Overený gynekológ v okrese Čadca
Dobrý deň, vedeli by ste mi prosím poradiť (resp. odhovoriť) od nejakého gynekológa v okrese Čadca?
Moja aktuálna lekárka absolútne nerieši moje problémy (dokonca na ne reaguje s posmeškom), problém ktorý som mala niekoľko rokov a pravidelne sa naň sťažovala si vôbec nevšimla a prišla naň až mladá Pani Doktorka v nemocnici (Pani doktorka krátko po škole a to hneď na prvom vyšetrení!), skončilo to operáciou...
Preto potrebujem zmenu, prosím poraďte kam ísť, resp aj kam neísť, prípadne Vaše skúsenosti. Bola by som vďačná za ochotneho lekára, ktorý vie pacientovi pomôcť a nepristupuje k jeho problémom hala-bala a najmä k problémovemu (ale vytúženému) tehotenstvu so slovami ,,občas to zvykne odkrvácať, takže netreba robiť žiadne vyšetrenia aby potom neboli zbytočné v prípade potratu"
Veľmi mi tým pomôžete, ďakujem Vám veľmi moc.
Ahoj môžem sa opýtať ku komu chodíš?
Urcite Mudr. REHAK.
Tak ja som dlhé roky ako som sem prišla u Gulčíka a ja sa nemôžem sťažovať. Vždy profesionálny prístup. Takže môžem len povedať čo mám zažité...
tiež by som chcela vedieť ku akej doktorke chodíš? a ja tiež jednoznažne odporúčam dr. Jána Reháka
MUDr. J.Reháka
Doktorka margusova...naozaj topka
Tiež odporúčam MUDr. Gulcika
Podľa popisu asi viem, o ktorú sa jedná 🤣
Ja som prešla ku MUDr. Rehák 🙂
Vo všetkej úcte, pani doktorku nechcem menovať, určite sú pacientky ktorým pomohla.. ďakujem všetkým za vaše rady.
@pabla99 zrejme nie som jediná pacientka ktorá zažila podobné excesy 🥲
Presne, ani ja nechcem menovať ale podľa mňa myslíme rovnakú 😉
Tiež nastali problémy až keď som začala riešiť neplodnosť…
Tiež odporúčam MUDr. Gulcika
@mrkva1 ja uz ani nie.. V poslednej dobe je iny.. Nejavi zaujem o problemy moc a ani s niektorymi ochoreniami si nevie dat rady..dlhe roky mu vravim o dietati a nic.. Jednym uchom dnu, druhym von.. Ale tak kazdy mame svoje pocity, neurazam ho ani nikoho neodhovaram k nemu ist.. To je moj subjektivny pocit.. Ako to vnimam ja.. Ale ked bol mladsi, bol iny.. Zmenil sa😁
@mrkva1 ja uz ani nie.. V poslednej dobe je iny.. Nejavi zaujem o problemy moc a ani s niektorymi ochoreniami si nevie dat rady..dlhe roky mu vravim o dietati a nic.. Jednym uchom dnu, druhym von.. Ale tak kazdy mame svoje pocity, neurazam ho ani nikoho neodhovaram k nemu ist.. To je moj subjektivny pocit.. Ako to vnimam ja.. Ale ked bol mladsi, bol iny.. Zmenil sa😁
@kludna tak toto dobre vedieť, okrem ineho aj presne tento problém potrebujem poriešiť
doktorka Ľubica Poláková, Femina Gyn v Čadci
Čubonova myslim bola tiez v poho

Ahoj ku.akej doktorke chodíš?