icon

Overený gynekológ v okrese Čadca

14. apr 2025

Dobrý deň, vedeli by ste mi prosím poradiť (resp. odhovoriť) od nejakého gynekológa v okrese Čadca?
Moja aktuálna lekárka absolútne nerieši moje problémy (dokonca na ne reaguje s posmeškom), problém ktorý som mala niekoľko rokov a pravidelne sa naň sťažovala si vôbec nevšimla a prišla naň až mladá Pani Doktorka v nemocnici (Pani doktorka krátko po škole a to hneď na prvom vyšetrení!), skončilo to operáciou...
Preto potrebujem zmenu, prosím poraďte kam ísť, resp aj kam neísť, prípadne Vaše skúsenosti. Bola by som vďačná za ochotneho lekára, ktorý vie pacientovi pomôcť a nepristupuje k jeho problémom hala-bala a najmä k problémovemu (ale vytúženému) tehotenstvu so slovami ,,občas to zvykne odkrvácať, takže netreba robiť žiadne vyšetrenia aby potom neboli zbytočné v prípade potratu"

Veľmi mi tým pomôžete, ďakujem Vám veľmi moc.

naty_123
14. apr 2025

Ahoj ku.akej doktorke chodíš?

vevka789
15. apr 2025

Ahoj môžem sa opýtať ku komu chodíš?

jivr
15. apr 2025

Urcite Mudr. REHAK.

kulinan
15. apr 2025

Tak ja som dlhé roky ako som sem prišla u Gulčíka a ja sa nemôžem sťažovať. Vždy profesionálny prístup. Takže môžem len povedať čo mám zažité...

betuskaa75
15. apr 2025

tiež by som chcela vedieť ku akej doktorke chodíš? a ja tiež jednoznažne odporúčam dr. Jána Reháka

almarka
15. apr 2025

MUDr. J.Reháka

naty_123
15. apr 2025

Doktorka margusova...naozaj topka

daduska87
15. apr 2025

@naty_123 ja som napr od Margusovej prešla k J.Rehakovi
Nebola som s ňou spokojna

mrkva1
16. apr 2025

Tiež odporúčam MUDr. Gulcika

pabla99
17. apr 2025

Podľa popisu asi viem, o ktorú sa jedná 🤣
Ja som prešla ku MUDr. Rehák 🙂

autor
17. apr 2025

Vo všetkej úcte, pani doktorku nechcem menovať, určite sú pacientky ktorým pomohla.. ďakujem všetkým za vaše rady.
@pabla99 zrejme nie som jediná pacientka ktorá zažila podobné excesy 🥲

pabla99
17. apr 2025

Presne, ani ja nechcem menovať ale podľa mňa myslíme rovnakú 😉
Tiež nastali problémy až keď som začala riešiť neplodnosť…

kludna
21. máj 2025
@mrkva1

Tiež odporúčam MUDr. Gulcika

@mrkva1 ja uz ani nie.. V poslednej dobe je iny.. Nejavi zaujem o problemy moc a ani s niektorymi ochoreniami si nevie dat rady..dlhe roky mu vravim o dietati a nic.. Jednym uchom dnu, druhym von.. Ale tak kazdy mame svoje pocity, neurazam ho ani nikoho neodhovaram k nemu ist.. To je moj subjektivny pocit.. Ako to vnimam ja.. Ale ked bol mladsi, bol iny.. Zmenil sa😁

autor
21. máj 2025
@kludna

@mrkva1 ja uz ani nie.. V poslednej dobe je iny.. Nejavi zaujem o problemy moc a ani s niektorymi ochoreniami si nevie dat rady..dlhe roky mu vravim o dietati a nic.. Jednym uchom dnu, druhym von.. Ale tak kazdy mame svoje pocity, neurazam ho ani nikoho neodhovaram k nemu ist.. To je moj subjektivny pocit.. Ako to vnimam ja.. Ale ked bol mladsi, bol iny.. Zmenil sa😁

@kludna tak toto dobre vedieť, okrem ineho aj presne tento problém potrebujem poriešiť

kludna
Autor odpoveď zmazal
renescence
6. jún 2025

doktorka Ľubica Poláková, Femina Gyn v Čadci

yanabella
6. jún 2025

Čubonova myslim bola tiez v poho