icon

Kto odmietol očkovanie?

skyba
25. feb 2023

Ahojky ženy, je tu niekto z Čadce kto odmietol povinné očkovanie dieťaťa?

kosicanka2018
13. okt 2024

@aurora33 a deti co ostali po ockovani paralyzovane? Alebo s dozivotnymi nasledkami? Ja viem, ze kto to nezazije tak to neriesi. Ale je ich velmi vela. Ved nech si kazdy ockuje alebo neockuje. Ale naco urazky z kazdej strany ak ma niekto iny nazor?

kosicanka2018
13. okt 2024

@mondolina dakujem ja na operaciu nepojdem. Nemusis byt taka dobroprajna 😁

kosicanka2018
13. okt 2024

@xsuzannex tak sme vsetky hlupe podla @mandolina tam to u nej argumentacne konci

hopsas
13. okt 2024

Keď už je tu reč o urážanii a kto koho uráža tak len uvediem veci na pravú mieru že prvá prišla s urazkami ta miliónkrát očkovana, pozrite si diskusiu. Len toľko. Nikto vám vaše očkovanie neberie ale prečo ste také zúrivé a tak iurazate tých čo si dovolia mať iný názor. Hanbíte sa, ukážka vašej tolerancie dosiahla úplné dno.

mondolina
13. okt 2024

@kosicanka2018
budeš sa operovať doma? 🙈🤣

mondolina
13. okt 2024

@kosicanka2018
nie sú všetci hlúpe, v tomto príspevku len ty.

tabitka337
13. okt 2024

@lucilaines no vážne neviem o akej epidémií píšeš. Deti do škôlok nedávam, takže žiadne takéto skolkarske choroby neriešim.. akurát kiahne sme mali 😉

Naozaj ma zaujíma ako sú na tom zdravotne deti v krajinách kde je očko dobrovoľné. Či taká krajina neexistuje?

aurora33
13. okt 2024

@kosicanka2018 kde som ta urazila? Toto je jediný argument, že deti ktoré ostali paralyzované? Tak ok idem tvojimi argumentami: chodíš všade peši, lebo Ved je toľko dopravných nehôd, čo ak by sa niečo stalo? Dúfam že si rodila doma, lebo čo ak by ti v nemocnici dovrzali porod? Na slnko nechodíš, Ved mozes dostať rakovinu kože. Al ti ochorie dieťa, dúfam že chodíš za nejakým ľudovým liečiteľom, lebo Ved lekári su podplateni a predpisujú len to z čoho sa im sypú peniaze. Vieš že aj elektromagnetické žiarenie z rôznych prístrojov môže spôsobovať rakovinu tak ako to že používaš mobil?

kosicanka2018
13. okt 2024

@mondolina no z teba nic inteligentne este nevyslo len urazky 👌🏻 argumentacia 0 bodov

stormie
13. okt 2024

@mondolina tak na mor stacilo zlepsit hygienicke navyky ale na take ospyky uz nie? Mimochodom do myslim 68 roku sa na ne ani neockovalo a ziadne epidemie v takych rozmeroch ako mor tu neboli 🤷‍♀️

kosicanka2018
13. okt 2024

@aurora33 len sa snazim minimalizovat skodlive veci.

kosicanka2018
13. okt 2024

@mondolina o akej operacii sa tu bavime? Nepostrehla som, ze by som pisala o nejakych mojich zdrav. tazkostiach. Ale dakujem som zdrava

lucilaines
13. okt 2024

Ja sa ani mebudem tvarit, ze som v tejto otazke tolerantna voci “inemu nazoru” a snazit sa nahodou niekoho neurazit. Pretoze tu je ten iny nazor nebezpecny. Ak niekto naozaj odmieta uznat, ze jeho dieta je chranene len a len vdaka tym sliepkam, co necitaju letaky a nevidi suvislosti medzi ockovanim a vymiznutim chorob, tak je proste hlupy. Rovnako ako ked nevie zratat 5+5 alebo tvrdi, ze zem je plocha.

mondolina
13. okt 2024

@kosicanka2018
prajem ti do konca života pevné zdravie 🙏 a hlavne lekárom pevné nervy s tebou.

kosicanka2018
13. okt 2024

@mondolina nemusis. Mne si ukradnuta

aurora33
13. okt 2024

@kosicanka2018 cize argumenty nula bodov. Dúfam, že keď fakt ochories tak sa oblúkom vyhnes lekárom. Ty odborníčka.

mondolina
13. okt 2024

@kosicanka2018
krátkozraké a veľmi naivné tvrdiť, že do konca života nebudeš potrebovať lekárske ošetrenie a ani tvoje dieťa, deti, muž.

tabitka337
13. okt 2024

@mondolina a ona to kde tvrdí? Toľko domyslavosti že až...
Aké ste protivne... Dzubete ako osy.
Táto téma je o tom či sú tu také čo neockovali. Kto sa tam nezaradil, založte si prosím svoju tému. Ďakujem.

tabitka337
13. okt 2024

@aurora33 keby ste neboli takéto neprijemné a dali sem reálne fakty a argumenty, aj by som uvažovala o tom doočkovaní, aspoň na niektoré choroby.. ale takto sa to nedá.. nemám pocit že by niektorej z vas očko šlo o to šíriť osvetu, keď tomu tak veríte.. ale len si kopnúť a urážať. Idem inde..

aurora33
13. okt 2024

@tabitka337 pozri sa mne je ABSOLÚTNE vieš kde to či si das dieťa zaočkovať alebo nie. Reálne argumenty podla mňa netreba. Len sa zamysli (ak máš čím) prečo tu asi nie su epidémie. Hovorí ti niečo pojem kolektívna imunita? Ak nie, tak si to doštuduj.

tabitka337
13. okt 2024

@aurora33 keď ti to je jedno, tak prečo sem vypisuješ?

aurora33
13. okt 2024

@tabitka337 pretože je to diskusia, preto. Mne je tvoje decko maximálne ukradnuté, ok?

xsuzannex
13. okt 2024

@aurora33 ale voobec nie ste neprijemne, ani naaahodou.😅

tayla
13. okt 2024

@lucilaines ja som minule videla také, že 28=30, žiadne 5+5, a to rovno v parlamente 🤣🤣🤣

tabitka337
13. okt 2024

@aurora33 ale táto diskusia je o tých ktorí v našom okrese neockovali. Týka sa ťa to? Mimochodom autorka témy tu už rok nebola 🤭

aurora33
13. okt 2024

@xsuzannex aka otázka taká odpoved 😀 myslím, že je to vzájomne.

aurora33
13. okt 2024

@tabitka337 takže aj ty píšeš do rok starej diskusie 😃

tabitka337
13. okt 2024

@aurora33 áno a čo? Akurát že autorka zatiaľ nereaguje 😂 prečo by ma nemohlo zaujímať ako sú na tom teraz?

aurora33
13. okt 2024

@tabitka337 vsak Ved v pohode, keď ta to zaujíma tak sa pýtaj autorky a nemusíš tu na mňa útočiť. Pekný večer prajem

tabitka337
13. okt 2024

@aurora33 ja som sa pýtala autorky 😉 pekný večer aj vám 👋