icon

Tipy na kapelu pre svadbu v okolí Kysúc

miladienka
22. mar 2025

Ahojte, poradíte prosím dobrú kapelu na svadbu? Okolie Kysúc, ďakujem 💗

janai1
22. mar 2025

@miladienka primátor

markusrasford
22. mar 2025

@miladienka prečo chceš kapelu? Nebolo by rozumnejšie DJ?

simona1306
22. mar 2025

@markusrasford preco by bol DJ lepsie riesenie ?

markusrasford
22. mar 2025

@simona1306 no DJ je sám. V prípade že si aj "hrkne" viac ako treba hudbu môže obsluhovať naďalej. Keď sa kapelnici rozpiju po polnoci sa im už ťažko hra majú dlhé prestávky. Zaplatiť 3 až 5 hudobníkov alebo jedného DJ?

janai1
22. mar 2025

@markusrasford netreba si najať kapelu alkoholikov ale normálnu kapelu. Neviem po akých svadbách ty chodíš ale toto som ešte nezažila a to som z Kysúc

markusrasford
22. mar 2025

@janai1 to musí chodiť človek po svadbách aby takúto skúsenosť napísal? A co je natom že si z Kysúc? Vy ste tam niečo nad?

markusrasford
22. mar 2025

@janai1 a keď už veľmi chceš písať tak napíš autorke nie mne.

simona1306
22. mar 2025

@markusrasford tak toto ozaj neviem odkial tento nazor mas :D sama mam kapelu, dokonca spolupracujeme aj s DJom, stretli sme na svadbach aj vela kapiel ktore sa snami striedali, a teda nikdy som nenazila ze by sa muzikanti spili tak, ze by nezvladli hrat :D a teda cenovo to tiez nie je az taky rozdiel ... kvalitny DJ ktory vie co robi, ma kvalitnu techniku, osvetlenie, si kolkokrat vypyta viac, ako kapela 🙂

markusrasford
22. mar 2025

@simona1306 kde som písal ze sa spili?

janai1
22. mar 2025

@markusrasford ty kokos 😂 myslela som, že si tiež z Kysúc a zažil si takú kapelu. Ale evidentne iba trepeš o niečom o čom nemáš ani páru

markusrasford
22. mar 2025

@simona1306 keď máš niečo dôležité napíš autorke. Určite sa poteší tvojim skusenostiam

markusrasford
22. mar 2025

@janai1 už som ti písal ze píš autorke ale je zjavne ze ani čítať nevieš. Tak čo chceš vedieť o svadbách kde to nefungovalo ako malo?

simona1306
22. mar 2025

@markusrasford prosim ta, ides sa tu hrat na slovicka, pri tom je evidentne ako si to myslel 🙂 a pokial viem, mozem pisat komu chcem, a hlavne ked neadekvatne komentujes nieco o com nevies .....

petra107
22. mar 2025

@janai1 súhlasím, Primátor je najlepšia kapela z okolia a to som počula už snáď všetky na Kysuciach 🙂

miladienka
autor
23. mar 2025

@miladienka ďakujem žienky za názory 😉 mrzí ma vaše rozpoltene názory na kapelu a na DJa 😁 mne sa viac paci kapela, bola som na svadbach s DJom a aj kapelou a viac sa mi páčila kapela tak preto 😉