icon

Problémy s plačúcim dieťaťom mojej susedky

Dnes o 12:50

Ahojte viem, ze niektore ma budu za tuto diskusiu lincovat ale ja uz neviem ako dalej. Mame 2,5 rocneho chlapca a susedka ma 7 mesacne. Ked sa jej narodilo dieta bola nam cely mesiac klopat s tym ze maly dupe ze ci by sme ho nevedeli ukorigovat. Teraz posledne 2 mesiace jej dietatko stale place ano chapem, ze moze mat bolesti bruska alebo ine tazkosti ale place cely den a iba pocujem ako po nom stale krici aby sa ukludnil. Moj maly ma obedny spanok a zrovna ked ho idem uspavat spusti ten najhorsi plac uplne sa zaduša. A maly mi nemoze zaspat lebo to strasne pocut uz nam to zacina byt neprijemne snazime sa to chapat a nechceme sa hadat, viem sama ake to je narocne. Ale aj vecer maleho uspavam velmi dlho nakolko im place aj do 23:00. Ale zasa normalne mi vadi ked krici po tom malom co mam robit poradte mi.

Strana
z2
haraburdova
Dnes o 14:17

ahoj, biely šum si skusila ? ja mam susedu co ma 4r chalana ktory prave zacal mat nocne desy a je teda par x do tyzdna velmi velky hluk odvedla cca od 1-2 v noci. ich destka a nasa spalna susedia a ked spime doma tak preventivne pustam slabo biely sum v spalni stale lebo proste zivot v bytovke. dcera ma 2 roky a ani raz ju nezobudili ziadne eskapady ani vecerne ani nocne. skus aspon na vecer, malo by pomoct 🙂

betulinka1
Dnes o 14:29

@anonym_autor 7 mesacne dieta uz nema koliky. Presla som si tym pri malom. Ale v 7 mesiacoch uz bolo super. Ja by som za susedkou isla. Ze počuješ stale ten hrozný plac a nej krik. Ze ci nepotrebuje nejako pomoct, lebo to nie je v poriadku. Mozno ti povie dovody, mozno je tam nejaka diagnoza a budes to viac chapat. Ale Kazdopadne nie je v poriadku, ak 7 mesacne dieta stale place. Netreba to ignorovať. Vsak aj ta matka musi byt uplne na nervy. Mozno vazne potrebuje pomoct nakoniec aj ona.

puremum
Dnes o 14:38

a co ist za nou a ponuknut jej spolocne kocikovanie v tom case> obe deti zaspia a vy sa porozpravate odventilujete .... a mozno aj skamaradite ...

kavasmliekom
Dnes o 14:50

@anonym_autor a prečo sa nejdeš opýtať?

anonym_2d9bed
Dnes o 14:59
@betulinka1

@anonym_autor 7 mesacne dieta uz nema koliky. Presla som si tym pri malom. Ale v 7 mesiacoch uz bolo super. Ja by som za susedkou isla. Ze počuješ stale ten hrozný plac a nej krik. Ze ci nepotrebuje nejako pomoct, lebo to nie je v poriadku. Mozno ti povie dovody, mozno je tam nejaka diagnoza a budes to viac chapat. Ale Kazdopadne nie je v poriadku, ak 7 mesacne dieta stale place. Netreba to ignorovať. Vsak aj ta matka musi byt uplne na nervy. Mozno vazne potrebuje pomoct nakoniec aj ona.

@betulinka1 nezabúdajte že suseda nemá žiadnu povinnosť rozoberať diagnózy dieťaťa s cudzími ľuďmi

mogaa
Dnes o 17:42
@anonym_autor

@nina19833 rozmyslala som nad tym ale nechcem zasa aby sa citila zle ale zasa na druhej strane ja som sa tiez zle citila ked nam tu klopala ze nam dupe dieta. Ten plac je naozaj neznesitelny a chapem ze aj ona musi mat z toho nervy ale ja som tiez uz zufala ked moj maly nemoze spat

@anonym_autor prepáč, ale 2,5 ročné dieťa vieš ukorigovať aby nedupalo a nebehalo...ale bábätko keď plače, môžeš sa postaviť aj na hlavu.....iná vec je, že na bábo kričí

betulinka1
Dnes o 19:35
@anonym_2d9bed

@betulinka1 nezabúdajte že suseda nemá žiadnu povinnosť rozoberať diagnózy dieťaťa s cudzími ľuďmi

@anonym_2d9bed Ved jasne. Preto som pisala, mozno sa dozvieš. Mozno ju posle do riti. Mozno naozaj potrebuje pomoc. Mozno potrebuje iba upozornit, ze halo nie je v poriadku vrieskat na 7 mesacne dieta, ze to počujú susedia.

Strana
z2