Aká je situácia na oddelení dokladov v Čadci?

9. apr 2022

Zdravím ľudkovia 🙂 Prosím vás, ako to teraz chodí v Čadci na oddelení dokladov? Radi by sme si šli s manželom a deťami vybaviť cestovné pasy. Dlho sa čaká na poradie? Resp. dá sa objednať na presnú hodinu? 🤔 Predsalen deti su ešte malé.
Ďakujem

petka1982
9. apr 2022

Prepáč,nebude to priamo k téme,ale my sme v lv čakali necelú hodinku,termín sa dá aj online ale veľmi dlho dopredu boli obsadené čo som pozerala u nás.co som počula tak šialenstvo je iba v ba čo sa dokladov týka.

autor
9. apr 2022

@petka1982 Aj tak dakujem 🙂 Som aspon trosku v obraze 🙂 ☺️👌

hablko2
9. apr 2022

Na presnú hodinu sa nedá, zapisuje sa tam podľa poradia. Vybavovala som si nový OP pred asi mesiacom, bola som cca 12. nevybavená, čakala som niečo vyše hodiny. Keď som si už bola po OP, minulú stredu poobede, tak tam bolo veľmi veľa ľudí, určite aj na dve hodiny čakania. Odporúčala by som ísť v utorok alebo štvrtok okolo 13:00-14:00, robia do 15:00 a nebýva tam toľko ľudí ako v stredu, keď je dlhý deň.

ivanaks
9. apr 2022

Bola som ešte vo februári so synom, obom nám končil OP. Boli sme tam asi hodinu - v pondelok okolo 11:00.

autor
10. apr 2022

@hablko2 Paanecku :/ .. dakujem teda za tip 🙂 Dufam ,ze sa postasti a nebude vela ludi :/ 🙂 .

autor
10. apr 2022

@ivanaks Dakujem tak to ste sa dobre vybavili 🙂 ! Dufam ze ani my tam nebudeme dlhsie ako hodinu 🙏☺️ A treba si tam tlacit poradovy listok? 🙂

ivanaks
10. apr 2022

No, vtedy sa zapisovalo na dvere. Ak robia v oboch dverách, "na drzovku" sa zapíšte na obe a uvidíte, kde Vás vezmú skôr (až budete vybavení, z tých druhých sa škrtnite). Ani kolok (za synov OP, keďže je ešte dieťa) som neplatila vopred, až keď nás úradníčka odfotila. A áno, vybavili sme sa relatívne dobre, ale vtedy ešte nebolo pasové šialenstvo kvôli vojne na Ukrajine (boli sme v čase, keď ešte len začala a naozaj kvôli tomu, že v lete zvykneme cestovať v rámci EÚ a synovi akurát skončila OP a mne tiež).

autor
10. apr 2022

@ivanaks Jasne, dobry napad :D 👌;) Takze az vo dvoch dverach sa vybavuju doklady? Nebola som tam asi 5 rokov ( ak nie viac ) 🙂

ivanaks
10. apr 2022

Áno, tie dvere sú vedľa seba. Vybavujú v oboch, keď je nával. Keď na jedných nevisí papier na zapisovanie, "idú len na jedny dvere", ale pri "plnkách" robia v oboch kanceláriách.

autor
10. apr 2022

@ivanaks Doobre super dakujem moc ☺️👌