icon

Výhody bývania v dome oproti bytu

2. okt 2025

Casto tu citam, ze zijete v bytoch. Ale ved kazda zena chce svojej rodine a detom dopriat to najlepsie, nie? Nedokazem pochopit co na tych bytoch vidite, Hlavne ak mate partnera ci manzela, musi byt uplne jednoduche a samozrejme lepsia volba domcek. Trava, zelen, kvety, to mne dava energiu a nie v panelakoch s tisicmi oknami.

Strana
z8
anonym_503ed1
14. okt 2025
@podbel2512

@gabrielabydzo presne. My sme dva roky byvali v byte a hroza to bola. Vsetko bolo pocut. Ziadne sukromie

@podbel2512 je byt a byt, nie vo všetkých počuješ susedob mobil

anonym_2e6232
14. okt 2025
@gabrielabydzo

@anonym_2e6232 Áno novostavba ktorá je 10 minút od mesta je dom v poli.To tlieskam ozaj.Určite je tebe lepšie v bytovke, kde sa vedľa hádajú susedia,nad tebou dupú decká,niekto na chodbe vkuse trieska s výťahom a o polnoci si niekto robí diskotéku keď ty ideš ráno do práce.Jemine ja ti vážne tak ticho závidím.No ja pouvažujem či nezbalím kufrík a nepresťahujem sa späť do 55m štvorcových,namiesto 140m štvorcových.Asi mi chýbajú susedia a ten hluk dokola.

@gabrielabydzo To mas naozaj do centra mesta od domu 10min? Hovorim o centre mesta. Ak zijes v20tisicovom okresnom mestecku (prakticky taka vacsia dedinka niekde v poli a ty tam niekde na okraji) tak mozno...
Ja byvam v niekolko milionovom meste, takze z centra na periferiu min 40min (aj to len mimo spicku).
Obytna plocha mojho bytu (v centre tohto mesta) je viac ako 150m2.
Tebe asi skor chybaju relane informacie o tom ako ludia ziju v mestach.

anonym_203329
14. okt 2025

@anonym_autor trapny prispevok. Byt - vsetko mam blizko, do skoly aj do prace, ziadne dlhe cestovanie do mesta, na skok vsetky obchody peso, socializacia, kino, vybehnut vecer s muzom do restiky za rohom na veceru, sme na prizemi, susedia nad nami tych ani nepocut a nie - nie je to panelak s tisic oknami, je to mensia 6 posch. bytovka, na kazdom poschodi 3 byty.
za dom by som nemenila

Strana
z8