bola som za nimi, že potom majú všade chlpy.

sevrin
Odpoveď bola odstránená
anonym_2fee50
Odpoveď bola odstránená
anonym_1bb348
25. dec 2025
@anonym_2fee50
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_2fee50 to si ty co ti steka pes na balkone?

anonym_2fee50
25. dec 2025
@anonym_1bb348

@anonym_2fee50 to si ty co ti steka pes na balkone?

@anonym_1bb348 nebývam v bytovke 😢 a nemám ani psa 😛

anonym_313b88
25. dec 2025

u nas nesteka na balkone, ale ked su susedia prec tak steka na cely panelak sam v byte, takze dnes od rana nas pobudil prisli domov az teraz tak je konecne ticho

amdornik
25. dec 2025
@sevrin

Možno sa tam všetci postrieľali, ale tak to by bolo tiež počuť.

Takže najskôr volať políciu, rušenie nočného kľudu, žiadny bastard na balkóne nemá čo vyštekávať 3 dni v kuse, prípadne aj Slobodu zvierat, či je normálne nechať psa vyštekávať na balkóne, ale vraj oni skoro nikdy nič nevyriešia.

@sevrin chcela som napísať najprv, že čakám na zraz psičkárok, ale hneď som si všimla príspevok pod tvojím, dlho to netrvalo 😀

svetlonos
25. dec 2025

Nechvsi psa upracu a daju na poriadok alebo prasia z kade prisli. Ja by som si nejaku specialitku na nich vymyslela, ze by v zivote uz psiu navstevu nepozvali!

anonym_2fee50
25. dec 2025
@amdornik

@sevrin chcela som napísať najprv, že čakám na zraz psičkárok, ale hneď som si všimla príspevok pod tvojím, dlho to netrvalo 😀

@amdornik nemám psa ☺️

janai1
25. dec 2025
@anonym_2fee50
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_2fee50 vieš o tom, že bastard je pomenovanie pre kríženca? https://slovnik.aktuality.sk/slovnik-cudzich-sl...

wiliam3royal
Autor odpoveď zmazal
anonym_2fee50
25. dec 2025
@janai1

@anonym_2fee50 vieš o tom, že bastard je pomenovanie pre kríženca? https://slovnik.aktuality.sk/slovnik-cudzich-sl...

@janai1 ano viem 😛

autumn1
25. dec 2025

Po 22 volala by som políciu, cez deň možno by pomohla aj Sloboda zvierat ak NAOZAJ je tam 3dni 24/7 zavretý...

anonym_c616d0
25. dec 2025

Isla by som pravidelne za nimi. A po 22h bez milosti volala policiu. Akoze co ine sa da s tym robit realne?

rozculena
25. dec 2025

@anonym_autor to je tam vážne nepretržite? Bez venčenia? V noci v mraze??

sevrin
25. dec 2025
@amdornik

@amdornik to nič, občas nebrechajú len psy.

motylik2559
Dnes o 13:20

No mne nie je luto len vas co tam zazivate, ale aj toho psa, ktory chudak nonstop na balkone? Ved aj ta voda ak mu tam daju je zachvilu ladova v tomto pocasi. Videla si aspon,ze ho chodia vencit alebo potrebu robi na balkone? Ked ho takto tyraju, preto inak mimochodom ten pes tam brese, lebo on nevie rozpravat a ocividne mu na tom balkone nie je dobre, tak sa skuste obratit na Linku proti krutosti: https://slobodazvierat.sk/linka-proti-krutosti/
Je tam uvedene aj tel.cislo a neraz idu take situacie preverit co maju ludi v terene na taketo pripady.
Co sa tyka susedov ako takych, ak robia cirkus po 22h, tak kludne volaj policiu, povedz im co robia a kludne opis nielen ich, ale aj co robia so psom.