Ako dlho vám trvá cesta do práce?
Pekne predpoludnie.. Ako dlho vam trva kazdodenna cesta do prace? a ako to mate daleko? Napriklad, mne trva z jednej strany mesta na druhu stranu mesta v spicke 42 minut cca. Pritom suseda zbehne na dialnicu a je vo vedlajsom krajskom meste za 30 min vraj. A este menej da za benzin ako ja. Ako daleko to mate vy denne do prace dochadzat? Autom ci peso a kolko vam to trva.
@prosimopomoc tak ja by som tiez nesla do kaviarne a podobne. Nechcem chodit do roboty cez vikendy,ani vecer. Tu koncim o tretej a stvrtky,piatky o druhej. Mam VŠ cize hladam bud nieco v kancli alebo v obchode(ale kde sa robi pondelok az piatok a nie do vecera).
@anonym_72c909 a niekde, kde ponúkajú vo väčšej miere homeoffice? Či tiež bez šance?
@anonym_72c909 a niekde, kde ponúkajú vo väčšej miere homeoffice? Či tiež bez šance?
@prosimopomoc ved hladam. Stale vkuse hladam. Posielam zivotopisy. Hladame aj cez znamych. Nikde nic.
Autom 3 minuty
10 minút pešo
Ja tak 4-5min .autom
Ak idem do štandardnej práce tak pešo cca 25min a ak idem do svojho biznisu tak cca polhodinu autom. (tam ale dohadujem termíny tak aby som sa vyhla kolónam).
Peši 35-40 minút, ak ma niekto odvezie tak max 10, ak ide autobus tak samotná cesta do 10 minút plus presuny

@anonym_72c909 nájsť si niečo bližšie? Chápem, ak je to špecifická práca, napr. lekár, IT, ... Nieco s vyšším príjmom, ale jazdiť hodinu kvôli tisícke? Ak nebývate na lazoch, nie je možné, že nie je práca aj bližšie. Moja kamoška sa mi sťažovala, že nevie u nás nájsť prácu. Ja som ju ani nehľadala a 10 ponúk na mňa vyskočilo hneď, že v našom spoločnom mestečku hľadajú. Príde mi, že buď mala klapky na očiach alebo jej práca v kaviarni ,,smrdela''.
@prosimopomoc tak ja by som tiez nesla do kaviarne a podobne. Nechcem chodit do roboty cez vikendy,ani vecer. Tu koncim o tretej a stvrtky,piatky o druhej. Mam VŠ cize hladam bud nieco v kancli alebo v obchode(ale kde sa robi pondelok az piatok a nie do vecera).