icon

Pokojné a tiché bývanie na dedine - Trenčiansky a Banskobystrický kraj

3. sep 2025

ahojte,
taká trochu oddychová diskusia, ak dovolíte.
Chcela by som vedieť, či je niekde v týchto lokalitách, čo som uviedla nejaké pokojné, resp. aspoň pokojnejšie bývanie nejakej v menšej dedinke. Pripadá mi, že toho hluku okolo je už neskutočne veľa, rada by som spoznala skutočné "zákutia" Slovenska, kde je zachovávané aké také ticho.
Ak máte chuť sa zapojiť do tejto diskusie, tak prosím naozaj bez nejakých "útočných" komentárov, chcem len skutočne vedieť, či sú ešte niekde na Slovensku také miesta, kde tých rušivých momentov, pripomínam zbytočných /nie, že niekto kosí, píli, vŕta, to chápem, každý niečo potrebuje porobiť okolo domu a záhrady, aj keď "najradšej" mám, keď vyžínačkou musia vykášať metrovú trávu zrovna v nedeľu na obed/.
Berte to naozaj ako oddychovú tému, ak niekto pridáte svoje skúsenosti, že bývate v takej lokalite, budem rada.
Každý máme nejaké svoje potreby a ja naozaj cítim, že by mi vyhovovalo trochu viac kľudu. Ďakujem každému jednému z Vás, ktorí sa zapojíte a ak ste niekto momentálne na niečo naštvaní, a tu si chcete vyliať svoje nervy, prosím mierte svoje písmenká inde. 😉