icon

Reakcie na správanie mladej susedy

7. sep 2025

Ako by ste reagovali keby sa mlada atraktivna nezadana suseda pozdravi vasmu muzovi a vam nie? Ja som jej povedala dovidenia a ona sa pozdravila len mojmu muzovi ahoj. Oni si tykaju.

earlgrey
7. sep 2025

A ty si ju prvykrát videla?

autor
7. sep 2025
@earlgrey

A ty si ju prvykrát videla?

@earlgrey nie. Uz sme sa videli. Niekedy oni dvaja prehodili par slov inokedy sa tiez pozdravila iba jemu.

anonym_59cd8e
7. sep 2025

A muž ti co na to povedal kedy si potykali
Ci si to zatiaľ snim neriešila?

akje
7. sep 2025

@anonym_autor možno začala automaticky tykat aj tebe a pozdrav bol pre Vás oboch. Toto by mi reálne napadlo.

anonym_59cd8e
7. sep 2025
@akje

@anonym_autor možno začala automaticky tykat aj tebe a pozdrav bol pre Vás oboch. Toto by mi reálne napadlo.

@akje to by bolo ahojte😋

anonym_c8dfab
7. sep 2025
@anonym_autor

@earlgrey nie. Uz sme sa videli. Niekedy oni dvaja prehodili par slov inokedy sa tiez pozdravila iba jemu.

@anonym_autor kedy si stihli potykať? Evidentne sa stretli na dlhší čas pri vychádzaní z bytu a rozprávajú sa často, pochybujem, že by si potykali len pri bezvyznamnom sekundovom stretnutí na chodbe.

anonym_59cd8e
7. sep 2025

Keby si môj muž potykal so susedou tak by som pri stretnutí čakala ze nás predstaví

akje
7. sep 2025
@anonym_59cd8e

@akje to by bolo ahojte😋

@anonym_59cd8e 🙃 tak sa možno sekla. Každopádne z jedného pozdravu by som si nedomyslala nič 🙂)) keďže cas ukaze vždy, počkala by som si na ďalšie prípady 🙂)

lija22
7. sep 2025

chcela som sa jej zastat, ze moznonevie ze je tvoj muz ale ked nad tym uvazujem, je to od nej neslusne aj netaktne, je to sprostana nevychovana

viestta
7. sep 2025

No neviem, ale prvy pozdravit mal tvoj muz, ona mala odzdravit. Ak si starsia, tak potom mala pozdravit ona teba, k ste rovesnicky, mala si ju pozdravit spolu s muzom

earlgrey
7. sep 2025

A oni sa poznajú už dlho a ty si sa k mužovi len prisťahovala, si tam nová? lebo ak áno...tak tvoj muž vás mal predstaviť...teda očakávalo by sa to...a ak nie, tak neviem...ale mne by to bolo jedno...ja keď idem k partnerovi a sú tam niekde susedia, tak sa automaticky pozdravím Dobrý deň a jemu tykajú 🤷‍♀️

andrejka1974
7. sep 2025

@anonym_autor určite vás pozdravila oboch

anonym_1734a8
7. sep 2025

Zapracuj na sebavedomí.

minenkaa
7. sep 2025

@anonym_autor u nás sa to stáva často ,zasmejem sa z chuti ,z jednej predavačky si už robim srandu ,ta ma oči len pre muza

anonym_930d85
7. sep 2025

@anonym_autor Tak niektoré ženy sú "svojské", my máme tiež susedu, ktorá sa mne horko ťažko odzdraví, s mužom vzdy komunikovala s úsmevom a aj s inými susedmi (chlapmi). Neriešim, pri ledva odzdravení si pomyslím svoje, ešte mi to je smiešne a idem ďalej.
(A nie je ani mladšia, nezadaná, má deti s dvomi partnermi...)

anonym_c30282
8. sep 2025

Neprestahovala k vám naša "obľúbená" suseda? Už dávnejšie ju nevidieť 😂 Bývalá tu asi 3 roky, tiež sa len mužom zdravila a prehodila s nimi pár slov, ženy ignor 😄 Keď prišla za mužom, nech jej s niečim pomôže a dovolila som si povedať ahoj aj ja, tak vyletela, že prečo jej tykam, tak som jej povedala, Dobrý deň a hneď bola krotka 😂 Bola mladá, pekná, atraktívna, ale v hlave to v poriadku nemala

anonym_b6dab8
8. sep 2025

no, ze ho chce pretiahnut.. mozno uz pretiahla.. co ine 😝