icon

Rada ohľadom bývania v Michalovciach alebo Košiciach

karin160298
7. dec 2025

teraz bývam v Michalovciach u mamy skoro zadarmo v 3 izbovom byte sama tam byvam. Ale nemam robotu. Dni idú pomaly. Neviem si tam nájsť robotu. Ale keď nemam robotu mama ma podrží a nemusím platiť. Plus mam blízko sestru.
Ďalšia možnosť je Košice garsónka za 500eur plus invalidný mam 230eur. Našla by som si tam robotu. Ale budem bez sestry. Ale mala by som režim. Neviem sa vôbec rozhodnúť.

gribka1
7. dec 2025

Určite si vyber to, čo ťa posunie životom vpred.

anonym_d8a77b
7. dec 2025

@karin160298 uplne nerozumiem, naco potrebujes byt blizko sestry (teda KE a Michalovce nie su 10 tisic km daleko... Snad kazdy sudny clovek sa chce osamostatnit...

billy_jean
7. dec 2025

My máme v Michalovciach otvorených viacero pozícii do výroby. Čiže ak si zdravotne spôsobilá na výrobu ( neviem, na čo máš ID) , ozvi sa.

anonym_e9f096
7. dec 2025

@karin160298 Najskor hladaj pracu v KE. Ked ju realne budes mat a budes vediet kolko zarobis, potom ries otazku, ktoru si teraz polozila. Nikto nepovedal, ze ked ta prijmu do prace, ty musis nastupit.

karin160298
autor
7. dec 2025
@billy_jean

My máme v Michalovciach otvorených viacero pozícii do výroby. Čiže ak si zdravotne spôsobilá na výrobu ( neviem, na čo máš ID) , ozvi sa.

@billy_jean do unomedicalu nechcem ist. Kde inde hľadáte?

anonym_411521
7. dec 2025

@karin160298 a mala si prácu či si po škole?ID má veľké obmedzenia?čo ťa láka do Košíc máš blízko sestru a bývaš doma už len nájsť prácu akúkoľvek...

marsmykkok
7. dec 2025

@karin160298 Neviem nakoľko ťa zdravie obmedzuje, ale čo tak robiť sezónne v zahraničí napríklad sa chodia zbierať narcisy, jablká a podobne? Zarobíš si a potom budeš doma nejaký čas kde máš minimálne náklady na bývanie.

billy_jean
7. dec 2025
@karin160298

@billy_jean do unomedicalu nechcem ist. Kde inde hľadáte?

@karin160298 zalezi, co maju teraz kolegyne otvorene, ale vyrobne firmy v MI, poznas ich urcite. Myslim, že ak chceš robotu, nájdeš si ju, len netreba vyberať.

margotka17
8. dec 2025

@karin160298 veď si nájdi brigádu na dohodu cca 3 x do týždňa v obchodnom centre. Merkury Market, Obi, Tesco....či bežné potraviny. Máte tam krásnu novú nemocnicu, niekde do bufetu či kuchyne. Aké máš vzdelanie? Možno by si sa uplatnila aj na recepcii, či v kancelárii. Zvykaj si na sebestačnosť, či už ostaneš v MI či odides do KE. Veď môžete každý deň byť spolu cez mobil či tablet.