icon

Máte osobné skúsenosti s pôrodnicou Čadca?

12. nov 2025

Dobrý deň
Aké máte vy skúsenosti s touto pôrodnicou? Lebo budem prvý krát rodiť tak zvažujem výber pôrodnice či Čadcu alebo Trinec lebo na Čadcu som počula že občas sa stáva že deti sa rodia zo zápalom pľúc a obviňujú z toho matky pritom to je nemocničné ochorenie tak by som vás poprosila o vaše rady, skúsenosti prípadne recenzie 😊

anonym_198421
12. nov 2025

Rodila som tam 2x. Dtuhy porod sekcia, vsetko bolo ok, porodnicu mozem odporucit. Bola som spokojna.

luciamikul
12. nov 2025

rodila som v Čadci 3x teda ani jeden zápal pľúc nemal , odporucam, od pani upratovačky, sestričky, lekarky, lekara, primára... žiadny problém vzdy boli sestričky ochotné pomôcť poradiť.... aj strava bola dobrá

rybkoava
12. nov 2025

Rodila som tam 2 x. Naposledy minulý rok a môžem len odporučiť. Obe sekcie. Neviem kde ten personál zobrali ale 1 *. To s tým zápalom pľúc počujem prvý krát. A to som tam bola niekoľkokrát na pohotovosti, aj som tam počas tehotenstva kvôli komplikáciam ležala.

vkb
13. nov 2025

Rodila som v Čadci pred dvomi mesiacmi. Môžem odporučiť a nemenila by som. Chodila som aj na predpôrodný kurz a odporúčam aj ten. Ak niekedy budem ešte rodiť tak opäť si vyberiem pôrodnicu v Čadci.

pacna
13. nov 2025

Je tu toľko toho o porodnici staci len pohľadať

betuskaa75
13. nov 2025

@anonym_autor ja som rodila pred rokom, ale za mňa Čadca nikdy viac, teraz pridali na facebooku video ako to tam prebieha, po pozretí videa som mala pocit, že som rodila úplne niekde inde, a o zapale pľúc bolo aj na facebooku kde 3 matky v jednom čase mali s týmto žiaľ skúsenosť, a ich deti museli prevážať inde, a áno nemocničná infekcia a snažila sa to pôrodnica hodiť na tie matky, že to ony si ich nakazili

anonym_13dbbe
13. nov 2025
@betuskaa75

@anonym_autor ja som rodila pred rokom, ale za mňa Čadca nikdy viac, teraz pridali na facebooku video ako to tam prebieha, po pozretí videa som mala pocit, že som rodila úplne niekde inde, a o zapale pľúc bolo aj na facebooku kde 3 matky v jednom čase mali s týmto žiaľ skúsenosť, a ich deti museli prevážať inde, a áno nemocničná infekcia a snažila sa to pôrodnica hodiť na tie matky, že to ony si ich nakazili

@betuskaa75 dobrý deň, prosím Vás nepamätáte si
v akom období to bolo? A som prekvapená, že sa tam niečo také stalo. Nakoľko mi prišlo, že tam je naozaj čisto. No baktérie človek nevidí. Ja som dostala zdrba, že som si nevedela dieťa poriadne priložiť pri kojeni. Inač som bola zo zvyškom spokojná. Ak by som rodila prirodzene, určite by som si zaplatila ku pôrodu lekára. Ale to je jedno či v Čadci alebo inde.

betuskaa75
13. nov 2025
@anonym_13dbbe

@betuskaa75 dobrý deň, prosím Vás nepamätáte si
v akom období to bolo? A som prekvapená, že sa tam niečo také stalo. Nakoľko mi prišlo, že tam je naozaj čisto. No baktérie človek nevidí. Ja som dostala zdrba, že som si nevedela dieťa poriadne priložiť pri kojeni. Inač som bola zo zvyškom spokojná. Ak by som rodila prirodzene, určite by som si zaplatila ku pôrodu lekára. Ale to je jedno či v Čadci alebo inde.

@anonym_13dbbe ak myslíte tú infekciu tak to bolo tento rok, myslím že jún

rybkoava
Autor odpoveď zmazal
anonym_13dbbe
13. nov 2025
@betuskaa75

@anonym_13dbbe ak myslíte tú infekciu tak to bolo tento rok, myslím že jún

@betuskaa75 ďakujem za odpoveď. Ja som tam rodila minulý rok a vtedy som nič podobné v recenziách nenašla a teraz podobne stránky nesledujem. Tak ma to prekvapilo. Je určite veľký rozdiel rodiť plánovanou sekciou a prirodzene.

anetinkaa
14. nov 2025

Rodila som 2x naposledy teraz v apríli a za mňa veľká spokojnosť, či doktori, sestričky, pôrodné asistentky aj upratovačky boli milé.