icon

Suseda zavčasu ráno klepala rezne

Dnes o 06:15

Ahojte, tak u nás sused/a ráno 6:02 začala klepať rezne. Buď to, alebo niečo, čo alo absolútne identický zvuk aj rytmus. Skoro ma porazilo. Sledovala som, čo sa bude diať, niekto im zaklepal na radiátor, potom prestali. Inak je to manželský pár s už dospelými deťmi okolo 50 rokov, ale oni sú neskutočne hluční. Bývam pod nimi, tak si to zažívam. Ale áno, nočný kľud už nebol, tak čo by rezne neklepala.

Strana
z3
biba_18
Dnes o 06:20

sama si napísala - už nebol nočný kľud 😏

autor
Dnes o 06:23
@biba_18

sama si napísala - už nebol nočný kľud 😏

@biba_18 zajtra budem o 6:05 vysávať, lebo budem brať ohľady iba na seba a druhí ľudia a susedia mi budú absolútne ukradnutí...

sara07
Dnes o 06:23

u nás 30 ročna baba vrieska pri orgazme cez den a žial hlavne večer aby stihla serial tak že občas aj tv vypečeny na 12 prevrieska a vôbec jej nevadi čo povieme na to ked sa nás menšie deti pytaju čo sa deje, prosba dohovorenie nepomohlo
dalšia 30 z nepochopitelného dôvodu o piatej rano zapina pračku, o pol šiestej vysava, nema deti, domov chodi o piatej ... šiestej
dalšia smoothie 6:15 si nemusime ani budik davat , dalšia behaci trenažer rieši
ja by som skorej brala len tie rezne , však kolko ich naklepava max 6
u nás je v podstate hluk od mladých susied od piatej do siedmej kym neodidu a to ešte zvyknu telefonovat z auta tak že to jači až hore ... ale aspon viem že už idu preč 😂😂
osobne som riešila len tu babu čo vrieska pri orgazme , ostatne beriem som v bytovke je to tak ,
a ak potrebuje dat rezne do nalevu treba jej ich rano naklepat, ja tiež ked sa mi povracia dieta v noci postel pustim proste pračku o druhej v noci, susedy čo maju deti to chápu 😎😎 tak isto zvyšim hlas ked na 20 raz dieta niečo neurobi a všetko zlyha .. takže nás počut ano .. tiež

jaskolka
Dnes o 06:25

Ja veľmi nerozumiem takým príspevkom. Sama píšeš,že nebol už nočný kľud. A Je to život v bytovke,tak skrátka musím počítať s tým,že bude počuť susedov, výťah, deti,búchanie dvermi,chôdzu po schodoch,a kadečo iné.
Žila som dlhé roky v bytovke, nikdy sme nič také neriesili,pokiaľ to vyslovene nebol neúnosný hluk v noci.Ale aby vadili také blbosti,ako rezne,či vysávač, práčka a podobne... 🙈🙈😄

autor
Dnes o 06:30
@sara07

u nás 30 ročna baba vrieska pri orgazme cez den a žial hlavne večer aby stihla serial tak že občas aj tv vypečeny na 12 prevrieska a vôbec jej nevadi čo povieme na to ked sa nás menšie deti pytaju čo sa deje, prosba dohovorenie nepomohlo
dalšia 30 z nepochopitelného dôvodu o piatej rano zapina pračku, o pol šiestej vysava, nema deti, domov chodi o piatej ... šiestej
dalšia smoothie 6:15 si nemusime ani budik davat , dalšia behaci trenažer rieši
ja by som skorej brala len tie rezne , však kolko ich naklepava max 6
u nás je v podstate hluk od mladých susied od piatej do siedmej kym neodidu a to ešte zvyknu telefonovat z auta tak že to jači až hore ... ale aspon viem že už idu preč 😂😂
osobne som riešila len tu babu čo vrieska pri orgazme , ostatne beriem som v bytovke je to tak ,
a ak potrebuje dat rezne do nalevu treba jej ich rano naklepat, ja tiež ked sa mi povracia dieta v noci postel pustim proste pračku o druhej v noci, susedy čo maju deti to chápu 😎😎 tak isto zvyšim hlas ked na 20 raz dieta niečo neurobi a všetko zlyha .. takže nás počut ano .. tiež

@sara07 trvalo to 10 minút, preto neviem určite, či to boli rezne. Ale nejakú vec na cvičenie majú tiež doma a večer okolo 21:30 na tom cvičí suseda, rovno nad mojou spálňou a vtedy mi pomôžu iba slúchatka do uší. Buď je to pás alebo niečo, čo sa šmýka po zemi. Ja si práve kvôli tomu nekúpim pás, lebo viem, že by to robila hluk a nechcem obmedzovať susedov. Ani počas dňa. Jednoducho viem, aké je to hlučné.

lentakyterapeut
Dnes o 06:33

Pokial to neklepe kazdy den je to normalna vec. Aj vrtat jadro moze ked bude prerabat kupelnu.

biba_18

@anonym_autor no čo ti na to povedať? hej, je to bezohľadná krava. ale čo s tým? to netuším…
možno sa jej spýtaj keď ju stretneš či si uvedomuje ako to počuť…

sara07
@anonym_autor

@sara07 trvalo to 10 minút, preto neviem určite, či to boli rezne. Ale nejakú vec na cvičenie majú tiež doma a večer okolo 21:30 na tom cvičí suseda, rovno nad mojou spálňou a vtedy mi pomôžu iba slúchatka do uší. Buď je to pás alebo niečo, čo sa šmýka po zemi. Ja si práve kvôli tomu nekúpim pás, lebo viem, že by to robila hluk a nechcem obmedzovať susedov. Ani počas dňa. Jednoducho viem, aké je to hlučné.

@anonym_autor ano tiež mám elypticky lebo je tichy
tiež mávam sluchadla lebo vedla suseda ked telefonuje hodinu tak robi také pauzy typu ee , to by si musela počut a ked telefonuje musi sediet v určitom kresle a ja to počujem, neviem prečo ma potrebu vrieskat tak do telefonu a žial to su aj hodinove
takže som pravidelne tiež so sluchadlami
inak tie bežecké pasy mne nevadia nejak, ten dupot, ani ked dupu deti proste behaju
to ekanie a vrieskanie pri orgazme ano to mi vyslovene vadi
ale do domu sa nechcem stahovat preto absolutne ..

maryetta
Dnes o 06:34

Mozno niekomu chystala do prace na obed. Bud asi aj rads ze si pockala kym bolo 6. A nezacala skor 😉
Aj preto by som v panelaku trpela. Ja som extremne citliva na zvuky. Akekolvek.

oceanahory
Dnes o 06:43

No a potom sme tu my, co by sme spali v pohode dalej 😁 asi preto nam aj vyhovuje byvanie v byte, kedze nas taketo obcasne zvuky od susedov neobtazuju 🤷, ja ich vlastne uz ani nevnimam...pokial by mi vadili, uz by som nezila v byte.

anonym_e62ce0
Dnes o 06:43

ja bývam v dome so svokrovcami a svokra ked ide do práce vstáva cca 4:30 a pušta vodu alebo umýva riad. Trva to možno 10 min a teda nerieším a je to každý pracovný deň 🙂

ivicatolic
Dnes o 06:45

@anonym_autor vidíš aký bol seriózny? .... počkal na 6 hodinu 😁😁😁👍👍👍

a0
Dnes o 06:59

Joooj zlaté rezne. Nadomnou bývajú susedia s dvoma deťmi, z toho jeden je autík. Neprekáža mi to, že je tam treskot, vreskot, lebo sú to deti. Ale občas by to klepanie rezňov miesto nich bolo fajn 😅.

anonym_10f75b
Dnes o 07:01

mna to fascinuje, ked tu niekto zacne operovat tym, ze nie je nocny klud
takze uz mozu vsetko? ked takto rozmysla vacsina, potom je jasne, preco sa tie temy opakuju.
podla mna klepat rezne rano o siestej je cista bezohladnost

@sara07 - ta orgazmova ti co povie, ked sa stazujes, nech je tichsie?
tie klasicke napady, ako dat tie popisky na dvere a do vytahu, to by nepomohlo? keby si ju tam menovite uviedla? mozno by sa trochu viac zahanbila
Na margo toho vracania, aj mne sa deti stokrat povracali, ale to pradlo predsa pocka do rana, ved asi nepojdem do prace, ked mam chore deti a operiem to cez den, ved tri styri hodiny to pocka v pracke, pripadne namocim do vedra

anonym_a48383
Dnes o 07:10

@anonym_autor Kedysi som tiež mala suseda, o ktorom som si myslela, že je stolár a hobluje neskoro večer a v noci drevo 😀😀😀

anonym_5dd9f3
Dnes o 07:10

keby si na dome tak ti od tretej kohúti kikirikaju to by bolo lepšie čo? 😂😂

anonym_0ae050
Dnes o 07:12

nechápem tieto sťažnosti, ak bývate v byte, treba počítať s tým, že vás budú rušiť zvuky od susedov, od výťahu, z chodby, z parkoviska a treba s tým žiť. Ak bývate v dome, tak štekot psov, kikiríkanie kohútov medzi treťou a piatou, hučanie cirkulárok, hluk kosačiek, obecný rozhlas, zase sťažnosti. Ideálne je bývať niekde na samote bez susedov a sťažovať sa, že v lete ráno o štvrtej vás budí štebot vtákov.

anonym_3c433b
Dnes o 07:13

A nemohli mat oba ranny sex? Vies rychlovka a sup do prace

stanka_k
Dnes o 07:14

@anonym_autor mohli aj sexovať 🤷😉 nie každý, kto má dospelé deti iba vykliepa rezne 😃

magdalienka11
Dnes o 07:20

@anonym_autor odsťahuj sa. Tak asi potrebovala to vtedy spraviť.

anonym_ee9fc3
Dnes o 07:24

Možno sused klepal susedu. Sú síce starí, ale nie mŕtvi 😁

gypsomilka
Dnes o 07:25

Mala si ist zaklopat,ze nech urobi o jeden rezen viac,ze na ranajky si das.
Toto je nevyhoda byvania v byte. Uz by som sa nevedela vratit nazad do bytu byvat. Ale v dome to tiez nie je vzdy ruzove. Vzdy niekto kosí,vrta píli atd

brrunetkaa
Dnes o 07:28

No a susedom plače dieťa každé ráno o štvrtej a to teda je ešte nočný kľud asi im teda treba zaklopať 😆 Ja sa snažím brať ohľad na susedov, ale tiež kvôli ním nebudem vo vlastním byte len sedieť na gauči a dúfať, že nič nebudú počuť. Žiaľ…

marsmykkok
Dnes o 07:33

A ty nepracuješ ked ťa zobudili ráno v pracovný deň?

barbie79
Dnes o 07:34

@anonym_autor ok je piatok to by som neriesila... ale cez vikend ano, aspon do 8,00 klud ale je to o ludoch...o 6,00 uz nie je nocny klud. ja som minule vysavala o 4,30 lebo som rozbila pohar a o 1,30 som prala, musela som... bola vracačka u nas, ono treba aj trochu pochopenia

marceeila
Dnes o 07:40

Tiež by som to neriešila pokiaľ sa to neopakuje. Bohužiaľ všade sú aj neohľaduplní ľudia. Ja sa aj cez týždeň snažím byť potichu a nič nerobiť čo by rušilo ostatných, ale nie všetci sú takí.

lizatko1009
Dnes o 07:43

my mame v byte uplne hrobove ticho z kazdej strany 🙏a to vedla a naproti maju po malom dietati. akurat mam fajciaceho suseda ma balkone, ktory chodi celu noc kazdych 30 min fajcit🤐

bielasovicka
Dnes o 07:57

Je síce pravda ze o 6tej už není nočný kľud, ale klepat rezne, vysavat, a búchať by som určite nezačala o 6tej ráno. Fakt sú tí ľudia už tak sprostí ze takéto robia? No rozum sa mi zastavil 🤦🏻‍♀️. Kde sa podela ľudskosť?

anonym_877ce0
Dnes o 08:10

@anonym_autor
Mna rano prebudil silny klepot myslel ze je to tlak v ustrednom kureni, idem na balkon ... bol to datel dobal ako sialeny do okenice

anonym_89da27
Dnes o 08:34

@anonym_autor my to mame kazdu nedelu ....a pachne cely barak. uz 14 rokov. ju nezaujima, ze ini chcu este spat. ona nepracuje, ma to na haku.

Strana
z3