Je Čadca Hoax?
ahojte mamičky, nedavno som počula že čadca mesto neexistuje a že je to hoax prozápadných medií, priznám sa nikdy som tam nebola ale v pondelok mam termin u zubára a bojim sa že tam bude iba les / lúka, viete mi poradiť
@svajdovamamka Je to tak. Pred niekolkymi rokmi sme mali cestu okolo a cele to uzemie na nas posobilo velmi divne. Par kilometrov vzdialene tabule s oznacenim "cadca" sa sice tvarili velmi privetivo, no ked sme sa k tomu miestu priblizili, tak vyzeralo dost opustene, myslim ze odtial isle aj dym. Nieco urcite skryvaju. Mozno tam testuju nuklearne zbrane alebo nieco podobne a prelepia to nevinnou nalepkou "mestecko cadca". Davaj si pozor. K ziadnemu zubarovi nechod, lebo namiesto zubara tam este stretnes mimozemstana.
@svajdovamamka Volá sa doktor Dlaha-Smrek a ordináciu má v dutine 300-ročného dubu. Keď tam v pondelok prídeš, namiesto sestričky ťa privíta veverička v bielom plášti. Tá ti hneď medzi stromami podá na podpis informovaný súhlas – samozrejme vytlačený na brezovej kôre. Namiesto anestézy ti dá doktor požuť tri halucinogénne hubičky a na upokojenie ti pustí stereo cvrlikanie svrčkov. Namiesto vŕtačky používa vytrénovaného ďatľa, ktorý ti vyklepe kaz presne v rytme tejto skladby
https://www.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCEAk bude treba zub vytrhnúť, doktor ho priviaže o lano, druhý koniec hodí okolo krku diviakovi a hodí po ňom šišku. A tá najlepšia časť? Ako výplň nepoužíva žiadny amalgám ani bielu plombu. Natlačí ti tam čistú, stuhnutú smrekovú živicu, takže ti z úst bude najbližšie tri mesiace voniať ako z osviežovača vzduchu Lesná zmes. Platí sa výhradne v lesných plodoch, takže si hneď ráno nazbieraj aspoň dva litre čučoriedok, inak ťa tam nechá priviazaného k mravenisku!

@svajdovamamka Nie, nic take neexistuje. Takze sup-sup hladat si noveho zubara.