Čo si zbaliť do pôrodnice v Čadci?
Ak tu niekto rodil alebo bude ešte len čo ste si všetko tam balili? Zaujíma ma hlavne veci pre bábätko či aj oblečenie aj počas pobytu alebo len na cestu domov?
Veci pre bábätko na oblečenie netreba, oni maju ich oblečenie. Len na cestu domov ti treba 😊 a ked som rodila, odovzdavali sa plienky jednorazovky a masticka rybacia. Ale ci sa to ešte robi,netusim 😁 ale poviem ti,ze ked som odchadzala domov s babom, tak okrem tej krabicky so vzorkami mi sestričky napchali aj plienky 😁 ze maju vela..
Ale rodila som naposledy v juni 2023. Tak sa potesim aj ja novsim info, caka ma to opäť v aprili 😊
@katulienka160 ani žiadne tie košielky ste nebrali pre bábo?
Hygienu pre seba. Nocne kosele,,vela.vloziek.
Sestrickam odovzdas plienky a masticku pre.babo.
Oblecenie pre babo az na cestu domov.
@katulienka160 ani žiadne tie košielky ste nebrali pre bábo?
@anonym_autor nie nie, v kufri som fakt nemala nic pre babo. Vlastne malu deku, ze ked som ho mala pri sebe a chcela zakryt ale inak nic. V malej igelitke som mala tie plienky a masticku, to som im zaniesla. A veci na prezlecenie pre babo mi doniesol manzel v priebehu pobytu. Nebrala som si ho tam predom.
Pre seba: osusky dve, uteracik maly (na tvar), tri kojace kosele, sietovane nohavičky, poporodne vlozky, podlozky, poporodnu sprsku (to som pri prvom porode nemala, az pri druhom a velmi som si to obľúbila), kozmetiku aku pouzivas (naj všetko neparfumovane kvoli babu), nejake trvanlive snacky (podla toho kedy ta prijmu ak by si v ten den nemala stravu),vodu, masticku na pery (pri porode vedia velmi oschnut), ja som mala este aj maly vankusik, som zvyknuta s takym spat 😁 ale to uz podla preferencii, na co si zvyknuta a co by ti mohlo chybat 😊 neviem či som cosi nezabudla...

Veci pre bábätko na oblečenie netreba, oni maju ich oblečenie. Len na cestu domov ti treba 😊 a ked som rodila, odovzdavali sa plienky jednorazovky a masticka rybacia. Ale ci sa to ešte robi,netusim 😁 ale poviem ti,ze ked som odchadzala domov s babom, tak okrem tej krabicky so vzorkami mi sestričky napchali aj plienky 😁 ze maju vela..
Ale rodila som naposledy v juni 2023. Tak sa potesim aj ja novsim info, caka ma to opäť v aprili 😊