Ako dokúpiť batožinu do lietadla pre zimný let?
Mam v letenke zahrnutú len príručnú batožinu. Letím v zime, takže potrebujem viac kufrov. Na stranke som videla že si viem dokúpit, ale neviem ktorú. Idem na 4 noci. Do severských krajín
@nada1326 no tak žeby takú akú potrebuješ? Čo my vieme či sa vieš zbaliť do jedného 10kg kufra alebo potrebuješ 4x 20kg?
Kup si priority más navyše jeden kufor ako priručnú
ked ideš na 4 dni do podpalubia podla mňa nepotrebuješ davať velky
Letim prvý krat a do zimy, ciže hladám ludí, ktorí majú skúsennosti.Už som si prečítala aký je rozdiel medzi kufríkom na palubu a podpalubným. A to priority znamená 2 príručné batožiny ?
Letim prvý krat a do zimy, ciže hladám ludí, ktorí majú skúsennosti.Už som si prečítala aký je rozdiel medzi kufríkom na palubu a podpalubným. A to priority znamená 2 príručné batožiny ?
@nada1326 ano su dve , treba si to precitat v pokynoch pri kupe
zaleži aj od leteckej
treba si pozrieť
vid foto to je napriklad ryanair
my ideme teraz v oktobri a vzdy kupujeme aj jednu priority kvoli darčekom a pod
@nada1326 to čo máš na sebe sa neráta, takže sa dobre naobliekaš a v lietadle vyzlečieš tak sa vieš zbaliť do kufra na palubu
@nada1326 ano su dve , treba si to precitat v pokynoch pri kupe
zaleži aj od leteckej
treba si pozrieť
vid foto to je napriklad ryanair
my ideme teraz v oktobri a vzdy kupujeme aj jednu priority kvoli darčekom a pod
@minesasubu ok. dakujem. aj ja letím cez ryanair. cize si kupim to priority a budem mat dve tasky pri sebe v lietadle. mam zvlast letenku tam, a zvlast naspat, čiže to dokupim ku každej letenke.
@nada1326 hlupa otazka, ale na 4 dni ti nestaci "zvrchne" oblecenie rovnake? Ktore si oblecies v Bratislave / Viedni? Spodne pradlo das do maleho ruksacika, ktory zase nie je az tak maly... na 4 dni...
Chapem, ze paperku tam nedas, ale tu si das na seba, nie?
@minesasubu ok. dakujem. aj ja letím cez ryanair. cize si kupim to priority a budem mat dve tasky pri sebe v lietadle. mam zvlast letenku tam, a zvlast naspat, čiže to dokupim ku každej letenke.
@nada1326 ano dve, jednu malu, ktora sa zmesti pod sedadlo a druhu vacsiu, ktora ide fo priecinka nad hlavou. Max rozmery malej 40*30*20cm vaha nie je stanovena, vacsej 55*40*20cm (vratane koliesok na kufri) a 10kg. Na 4 noci ti to postaci, ved ides zo zimy do zimy, takze bundu, zimne topanky a nohavice, capicu budes mat na sebe, staci ti zbalit spodne pradlo, par triciek, ponoziek, pyzamo, papuce a zubnu kefku - to by si dala aj do batohu pod sedadlo a nemusis nic dokupovat.
len pozor ak sa rozhodneš pre palubný kufor tak tie sa rýchlo vypredávajú…
ja osobne nerada cestujem iba s malou osobnou batožinou, na viac ako 4 dni beriem vždy priority…

@nada1326 malý kufrík na palubu. Podpalubná veľká je podľa mňa zbytočné na 4 noci...ale ja už som sa naučila baliť