icon

Agresívny šofér Eurobusu

fantomasko2025
27. sep 2025

Ahojte Priatelia 😊 keďže nezaberajú sťažnosti, podobne ani konflikty s týmto pánom šoférom na trase Košice Hidasnemeti, stále je rovnako agresívny, arogantný a na 50ke v obci to valí skoro deväťdesiat!! Čo by ste navrhovali? Podať podnet na Dopravný inšpektorát? Alebo Krajské riaditeľstvo? Či NIP? Do Košíc ma doraziť o 15.05, príde o 14.42 a ďalšiu jazdu má o 14.50 do Šarišských Bohdanoviec, nástupište plne 20 ľudí. Vďakabohu za takého pracanta, stihne ešte zdrbat päť žien idúcich z práce, sekirovat deti a umlčať neprajnikov.. dnes som mu povedal, že vodičák D je na psychotesty a on je psychopat, čuduj sa svete, kričal na ma, že on sa na to môže vysrať, a nech si podávam kde chcem čo chcem, čudak či čurak? V obci jazd na 50ke 87!! A na tridsiatke 55, mám ho nameraného plus video, len tak ďalej, pán šofér 💯♥️🐎"

PS. Od spoločnosti Eurobus a.s. budeme žiadať nemajetkovú ujmu aj náhradu škody, pípadne odobratie licencie. A sťažnosť ide aj priamo k vedeniu, ziadne zametanie pod koberec.

nikoletta1712
27. sep 2025

@fantomasko2025Ľudia sú zrkadlom teba….

janai1
27. sep 2025

Náhradu škody za čo?
Ak má mať príchod do KE o 15:05, ako môže mať ďalšiu trasu o 14:50? To odíde zo stanice o cca 20 - 25 minút skôr?

rozculena
27. sep 2025

dík za oznam

0silvia0
27. sep 2025

@fantomasko2025 za co drbe tych ludi? Nejak ti ten grafikon nesedi...

marhulka13
27. sep 2025

@fantomasko2025 mne tiež tie počty nesedia. Čiže keby chodil včas, tak by šoféroval dva busy naraz? Fuuu, takého zamestnanca si nepustia keď toto dokáže

petronelag
27. sep 2025

Možno preto sa ponáhľa, aby stihol odchod druhého autobusu načas, možno zamestnávateľ o tom vie alebo to robí tak dočasne. To má nejaký dôvod.

anonym_9aed00
27. sep 2025

Nemajetkovu ujmu 😂 pobavilo..

minenkaa
27. sep 2025

@fantomasko2025 Tomáško ,Tomáško a ako ho máš nameraného a video čo dokazuje

anonym_011453
28. sep 2025

@fantomasko2025 šoférov je nedostatok, neurobia nič, záznamy skús dať na políciu
pred časom bol prípad že jazdil opitý vodič eurobusu, keď si to ľudia počas jazdy všimli a riešili tak zastavil autobus, zamkol ich v autobuse a zdrhol
neskôr spáchal samovraždu