Ako dlho vám trvá cesta do práce?
Pekne predpoludnie.. Ako dlho vam trva kazdodenna cesta do prace? a ako to mate daleko? Napriklad, mne trva z jednej strany mesta na druhu stranu mesta v spicke 42 minut cca. Pritom suseda zbehne na dialnicu a je vo vedlajsom krajskom meste za 30 min vraj. A este menej da za benzin ako ja. Ako daleko to mate vy denne do prace dochadzat? Autom ci peso a kolko vam to trva.
@anonym_autor ahoj home office iba
11km do práce, chodím autom a cesta trvá cca 10-15min, záleží aká premávka je..nemám odsledované koľko miniem za mesiac, keďže sem tam idem aj so susedou
Mesto: Mhd 50 min, autom 20 min, mm- chodi 90% bicyklom cca 3-4 km.
@anonym_autor 13 minút pešo do kopca, naspäť kratšie
@anonym_autor cca20 minut autom, 18km
@anonym_autor Mne trvá cesta do práce asi 20 sekúnd…Bývam hneď vedľa hotela, kde pracujem…
15 min na bicykli, naspat 20. Ked prsi, nastastie len raz za cas, bud idem s kolegynou autom alebo vlakom. Robim si vodicak, ale nadalej budem chodit na biku, lebo len najst miesto na parkovanie trva aj 10 min.
20 minút s MHD v rámci jedného mesta ak nie sú zápchy, keď rátam zápchy tak 25-30 minút....
@anonym_autor teraz 10-12 minút autom lazy-blízka dedina. Predtým 30-40minut tiež autom v rámci mesta (zápchy).
28 km, a 20-22 min. , najdlhšie mi to trvalo 45min v špičke, keďže cesta ktorou sa dá špička obísť je kvôli stavbe už druhý rok uzavretá a ešte asi rok bude
V BA do byvalej roboty hodina vlak+elektricka, po roku som to vzdala a kupila auto a do 30 min aj v najvacsej zapche cez obchvat - sorry “zeleny” a sorry primator ktory cestovanie v mhd propagoval, ale pre mna to bola hodina denne stravena zbytocne cestovanim a nejdem pisat o tom ze kolegyna z Trnavy sa stazovala ze cestuje aj hodinu a zdalo sa jej to vela.
Teraz mam vacsinu home office ale ked idem do prace tak cca 20 min autom - s mhd by to bolo dlhsie.
3 km v rámci mesta, 30-35 minút pešo alebo 10 minút bicyklom. Autobusom aj s cestou na zastávku 20-25 minút, ale tým chodím len v zime, keď sa nedá ísť na bicykli a idem na rannú. Išla by som aj pešo, ale musela by som ísť skôr a nechcem budiť kvôli tomu zbytočne syna, ktorý spáva s nami v spálni
@anonym_autor pešo 10 min, bicykel tak cca 5min, autom minúta. Chodím pešo.
@anonym_autor 6 minút pešo. Bývam v malom okresnom meste, kde máme všade blízko pešou dostupnosťou.
@anonym_autor Ak idem do kanclu tak 25 minit. 15 minit busom a 5-10 min podla toho ako kracam od zastavky domov.
Buď 25 min pešo, 10-15 min MHD alebo 0 homeoffice 😂 podľa nálady
Cestujem 50 km tam, 50 km späť. Odchádzam ráno z domu 6:30, do roboty prídem cca 8:00. Z roboty odchádzam 13:30, z vlaku vystupujem 15:00.
Cestujem 50 km tam, 50 km späť. Odchádzam ráno z domu 6:30, do roboty prídem cca 8:00. Z roboty odchádzam 13:30, z vlaku vystupujem 15:00.
@katesocka to máš polovičný úväzok?
40 minút
10 minut autom (obchadzka a zapcha), 15 minut peso
Cestujem MHD s dvomi prestupmi hodinu až 1 hod 20 min (podľa prestupov).
Skolka - obchvat - dialnica - zjazd cca 30 min. Zjazd garaz od 3 min az po 20 podla premavky, semaforov... naspat cca 40 min - zase celkom spicka po vyjazd na dialnicu
Nieco vyse 50 km, cena masaker
Od postele k PC sú to asi 4 metre.
@anonym_autor 12 min pešo
10 minút pešo.
Cca 40 minút bicyklom alebo cca 55 minút MHD 😵💫 z jednej časti BA do inej
@anonym_autor ja dochadzam 15 min, viac by som nebola ochotná
Peši cez hodinku, možno aj hodinku a pol, ale cesta z práce, do práce ovela slhsie, kedze posledný cca kilometer je celý do kopca. kombinácia autobus plus peši asi 40 minút do práce, z práce 30 minút a autom asi 15 minút. Záleží od špičky.
Polhodina peso..

@anonym_autor hodina tam,hodina spat , chodim autobusom, 1x prestupujem.