icon

Konzultácia u neurológa v Čadci

marfka3
24. máj 2025

Dobry den.Chcem sa spytat ci sa vybavim s vymennym listkom v Cadci na neurologii ci je dlhe cakanie?A aky neurolog je tu v Cadci?

doris11
24. máj 2025

@marfka3 neporadím úplne k otázke, a neviem aké to je v Čadci, ale u nás na Orave je to bieda s neurologiou. Tak som išla do Oščadnice čo je aj kúsok od Čadce a tam som velmi spokojná.

nerfka
Autor odpoveď zmazal
nerfka
28. máj 2025
@doris11

@marfka3 neporadím úplne k otázke, a neviem aké to je v Čadci, ale u nás na Orave je to bieda s neurologiou. Tak som išla do Oščadnice čo je aj kúsok od Čadce a tam som velmi spokojná.

@doris11 prosím Vas išli ste do toho medmedical klinik na neurológiu? Nemali problém Vás zobrať aj z iného okresu a ako dlho ste prosím čakali na termin? Ďakujem za odpoveď

doris11
28. máj 2025
@nerfka

@doris11 prosím Vas išli ste do toho medmedical klinik na neurológiu? Nemali problém Vás zobrať aj z iného okresu a ako dlho ste prosím čakali na termin? Ďakujem za odpoveď

@nerfka ja tam chodím už cez dva roky, nemali problém vôbec. Vtedy som čakala asi mesiac a pol na termin.

nerfka
28. máj 2025
@doris11

@nerfka ja tam chodím už cez dva roky, nemali problém vôbec. Vtedy som čakala asi mesiac a pol na termin.

@doris11 ďakujem budem sa informovať, a prosím platíte tam za vyšetrenie? Je to súkromná ambulancia?

doris11
28. máj 2025
@nerfka

@doris11 ďakujem budem sa informovať, a prosím platíte tam za vyšetrenie? Je to súkromná ambulancia?

@nerfka Ano súkromná, každá kontrola 30€ 🙂 ale oplatí sa za mna..

nerfka
28. máj 2025
@doris11

@nerfka Ano súkromná, každá kontrola 30€ 🙂 ale oplatí sa za mna..

@doris11 určite áno.nie je to taká strašná suma

selwadza22
24. júl 2025
@nerfka

@nerfka mno my sme zaplatili 60€ len sa na nás doktor pozrel. A bol teda dosť nepríjemný. Ale zase sa nemusí čakať niekoľko mesiacov

nerfka
24. júl 2025
@selwadza22

@nerfka mno my sme zaplatili 60€ len sa na nás doktor pozrel. A bol teda dosť nepríjemný. Ale zase sa nemusí čakať niekoľko mesiacov

@selwadza22 ja už som platila 85 € ale teda termín bol aspoň rychlo