Láskavý cisársky rez v Čechách
Ahojte,
rodili ste niektora v Cechach tzv. láskavým cisárskym rezom? Som z Bratislavy a hladam taku porodnicu najlepsie do 2hod autom. Rada by som mala manzela priamo na sale pocas cisarskeho, dotepanie pupocniku (idealne 3 min), ihned po vytiahnuti nepreruseny bonding a spravenie prvych nutnych vysetreni priamo na mojom tele. Potom samozrejme prevezenie na rodinnú izbu, kde by sme boli az do prepustenia z porodnice vsetci spolu 🙂
Taktiez som pocula, ze v nejakych porodniciach uz robia take, ze do posvy vlozia tampon pred operaciou a nasledne ho babatku otru okolo ust a nosa, aby sa preniesli bakterie z porodnych ciest a nastartovala sa imunita. Neviete nahodou v ktorej porodnice take robia?
Dakujem vopred za akukolvek radu 😊
Na cisársky máš indikáciu?
Na cisársky máš indikáciu?
@anonym_44eb08 to nie je tvoja vec. Autorka- dufam ze najdes co hladas a porod ( aj cisarsky je porod- pre tie co sa chystaju hejtovat) bude pre vas vsetkych nezabudnutelny a krasny zazitok.
Zijem v CR a obe deti som odrodila v Brne na Obilnom trhu. Obe som ale rodila prirodzene, takze s cisarskym nemam osobnu skusenost (ale moznost mat partnera, moznost volit si polohu, dotepanie pupocniku a bonding bola samozrejmost). Co mam kamosky, ktore tam rodili cisarskym, tak takmer vsetky mali tam mali manzela, dotepanie pupocniku a okamzity bonding (jedna nie, ta mala akutny, takze sa to nestihlo). Co sa tyka toho tamponiku, tak o tom neviem, je to uz nejaky cas, co rodili a asi vtedy sa to nerobilo, lebo nic take nespominali. Ohladom rodinnej izby to funguje tak, ze nahlasis na prijme, ze chces nadstandard a ked je volny, tak ho dostanes. Ak volny nie je, tak smola (je mozne, ze sa uvolni pocas toho, ako budes na obycajnom oddeleni a vtedy ta tam potom prestahuju). Mne to raz vyslo a raz nie.
Podla mna Hainburg by toto mohol splnat, potom Zahumensky, v CZ asi Vyskov, spytaj sa na Breclav.
@anonym_44eb08 to nie je tvoja vec. Autorka- dufam ze najdes co hladas a porod ( aj cisarsky je porod- pre tie co sa chystaju hejtovat) bude pre vas vsetkych nezabudnutelny a krasny zazitok.
@zuzinka888
Neviem, prečo na mňa útočíš, normálne som sa pýtala, lebo ak nemá vážnu indikáciu, zbytočne jej budú ospevovať Záhumenského

@jane8548 ahoj. Skus MUDr. Zahumensky. Mne toto všetko čo si opísala (až na ten tampón, o tom počujem prvý x) splnil všetko. Pracuje v BA. Nájdi si ho na fb. Je úžasný co sa týka splnenia požiadaviek rodičky. Moj cisársky bol skvelý vdaka nemu 🙏