icon

Pôrodnica Havířov ČR

accuz
24. okt 2023

Zdravim,

Ma niekto skúsenosť s pôrodom v Havirove? Ideálne ohľadom plánovanej sekcie - cena, platba. Rieši sa to s poisťovňou po pôrode či poisťovňa si to vyrieši s nemocnicou?
Ďakujem

rosabosa
12. jún 2024

@lenqua_12325 mne len sono robili 🙃

lenqua_12325
12. jún 2024

@rosabosa paráda 😉 ďakujem

rosabosa
12. jún 2024

@lenqua_12325 oni sú tam skvelí, myslia hlavne na tú ženu, aby jej bolo prijemne, aspoň 3x sa ma pýtali, čo by som špeciálne chcela pri pôrode, ale všetko čo na Slovensku je na pôrodný plán, tak tam robia automaticky.... vyhovejú vo všetkom čo im poviete, ak to nie je život ohrozujúce ...

lenqua_12325
12. jún 2024

@rosabosa tak to je skvelé, lebo prvé 2 pôrody boli hrôza na SK ....3. tehotenstvo skončilo potratom, lebo totálne zanedbali môj zdr. stav a poslali ma krvácajúcu bez liekov domov, že si mám dať vložku a teraz som v 6. mesiaci extrémne náročného tehotenstva, tak hľadám vhodnú cestu a bola mi odporúčaná táto nemocnica 🙂 snáď stihneme dojsť a hlavne malinký to zvládne do konca 🙂

lenqua_12325
12. jún 2024

@rosabosa ďakujem ti za info. Dosť si mi pomohla a hlavne ma upokojila 🙂

ouwecka
12. jún 2024

@lenqua_12325 to mi je strašne luto ,ale ver mi ze su top,fakt ako vysnivany..kludne spomen stratu ze potrebujes prekonať traumu

lenqua_12325
12. jún 2024

@ouwecka Spomeniem. Vďaka 🙂

ouwecka
12. jún 2024

@lenqua_12325 držím palce,bude to super,ver mi ♥️

lenqua_12325
12. jún 2024

@ouwecka ďakujeeeem 🙂 🙂 🙂

rosabosa
13. jún 2024

@lenqua_12325 tak držím palce veľmi, nech ste zdraví obaja a nech už nie sú žiadne komplikácie....viem že aj v Ostrave je super, tam prevážajú novorodencov s mamkami ak je nejaký problém pri pôrode, je to do 20 min od Havířova, ale bola tam suseda a tiež bola veľmi spokojná 🙃

lenqua_12325
13. jún 2024

@rosabosa pozriem aj to. Ďakujem veľmi pekne. 🙂

janny_en99
16. júl 2024

@lenqua_12325 netreba vaginálne vyšetrenie, nález nie je pre nich dôležitý - vlastne už pri registr.po 36 tý ani o ničom extra nevypovedá... (krčok, otváranie a pod.)...dôležité je sono

mirica85
8. sep 2024

Ahojte dievčatá, ak som poistená na SR v Unione, poisťovňa mi preplatí náklady na pôrod v Čechách? Resp. Vedia mi na toto odpovedať pri registrácii v Havirove? Ako to prosím funguje? Ďakujem za odpoveď🙏

rosabosa
8. sep 2024

@mirica85 Slovenská poisťovňa prepláca náklady za pôrod v zahraničí či výške, ako by stál v Slovenskej pôrodnici...v Havířove sa platí pôrod vopred, v apríli to bolo 1200eur, platila som to pri registrácii na pôrod, po pôrode asi 2m mi prišla faktúra a doplácala som ešte 300eur, do poisťovne som posielala ich tlačivo, faktúru, vyúčtovanie od pôrodnice čo poslali s faktúrou a ešte potvrdenia o zaplatení...potom mi ešte volali, z poisťovne, že potrebujú prepúšťacie správy...mám VšZP, ale myslím, že vo všetkých poisťovniach je to podobné a s preplatenim nemajú problém, ešte mi peniaze neprišli, ale majú na to pol roka....

s_o_n_i_k_e
8. sep 2024

@mirica85 ak chcete poslite mi email a poslem vam info co mi Union poslala a info co mi poslal Havirov

alexka2103
9. sep 2024

@s_o_n_i_k_e dobrý deň, prosím Vás poslali by ste aj mne tieto info od poisťovne union a od porodnice? Ďakujem veľmi pekne. Môj email: alexandra.srogoncikova@gmail.com

s_o_n_i_k_e
9. sep 2024

@alexka2103 poslala som na e-mail 🙂

pe3ka_petra
11. sep 2024

@s_o_n_i_k_e Dobry den, mohla by som poprosit takisto informacie z Unionu a taktiez z Havirova? Vopred dakujem ❤️
Email: petra.lipovska@centrum.sk

mirica85
11. sep 2024

@s_o_n_i_k_e ďakujem Vám krásne za ochotu. mirka.kovacik@gmail.com

mirica85
11. sep 2024

@rosabosa ďakujem krásne za odpoveď☝️

s_o_n_i_k_e
13. sep 2024
pe3ka_petra
13. sep 2024

@s_o_n_i_k_e ďakujem veľmi pekne ❤️

s_o_n_i_k_e
13. sep 2024
enianinia
17. sep 2024

@s_o_n_i_k_e dobry den, mohla by som aj ja poprosit o info ohladne union poistovne a havirov porodnice? Dakujem

s_o_n_i_k_e
17. sep 2024

@enianinia poslane

dominicapotte
Autor odpoveď zmazal
dominicapotte
17. sep 2024

@s_o_n_i_k_e dobry den, mohla by som aj ja poprosit o info ohladne union poistovne a havirov porodnice? Ďakujem
Dominikapotecka@gmail.com

s_o_n_i_k_e
17. sep 2024

@dominicapotte poslane

annam99
13. jan 2025

@martinakb85 ja som bohužiaľ mala takúto skúsenosť v auguste 2024. 27 hodinový pôrod nakoniec skončil sekciou pri ktorej má museli uspať a dieťatko mi oživovať nakoľko to skúšali do poslednej chvíle aby bol pôrod prirodzenou cestou…. Nakoniec bol nutný prevoz do Ostravy nakoľko sa u nich nenachádzajú jisky pre dospelých či deti, niekedy dobrý mliečny bufet a pôrodná dula vám nepomôžu v takejto situácii . Ale ľudia milý .