Kupovali ste kočík v PL?
Máte niekto skúsenosť s nakupom detského kočíka v PL, prípadne viete odporučiť nejaký obchod v PL
Ďakujem
Nemám z PL ale z PL mi ho doniesli, maximálne som bola spokojna - mám Roan Bass Soft
Aj my sme mali Adamex a boli sme spokojný. Kupovali sme ho na malej tržnici pri vode v Tešíne. Taky malý obchodík vo vnútri tržnice.
Skus nájsť na fb Krasnal sklep wozki.... Maju nádherný tovar, kočíky od výmyslu sveta, je tam aj kontakt
Kukni na FB Natalia Trocha ma predajnu v Starej bystrici a kociky s PL a dobre ceny
@kukulienka001 ahoj prosím tá máš aj skúsenosť s predávajúcou ,že či si od nej kupovala kočík a bol pekný aj v skutočnosti lebo mne sa od nej veľmi páči kočík a rozmýšľam ,že by som si objednala od nej .. ďakujem za odpoved 😊
@fifinkaaaa prepáč že píšem.az teraz nebola som tu dlhšiu dobu sme.sa sťahovali a akosi som.nestihala nič viem ja nekupovala len sestra býva vedľa nej , ale kamoska kupovala od nej a spokojná bola a teraz aj svagrinak doniesla.dvojkocik ....
@kukulienka001 ďakujem našla som o nej recenzie tak plánujem či kúpiť od nej kočík 😊

My máme typ Adamex a sme spokojný...kupovali sme v Ostravy v takom malom obchodíku,síce sme chceli inú značku no nebola ako sme chceli no s týmto sme spokojný....poľské sme popravde nechceli ale toto je vraj tá lepšia značka,tak sme vzali...ešte v akcii za 10 000ck, kočík bugginu len vajíčko zvlast