Skúsenosti s MUDr. Rehákom
Aké máte skúsenosti s MUDr Rehakom?
Dr. Martin Rehák robí v Čadci v pôrodnici. Veľmi príjemný doktor. A ten druhý má ambulanciu, na toho som počula tiež len pozitívne recenzie.
A ktorym? Su dvaja Janovia, starsi a mladsi a este Martin.
@martinkatinka myslela som ten čo má ambulanciu
@levandulaaa MUDr. Rehakovci su traja, otec a dvaja synovia, kazdy ma svoju ambulanciu tak nevieme, na ktoreho sa pytas
@martinkatinka myslela som ten čo má ambulanciu
@levandulaaa Janko Rehak, ambulancia v budove Todaka. Ja k nemu chodim a som velmi spokojna. Predtym som chodila k jeho otcovi a velmi mi pomohol, pretoze mi diagnostikoval emdometriozu a nastavil spravnu liecbu. A Martin bol po porode pri mne a tiez spokojnost.
@levandulaaa MUDr. Rehakovci su traja, otec a dvaja synovia, kazdy ma svoju ambulanciu tak nevieme, na ktoreho sa pytas
@miamaria myslela som Jána
@miamaria myslela som Jána
@levandulaaa ja k nemu chodím a teda najlepší doktor s akým som sa kedy vôbec stretla, nielen super odborník, ale aj po ľudskej stránke super človek, takých doktorov keby tak bolo viac
@levandulaaa ja k nemu chodím a teda najlepší doktor s akým som sa kedy vôbec stretla, nielen super odborník, ale aj po ľudskej stránke super človek, takých doktorov keby tak bolo viac
@betuskaa75 ďakujem za odpoveď 🙂
@levandulaaa Janko Rehak, ambulancia v budove Todaka. Ja k nemu chodim a som velmi spokojna. Predtym som chodila k jeho otcovi a velmi mi pomohol, pretoze mi diagnostikoval emdometriozu a nastavil spravnu liecbu. A Martin bol po porode pri mne a tiez spokojnost.
@martinkatinka ďakujem za odpoveď 🙂
@levandulaaa podľa mňa super gynekológ, môžem len a len odporúčiť 🙂

A ktorym? Su dvaja Janovia, starsi a mladsi a este Martin.