icon

Skúsenosti s hysterektómiou v Čadci

silvik27
23. júl 2025

Dobry den,mal niekto hysterektomiu robenu v Čadci?Napíšete mi prosím vaše skúsenosti? Ďakujem

pacna
24. júl 2025

@silvik27 rok dozadu som bola

silvik27
autor
24. júl 2025
@pacna

@silvik27 rok dozadu som bola

@pacna prosim napisete mi ake ste mali skusenosti? dakujeeem

pacna
25. júl 2025
@silvik27

@pacna prosim napisete mi ake ste mali skusenosti? dakujeeem

@silvik27 len a len dobre. Aj ked hrozili ze ma v ten den nezoperuju lebo malu toho vela a posúvalo sa to. Ale starostlivosť na jednicku.pytaj sa co chces vedieť

silvik27
autor
25. júl 2025
@pacna

@silvik27 len a len dobre. Aj ked hrozili ze ma v ten den nezoperuju lebo malu toho vela a posúvalo sa to. Ale starostlivosť na jednicku.pytaj sa co chces vedieť

@pacna super,davaju po zobudeni nieco od bolesti?Lebo mne to idu robit cez brucho.A kolko vam trvalo kym ste mohli normalne fungovat? Ist do prace a tak

silvik27
autor
25. júl 2025
@silvik27

@pacna super,davaju po zobudeni nieco od bolesti?Lebo mne to idu robit cez brucho.A kolko vam trvalo kym ste mohli normalne fungovat? Ist do prace a tak

@silvik27 dakujem za vas cas

silvik27
autor
25. júl 2025
@silvik27

@silvik27 dakujem za vas cas

@silvik27 a po zobudeni dalo sa to vydrzat?

silvik27
autor
25. júl 2025
@silvik27

@silvik27 a po zobudeni dalo sa to vydrzat?

@silvik27 kto vas operoval?
Boli ste v celkovej narkoze? Dost mam uz stresu

pacna
25. júl 2025
@silvik27

@silvik27 kto vas operoval?
Boli ste v celkovej narkoze? Dost mam uz stresu

Bola som v celkovej anestézii,veruze uz si nepamätám kto ma operoval ale vsetci doktori su odbornici aj tie mlade doktorky. Nicoho sa nemusite bat. Pri bolesti dali na JIS hned do zily liek. A pre mna po kazdej anesteze je najhoršie vstat.

silvik27
autor
25. júl 2025
@pacna

Bola som v celkovej anestézii,veruze uz si nepamätám kto ma operoval ale vsetci doktori su odbornici aj tie mlade doktorky. Nicoho sa nemusite bat. Pri bolesti dali na JIS hned do zily liek. A pre mna po kazdej anesteze je najhoršie vstat.

@pacna a po akom case ste isli do prace? dakujem

pacna
26. júl 2025
@silvik27

@pacna a po akom case ste isli do prace? dakujem

@silvik27 mesiac som bola doma ale doktorka by ma ešte nechala