icon

Kde odstrániť znamienka v okolí Čadce a Žiliny?

adkakj
8. apr 2025

Ahojte, kde v okolí Čadce, prípadne Žilina ste si boli odstrániť znamienka a ste spokojní? Dali ste vyrezať alebo laserovo odstrániť? Ďakujem za každú skúsenosť 😊

martinusska
•
8. apr 2025

@adkakj MUDr.Bucha v Čadci v nemocnici,osobná skúsenosť.Spokojnosť na 1

kubizde
•
8. apr 2025

@adkakj Kamala Žilina. Rezali mi ich na tvári, jazvy skoro nevidno 🙂 v dermapointe v Žiline mi robili laserom, tam bohužiaľ jazva veľká..

betuskaa75
•
8. apr 2025

@adkakj tak isto dr. Bucha, odstraňoval mi 2 znamienka naraz, spokojnosť, žiadne komplikácie, pekne sa zahojilo

janai1
•
8. apr 2025

Ja som bola tiež z Dr. Buchu vyberať 2 znamienka naraz a po oboch mi ostali dosť veľke, viditeľné jazvy

adkakj
autor
•
8. apr 2025

@janai1
@betuskaa75 @martinusska ďakujem za info, nevedela som , že ešte robí 😲 a čakali ste dlho kým Vás objedná?

adkakj
autor
•
8. apr 2025

@kubizde ďakujem za tip 🙏 ja som rozmýšľala nad dermapointom, ale počula som zle ohlasy, tak skôr by som si vybrala Kamalu, ak si nepýtajú majland, asi sa človek nevyhne aj vstupnej konzultácii?

betuskaa75
•
8. apr 2025

@adkakj dá sa aj prísť a vziať si číslo a čakať, no ja som sa objedávala, a do týždňa ma objednali, boli by aj skôr, len mne sa nedalo 🙂

adkakj
autor
•
9. apr 2025

@betuskaa75 to znie super, dik za info 🙂

danniiee8
•
9. apr 2025

Ja som bola na laseri v klinike zdravia ale zatiaľ sa iba hojí takže recenziu zatiaľ nemám 🙂

kubizde
•
9. apr 2025

@adkakj nie, prides a hneď rezu.. ja som za jedno platila 60 eur, ta dve 90…