TOT pásku zavádza Mudr Novysedlák v Čadci: Máte skúsenosti?
5. jún 2026
Ahojte, hľadám recenzie na TOT pásku - co ju majú zavedenú ženy viac rokov, ale najmä na Mudr Novysedlak v Čadci. Moja gynekologička ma k nemu posiela na vyšetrenie, vraj je skvelý a môj problém s inkontinenciou vyriesi. Mám tu preštudované všetky diskusie. Ďakujem
Ahojte. Tiež mám tento problém a zháňam informácie. Skúšala som lieky, cviky aj kreslo. A vôbec sa to nezlepšuje, práve naopak. Rozmýšľam nad zákrokom. Môžem poprosiť, podelíte sa so skúsenosťami. Ďakujem

@anonym_autor neviem konkrétne s touto diagnózou, ale MUDr. Novysedlaka poznám ešte ako primára na gynekológii v SNV a za mňa je to najlepší gynekológ, ktorého som mala tú česť poznať. Bol primar v čase môjho pôrodu, odborne na veľmi vysokej úrovni, ľudský a empatický lekár. Som rada, že som natrafila na túto diskusiu, aspoň viem, kde ho teraz hľadať, ak budem mať nejaký problém.
Kamarátka bola pri ňom riešiť cysty na vaječníkoch. Dvaja gynekológovia jej vraveli, že deti mať zrejme nebude. On ju operoval, a kamoška má dnes 2 zdrave deti 🙂