icon

Hľadám zubára pre päťročné dieťa

bublinka28
8. máj 2025

Ahojte hladam zubára,ktorý by dcere 5r opravil mliečne zúbky,nie ich vytrhal! Ca,Knm,Za to je jedno vyskusam vsetko

stellariaaquatica
8. máj 2025

Prečo chcete opravovať 5r zúbky keď mu čoskoro vypadnú? Nebolo by lepšie ich vytrhnúť?

amonet
8. máj 2025
@stellariaaquatica

Prečo chcete opravovať 5r zúbky keď mu čoskoro vypadnú? Nebolo by lepšie ich vytrhnúť?

@stellariaaquatica ak ich je viac pokazenych tak sa moze stat ze zle sa poposuvaju a trvale zle narastu. nie je pravidlo ze v 6rokoch detom vydu dalsie. kludne moze byt miesto zuba prazdne dva/tri roky a je z toho problem potom

bublinka28
autor
8. máj 2025
@stellariaaquatica

@stellariaaquatica áno aby nám stále nerástli kade tade...a hlavne neviem na com bude moje dieťa jesť

stellariaaquatica
8. máj 2025

Tak keď ma pokazeny jeden dva zuby tak jesť bude normálne... Ak celý chrup tak je už otázka inde, ale zubár myslím že po normálnej dohode tie zuby opraví a nie vytrha, veď aspoň na tom zarobi

ajdika
15. jún 2025
@stellariaaquatica

@stellariaaquatica coskoro vypadnu? Jednotky cca 6-7, a dvojky do 7-8, ostatne rozne do 9-13 rokov. Zubny kaz je velkym zdrojom infekcii.

stellariaaquatica
16. jún 2025
@ajdika

@stellariaaquatica coskoro vypadnu? Jednotky cca 6-7, a dvojky do 7-8, ostatne rozne do 9-13 rokov. Zubny kaz je velkym zdrojom infekcii.

@ajdika nevedela som o koľko zubov ide, ja som už ako prvacka nemala skoro polku zubov :D ak by išlo napríklad o 2 zúbky, tak by bolo lepšie ich vytrhnúť... Pani to neskôr vysvetlila