Odporučte dobrého internistu na Kysuciach
Včera o 10:02
Ahoj, máte niekto konkrétnu ale dobrú a starostlivú skúsenosť s internistom? Prosím, nie Oščadnica, tam sa tí lekári striedajú a objednanie trvá dlho a skúsenosť máme...niekoho, kto človeka pošle na všetky možné vyšetrenia a nepovie, že skákajúci TK má zo psychiky? Toto sa stále opakuje a človek nemôže poriadne ani fungovať, už asi rok. Je v tom problém aj s krčnou chrbticou, plus môže byť aj tetania, ale treba nájsť riešenie... a nie aby človeka furt odpisovali a mal skákanie tlaku 170/110 a trápil sa... ďakujem za rady.. Môže byť CA, KM, ZA, Bytča...to by bolo najideálnejšie ...pri najhoršom, keby človeku ktosi pomohol, tak by šiel aj ďalej...alebo hocikde..

@lhea Ak sa na to pozriem s optikou doktora tak ich chapem. Osoba co ma takmer vsetko od chrbtice cez tetaniu.....a samozrejme vsetko nespecificke symptomy podla toho ako sa zobudi .....hned by mi blikala kontrolka ze takato osoba ma bude otravovat bez vysledku az do mojho dochodku na ukor inych tisic pacientov co maju priamociare problemy a da sa im pomoct realne.
Skus asi nieco sukromne kde si platis extra cas nech nikoho neblokujes